kimiapt گفت:
دوستان و استفاده كنندگان از سيستم پيشرفته نوك ، براي اولين بار ساختار گرافيكي نوك عوض شد . اينك مديران سايتهاي نوك مي توانند به راحتي سايتي زيبا و بدون تشابه با سايتهاي معمول نوك بسازند . در اين ساختار جديد اولا مي توان هر بلوك را به رنگ و شكل دلخواه ساخت از فلش يا اسكريپت استفاده نمود و ... همچنين بلوكها را مي توان بصورت بسته و جمع شده نگه داشت ! فكر مي كنم ديدن اين تغييرات خالي از لطف نباشد !
براي ديدن سايت نمونه اينجا راكليك كنيد !
IRANPORTALS
آقا مچيد شرمنده اگه صحبتم اينجا جو انجمن را به هم ميزنه اما حرفيه كه بهترين جاي گفتنش همينجاست
دوست عزيز kimiapt نمي دونم شما از اعضاي مديريت اون سايت هستي يا نه اما من يه چيزي درباره اون سايت ميگم كه فقط محدود به اون سايت نميشه بلكه چيزيست كه در همه زندگي بايد بهش توجه كنيم.
همونطوري كه همه دوستان ميدونن اقا محمد كه مدير سايت فارسي نوك بود زحمت زيادي براي فارسي كردن نوك كشيد و دوستان ديگه هم بعد از ايشون همينطور. بعد از ايشون هم با اومدن ورژن هاي جديدتر نوك دوستان توي همين سايت و در همين انجمنها زحمت ترجمه اون را كشيدند و با هم مشكلات احتمالي را حل كردند و مي كنند بدون هيچ هزينه اي و صرفاْاز روي علاقه. به نظر من درست نيست اگه آدم كاري ميكنه براي كسب درامد يا هر چيز ديگه زحمات ديگران را نه تنها ناديده بگيره بلكه زير سوال ببره.
من اصلا مشكلم با پولي بودن نوك فارسي تو اون سايت نيست و كاري به درست و غلط بودنش ندارم. اما اون دوستان حق ندارند تحت هيچ عنواني براي بالا بردن درامد و مشتري ها بياند و مقاله اي در قبح انجمن نوك مجيد آنلاين و دوستاني كه زحمت براي فارسي كردن اون كشيدن تو اين انجمنها بنويسه.
كسي كه خودش براي تبليغ سايت مياد تو همين انجمن سايتش را مطرح ميكنه درست نيست كه بعد بره اونجا همچين مقاله اي بنويسه و اگه مشكلي با اين انجمنها و نحوه كارشون داره ميتونه خيلي راحت همينجا مطرح كنه تا بقيه يا جواب بدن يا قانع بشن و ايرادشون را رفع كنند.
يادمون نره كه مجيد آنلاين قبل از اينكه هر چيز ديگه اي باشه يه منبع بسيار خوب براي گرافيك كارها و طراحان سايت براي فارسي زبانان هست و خيلي ها از همينجا خيلي چيزها را ياد ميگيرند. و رونق اينجا نه تنها باعث كسادي كار كسي نميشه بلكه سبب پيشرفت اين مهارت در بين تمام فارسي زبانان هست.
كاش بيايم بجاي كم ارزش جلوه دادن كار ديگران به بهبود كيفيت كار خودمون بپردازيم.