خداحافظی برای همیشه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oxygenws

Active Member
من که تا حالا از هیچ کدوم اعضا نه فحش شنیدم نه برام فرستادن نه ..... فقط یکسری افراد دوستنه میان کلی انتقاد می کنند که چیزی بارم نیست که خیلی هم کم اتفاق میافته که بعد معلوم میشه طرف تازه یاد گرفته نیوک نصب کنه حالا ادعای برنامه نویسی کل نیوک رو کرده
:) این پست رو بخون تا به طرز فکر دوستان آشنا بشی و بفهمی چرا یه نفر تو این انجمن باید فحش بشنوه!!!
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=488055&postcount=17
یا این:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=488046&postcount=13

دوست عزیز پول نمیدن وی قدردانی هم نمی کنند علیرضا یا ... مشکشون این نیتس که را مجید کمک همکار یا .. گزاشته مشکل اینجاست حداقش می تونه یک پیج بعنوان کاربارن فعال بزاره + این کار یک کار عمومی و بلوکها و ماژولهای آماده اش خیلی زیاده برای همه سیتمهای مدیریتی حالا بعضیها صفحه اولشون می زارن بعضیها ساب می کنند
من در جریانات مشکلاتشون با مانی هستم... به نظر می رسه مشکل اینی که می گی نباشه. مشکل از همون پست اولی است که من تو این تاپیک زدم. و خوب ilovet0 هم که دوست صمیمی و سینه چاک ه علیرضا است... :)

به نظر من کسی که به خاطر نوشته شدن اسمش هم بیاد اینجا، اشتباه می کنه... خودت که من رو می شناسی، می تونی پست هام رو هم نگاه کنی. به جرات بیش از 5 سوال تو این انجمن نپرسیدم و یحتمل نمی دونی که گهگداری پشت پرده هم سرور رو ساپورت کردم... خوب که چی؟!! که 4 تا آدم دور هم جمع باشند و از زندگی شون لذت ببرند!!!

گهگداری اونقدر غرق در کثافت ها و زرنگ بازی ها و دورویی و غرور و حماقت می شیم که یادمون میره هدف از زندگی کردن همین زندگی کردنه. آینده، همین الان ه و زندگی هم همینی است که ما الان داخلشیم... اگر الان خوش نباشیم و به حریم اطرافیانمون احترام نذاریم، بعدا هم هیچ گ*ی نمی شیم و هیچ کسی هم به ما احترام حریم مون رو نگه نمی داره.

به هر حال، به نظرم کسی که شعور فعالیت جمعی رو نداره، بهتره توی انجمن ها نیاد. (حرف هایی که توی پست دوم ام quote کردم رو بخونید تا بفهمید جامعهء اینترنتی با جامعهء اجتماعی فرق داره!!)

موفق باشید.

ali-msh

Member
بازم . . . سلام

ولی بد نیست کمی فکر کنید . . . اینجا فقط یک فرومه

کسی رو دار نمیزنند ، به کسی نشان لیاقت نمیدن

فروم یعنی جایی که یک سری آدم که به هم کمک میکنند و از معلومات هم استفاده میکنند در مورد مشکلات و افکارشون بحث میکنند و مدیر هم این کارها رو ساماندهی میکنه تا این جمع دوستانه قشنگ تر بشه
کسی دشمن کسی نیست . . .

بخدا بعضی چیز ها ارزشش رو نداره
162.gif
حالا هی شما الکی شلوغش کنید

alireza-metal

Active Member
بر خلاف میل باطنیم که به هیچ عنوان نمیخواستم پستی در این تاپیک بزنم مجبور به این کار شدم تا جلوی خیلی از سو تفاهم ها و چیزهائی که بعضیها به بنده و چند شخص دیگر نسبت دادند رو بگیرم و جواب قانع کننده ای به این فرد یا افراد بدم

جالب اینجاست که من هیچ دلیلی برای خداحافظی نیاوردم و به نکته خاصی اشاره ای نکردم ولی بیشتر کاربران خودشون متوجه این موضوع و دلیل اصلی من شدند که واقعا برام جالب و عجیب بود ! و بعضی دیگر هم که شک داشتند دلیل رو در پستهاشون باز پرسیدن و دنبال هدف خاصی بودند و میخواستن به اون چیزی که بهش پی برده بودن کاملا اطمینان حاصل کنن !

درست نیست اینو اینجا بگم ولی برام جای تعجب داشت که موقعی که به آقا مجید درخواست لغو این درجه رو دادم ایشون در پاسخ دلیل این عمل رو پرسیدن و من هم به کمک یکی از مدیران به صورت غیر مستقیم هدف از این کارو به ایشون رسوندم ولی مثل اینکه هنوز متقاعد به این کار نشدن !

من اصلا و به هیچ عنوان هدفم از این تاپیک این نبود که بعضی از سو استفاده کنندگان مبحث و تاپیک رو به اینجا بکشونن و جنجال آفرینی کنند و هم چنین تفکرات خودشونو به نام من و یه جورائی نسبت دادن به من اینجا مطرح و بر روی اون پافشاری کنند بر علیه خود من و ماست مالی کردن قضیه اصلی و نشون دادن هدف غیر واقعیه موضوع به بعضی کاربران

من با همه یوزر ها روابط خوبی داشتم و با هیچکدام تا این لحظه مشکلی ندارم و نداشتم و بالعکس - و اگه کسی کوچکترین مشکلی با من داشته در هر زمینه و در هر جائی بیاد با دلیل قانع کننده و مدرک بگه تا من جوابشو به بهترین نحو ممکن بدم و راضیش کنم به بهترین شکل ممکن - تا اونجائی که خود بنده میدونم تا الان کوچکترین مشکلی با هیچ کاربری نداشتم و اینو خود یوزر ها تائید میکنن و تا اونجائی هم که جا داشته و مقدور بوده سعی شده حتی روابط نزدیکتری جدا از فروم باشه برای آشنائی بیشتر و دوستیه پایدار تر . ولی در این فروم از کسانی که از درجه خود در این سایت سو استفاده میکنن به صورت علنی رفتارهائی رو شاهد بودم با خود یوزرها و حتی مدیران اصلی انجمن که واقعا این رفتارها اون هم در این سطح واقعا برام جای تعجب داشت و الان هم از همون شخص در اینجا عجیب ترین حرف ها رو میبینم که این از ناشی گری اون فرد هست

من خودم همیشه به کاربران قدیمی فروم احترام زیاد و خاصی قائل بودم حالا در هر سطح و رتبه ای که قرار داشتن و به هیچ عنوان به خودم اجازه ندادم یوزری به صورت علنی در انجمن ها این کارو انجام بده و به همین راحتی قضیه تموم بشه و حتما در اون تاپیک و حتی بعضی اوقات پ خ این نکته رو بهشون میرسوندم که روابط درست و منطقی با یوزرهای قدیمی تر و حتی مدیران داشته باشن و همچنین انتظار این عمل رو به صورت بالعکس برای خودم هم داشتم که از این نظر اصلا مشکل خاصی نبود بجز آخرین مورد که از طرف یوزر عادی نبود بلکه از طرف خود سایت و مسئولانی که در راس سایت قرار داشتند ایجاد شد و جواب چند ساله منو به بدترین شکل ممکن نثارم کردند و با مقایسه ای اجمالی از بعضی جهات با بعضی یوزرها میشه اینو کاملا متوجه شد و دلیل اصلی و موضوع مورد نظر رو تا دلیل اصلی خودم فهمید و یه لحظه خود رو به جای من گزاشتن

علیرضا جان، با غرور به هیچ جایی نمی رسی... چه تو این انجمن باشی و چه از اینجا بری...

پس اگر می تونی بمون و به هم نوعان خودت کمک کن، بدون منت.

من به هیچ عنوان غرور زیادی ندارم و در حد معمول هست و به اندازه همه - چون هر کس برای خودش غرور داره و بعضی ها بیشتر که خوشبختانه من به این صورت نیستم و در حد متوسطی از این نظر هستم و نه بیشتر - و کسی رو پیدا نمیکنید که غروری نداشته باشه حتی در کمرنگ ترین مسائل و بالعکس

بنده به هیچ عنوان جائی با درخواست منت کاری انجام ندادم و شما کسی رو معرفی کن که من با منت براش کاری انجام داده باشم بلکه همه بر اساس ذوق و شوق خود من و بچه ها بوده و به این موضوع افتخار میکنم و کسی رو که چیزی ازش یاد بگیرم قدرشو میدونم و به بهترین وجه حمایتش میکنم و مثل نزدیکترین افراد خانواده خودم باهاش برخورد میکنم و حاظرم تمام گرفتاری ها و مشکلاتی رو که داره من به دوش بکشم تا اون تحت هیچ شرایطی ناراحت نشه و به بهترین نحو بازدهی داشته باشه و همینطور انتظار بالعکس

در کل بهتره همیشه آدم به فکر مقام یا ... نباشه و کار خودشو بکنه

موفق و پیروز باشید

دوست عزیزم
من به هیچ عنوان به مقام و درجه ای که در آینده خواهند داد فکر نمیکردم و در این صورت راضی بودم تا موقعی که سایت پا برجاست من به عنوان کوچکترین فرد و با کمترین درجه اینجا به فعالیت خودم ادامه بدم
اول از همه یک توصیه، برادر علیرضا، بسیار ترجیح داره که خودتون اینجا صحبت کنید، چون بعدا موظف می شید پاسخ جوابیهء دوستانتون رو هم بدید.

چند خط توضیح و نکته:

1- بد نیست بدونیم که ilovet0 دوست صمیمی و عزیز علیرضا است و بالعکس، خوب مهم نیست.
2- اصولا کسی که پیشنهاد مدیریت میده، مسلما باید انتظار «مدیر نشدن» هم داشته باشه و نداشتن این انتظار، نشان غرور بی مورد اون فرده... چه بسا چنین فردی با این حد غرور بهتره مدیر نشه.
3- همونطور که echess گفت، کیفیت مهم تر از کمیته... دوستان، لطفا تعداد پست ها رو به رخ نکشید، چون از دید من هیچ ارزشی نداره.
4- در جواب این حرفتون «نمیدون اگه ایشون هم مدیر میشدن جای مدیر های دیگرو تنگ میکردن» واقعا نمی دونم چی بگم... شاید به این دلیل باشه که نمی تونم تا این حد بدون تفکر حرفی رو بزنم... به هر حال، اگر این دوستتون واقعا نیاز به مدیر شدن دارند، شما به عنوان یک دوست، انجمنی برایشان تاسیس کنید و مدیرشان نمایید. (علیرضا جان، قبل از اینکه بخوای پاسخ منو بدی، به جمله اولی که همینجا نوشتم توجه کن)

از مجید جان هم خواهش دارم که در انتخاب مدیر و همکار مدیر و غیره و ذالک بیشتر دقت بکنه... مدیر شدن و کسب این مقام ِ ذلیل به تعداد پست نیست، به بزرگی فرد هم بستگی داره، مهد کودک جای دیگری است. (علیرضا جان، باز هم به جمله اولم ارجاعت می دم)

1 -همونطور که قبلا هم گفتم من با همه کاربران ( منظورم از کاربران همه یوزرها هستند با هر درجه ای ) دوست هستم و بهشون احترام میزارم و با بعضی ها بیشتر و بعضی ها هم کمتر - که این امر عادی میباشد و شکی نیست ! و همینطور که خودت گفتی ilovet0 از دوستان بسیار خوب من هستش و خود من اینو تائید میکنم و تا اینجا هیچ مشکلی نیست - ولی من نمیدونم شما از کجا متوجه این دوستی شدید . و اونم به این صراحت اعلام میکنید و همچنین پافشاری بر این موضوع ! یعنی هر کس از دوستش دفاع کنه باید اینجوری در موردش گفت بدون کوچکترین اطلاعی ؟!!! لطفا در این مورد توضیح دهید

2 -همونطور که در بالا گفتم غرور من معمول هست و این امر عادی هستش و این مسئله وجود داره مگر اینکه خلافش در مورد کسی ثابت بشه !

3 - در ضمن من هم اصلا به پست ها و .... اهمیت نمیدم و بیشتر مسائل رو در فرهنگ و شعور فرد میبینم که این موضوع از نوشته های هر فرد تا حدود بسیاری مشخص میشه و کاربران هم اینو خیلی خوب متوجه میشن و در مورد اون شخص قضاوت میکنند - من نمیدونم چرا شما در مقابل من بی دلیل موضع گرفتید ؟ آخه من میگه به شما بدی کردم که الان به این صورت رفتار میکنید ؟

4 - من این جواب شما رو به عنوان یک توهین میدونم و ازتون میخوام مراقب حرف زدنتون باشید و گول اینترنت و آزادیشو نخورید
شما هیچ موقع شخصیت خودتونو با من یکی نکنید - و خود من هم در چندین سایت دارم فعالیت میکنم و در هر کدومشون درجه ای که لیاقتشو داشتم بهم دادن و اصلا درجه برام ملاک نیست و اصلا اعتقادی به درجه و مقام ندارم ولی شما ! و مثل بعضی ها نیازی به مدیر شدن ندارم و اصلا اهمیتی نمیدم به این موضوع ولی باید حرمت و احترام رو از این موضوع کاملا جدا کرد که متاسفانه اینطور نشده

در جواب آخرتون هم اینو میتونم بگم که من خیلی بیشتر از شما بزرگی و گذشت دارم و اینو میتونید از یوزرهائی که بیشتر با من سرو کار داشتند بپرسید و این شمائید که اینجا رو با مهد کودک اشتباه گرفتید - و با حرفهای غیر منطقی و بچه گانه خودتونو پیش میبرید که امیدوارم زودتر هدف اصلیتونو پیدا کنید و خود رو به عنوان نماینده از طرف دیگران نزارید و تصمیم نگیرید

البته من خیلی علیرضا رو دوست دارم. هر چند با پست ilove0 مخالفم و نمونه های این کار رو زیاد ازشون دیدم.
در جواب صحبتهایی هم که شد:

4- آخه علیرضا جونم شما یه پیام خصوصی به مجید آقا میدادی علت رو میپرسیدی، اعتراض میکردی، هر کار دیگه ای، چرا این پست رو زدی؟:cry:

خود iloveto به نظر من هنرمند بزرگی هست و تو کارش خبره و پست هائی هم که میزنه معمولا بی حکمت نیست و برای هر کدوم دلیلی فانع کننده داره -

4 - متاسفانه دلیلی برای این کار نیست جز یه مسئله که من به اون اشاره کردم - و من این تاپیک رو برای خداحافظی زدم - حالا دلیلش به خودم مربوط میشده و فکر کنم بعضی ها نمیبایست از این موضوع سو استفاده میکردن و بر علیه من هر چی میخواستن میگفتن !
:) با نظر امید من موافقم ولی یک چیزی برام سوال شده در کنار همه این حرفا

چرا باید یکی مدیر باشه تا موظف بدونه جواب سوالات رو بخواد بده ؟
راستش من منظور شما رو از یکی نفهمیدم - اگه منظورتون من هستم ! که من در طی این چند سال مگه مدیر بودم که جواب دوستانمو در هر جائی که توان داشتم و بلد بودم دادم ؟! اینو با یه بررسی میشه فهمید

یا باید تایپیک آغاز کرده باشه تا یک گزینه از فعالیت اون فرد باشه ؟ ( من فقط 50 تا تایپیک باز کردم که از نظر خودم اگه نگاه کنید 50 تا تایپیکم 100 درصد مفید بوده یا سوالی پرسیدم که خیلیا دنبال جوابش بودن و الان هم 1 ساله اصلا تایپیک باز نکردم ولی جواب سوال یا انتقاد یا ... هم دادم اصا هم تمایل به مدیر بودن اون بخش یا ... رو ندارم

+ یکی از دوتسان گفته بود علی رضا یا ... دنبال مقام نبودن دنبال احترام و ارزش مجید یا ... بودن ولی این از نظر من اشتباه چون آدم باید خودش به خودش احترام بزاره نه احترام دیگران رو گدای کنه و بدون هیچ توقعی باید فعایت کنه حاا مدیر باشه فرد یا آبدرچی سایت باشه یا کاربر یا ......

یک نظر شخصی روز اولی که درجات رو دیدم با خودم حساب کردم این فروم کلا 20 یا 30 تا کاربر داره که بصورت دوره ای عوض میشن که تویی فروم فعال هستند و مجید اومده همون 20 نفر رو درجه داده دیگه آدم یک تایپیک رو کخه می بینه همه یک درجه ای دارند :d

من باز هم خدمت شما میگم که من دنبال مقام نبودم و دلیل اینکارو قدر نشناسی و بی ارزشی و صد البته احترام نزاشتن تلقی میکنم نه چیزی دیگر - و البته این به نظر من اصلا توقع زیادی نیست و هر کاربری در هر سایتی که عضو میشه و فعالیتی میکنه بعد از مدتی تقریبا زیاد انتظار حداقل این رفتارها رو داره و اینو نمیشه انکار کرد ! و به من اگه میگفتن شما هنوز لیاقت درجه ای بالاتر رو ندارید و باید فعلا یوزر عادی بمونید اصلا ناراحت نمیشدم

لول دست شما درد نکنه آخر عمری فقط همین مونده بود بارمون بشه.من کلی دارم ازین مدیریت لذت می برم
آی لاو تو! جان! عزیزم
من همون شب که اومدی و با زبون نه چندان نرم بهم گفتی علی رضا برای چی ناراحته، مستقیما جلوی خودش و خودت گفتم هر موقع احساس کردی لازمه، من همون لحظه استعفا میدم تا علی رضا بجای من بیاد
خود علی رضا نخواست.و گفت نه
حالا نمی دونم شما چرا اصرار داری علی رضا بره؟ و مصر هستی تا حتما خداحافظی کنه
ممنون میشم دلیل این حرکاتتونو بدونم!
اگه واقعا به عنوان دوست دارین این کار رو می کنین! من شرمنده ام که این حرف رو میزنم! اما اصولن کسی که دائما با اعصابم بازی کنه رو دوست واقعی خودم حساب نمی کنم!!!
امیدوارم علی رضا هم کمی بیشتر فکر کنه! اینکه توی پست قبلم گفتم اصرار نمی کنم و نظرم روتحمیل نمی کنم! برای این بود که نمی خواستم اون مدل دوستی باشم که در بالا بهش اشاره کردم!

صد بار، بلکه دویست بار همون شب به شما گفتم، مدیرها رو من انتخاب نمی کنم.نه من، نه سارا
بنابراین این قضیه ی ارتباط بین همکارها و مدیرها! تا قسمتی منتفی ئه!

اما باز هم سر حرفم هستم.چون حقیقتن بعنوان یک انسان! از اینکه هر روز تحقیر بشم و هر کس بیاد هر چی میخواد بهم بگه! و من تا جوابشو بدم جوابم رو پیرهن عثمان کنه! و براش تاپیک بزنه و هر روز جد و آبادم رو جلوی چشمم بیارن! زیاد خوشم نمیاد.

پ.ن:برخی دوستان عزیز! که توی پیغام خصوصی برای مدیرها فحش ارسال می کنند، لطف کنن قبل از پست زدن و پیغام زدن کمی فکر کنند.من یادم نمیاد کسی رو تا بحال بن کرده باشم.اما وقتی ببینم داره به یه مدیر توهین میشه، ایندفعه بجای بن موقت! بن دائمی می کنم.بسه هر چی مراعات کردم.چرا همیشه من مراعات همه رو بکنم.ازین ببعد کمی هم بقیه مراعات خودشونو بکنن
pinkrose.gif

موفق باشید

مانی جان من واقعا از این مسئله ای که پیش اومده ناراحتم و اون شب هم این مسئله رو ذکر کردم - آخه هم شما و هم iloveto از بهترین دوستای من هستید و اصلا نمیتونم در مورد این مسئله چیزی بگم و صحبتی داشته باشم - و اصلا نمیخوام حرف های یه دوست دیگه منتصب به من بشه و از قول من گفته بشه ! و در رفتم من از اینجا کاملا تصمیم گیرنده بنده بودم و به هیچ عنوان کسی تحریک کننده نبوده و دخالتی نداشته !

و باز هم میگم باید احترام کاربران قدیمی رو داشت - من خودم به شخصه با مانی هیچ مشکلی ندارم و خیلی هم باهاش خوبم - و اینو همه میدونن که ایشون کاربری بسیار با شخصیت هستن و این رو میشه از پست های ایشون فهمید و بر کسی پوشیده نیست - و امیدوارم بعضی دوستان از اخلاق ایشون سو استفاده نکنند و بسیار احترام ایشون رو داشته باشن

[/QUOTE]

:D

ولی در کل باید اون افرادی که که مدیر یا ... هستند که براشون فحش و ... میاد دلیلشو از خودشون سوا کنند که چرا یکی همچین کاری می کنه و برای دیگری این کارو نمی کنه

علیرضا اینم یک چند نفر نمی دونم چرا این ند روز از طریق یاهو پیم میدن از رفتنت قند تویی دلاشون آب شده از خوشحالی حالا دلیلش چیه خدا می دونه :shock:

+ بارها من گفتم تا وقتی از کاربران فعال قدردانی نشه به هر شکلی همین اش و همین کاسه یکی یکی می زارن می رن تویی یک ماه 3 تا یا 4 تا کاربر فعال خداحافظی کرده همه دیلشم قدردانی نکردن از طرف سایت و خود مجیده

دوست عزیز پول نمیدن وی قدردانی هم نمی کنند علیرضا یا ... مشکشون این نیتس که را مجید کمک همکار یا .. گزاشته مشکل اینجاست حداقش می تونه یک پیج بعنوان کاربارن فعال بزاره + این کار یک کار عمومی و بلوکها و ماژولهای آماده اش خیلی زیاده برای همه سیتمهای مدیریتی حالا بعضیها صفحه اولشون می زارن بعضیها ساب می کنند

موفق و پیروز باشید

با تشکر از شما - تا حدودی صحبت اصلیه من همین بود

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

از دوستانی که در این مبحث شرکت کردند ممنونم..
این مبحث تقریبا 5 صفحه پیش رفت و همه حرفها و جوابها داده شده.. من بدلیل اینکه مدتی نبودم نتونستم زودتر به این مبحث رسیدگی کنم.. اما در هر صورت من تمامی حرفهایی که امید زد رو تایید میکنم و فکر میکنم جواب کامل و خوبی داده باشند...

در هر صورت من با فعالیت علیرضا مخالفتی ندارم ولی خودش دوست نداره فعالیتی داشته باشه بنابراین از این سمتی که داشت برداشته میشه..

چند مورد رو هم بگم:
1- برای انجمنهایی که که از قبل مدیر دارند به هیچ عنوان مدیر جدید براشون انتخاب نمیشه چون این کار توهینی به مدیران سابق هستش. سیاست سایت این هستش که کاربر ابتدا به عنوان همکار انتخاب میشه و پس از کمی فعالیت و جلب اعتماد ما و مدیران همون انجمن به عنوان مدیر اصلی انتخاب میشه...

2- اصلا تعداد پست (تعداد عددی) برای من مهم نبوده ، همونطوری که میتونید ببینید الان افرادی هستند با کمتر از 50 ارسال به عنوان همکار انتخاب شدن ! بله تعداد پست های مفید در زمینه همون انجمن مورد فعالیت ملاک هستش... تعداد مقالاتی که تا بحال گذاشته، تعداد سوالات بدون پاسخی که جواب داده و ...

3- علیرضا جان زمانی که اون تاپیک رو زدم همونجا اعلام کردم سمت ها رو و بعد گفتم اطلاعات خودتون رو ارسال کنید. شما همون اول میتونستید به من بگید که من نمیخوام فعالیتی بکنم و ناراضی هستم نه اینکه برای من اطلاعات خودتون رو بفرستید و شروع کنید به کار بعد از 2 روز اعلام کنید که از این موضوع ناراحت هستید، ارسال اطلاعات به معنای تایید چیزی هستش که براتون در نظر گرفته شده...

4- من توی همون تاپیک هم گفتم که بعد از مدتی ارزشیابی میشید (در قوانین مدیرت که اون رو هم حتما خوندید گفتم این موضوع رو ) که بر اساس فعالیتی که دارید دسترسیتون (در اصل عنوانتون) رو تغییر خواهیم داد.

یک نکته ای رو هم بگم که کلا عنوان مدیر ، همکار ، کمک همکار همگی عناوین سمبلیک هستند و کاربری که مدیر هستش با کاربر عادی سایت هیچ فرقی نمیکنه فقط به خاطر فعالیت مستمری که داشته به عنوان مسئول انتخاب شده و یک سری امکانات داده شده بهشون که بتونن اوضاع رو سر و سامون بدهند.

در هر صورت امیدوارم که بین کاربران این سوءتفاهمات پیش نیاد.

ضمنا این تاپیک برای اینکه مبحث ادامه پیدا نکنه قفل میشه

موفق باشید
مجید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا