خبر: افتتاح مرجع رسمی mmb به زبان فارسی

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای توضیحات تکمیلی عرض میکنم، طبق قوانین سایت، خرید و فروش در انجمن خلاف قوانین هست و امکان انجام اینکار در انجمن نیست.
ولی همونطور که دوستمون هم عرض کردن درصورت تمایل میتونید برای ارائه ی محصولاتتون در فروشگاه مجیدآنلاین با مدیران ارشد و مسئول فروشگاه مذاکره کنید...

ممنون از نظرتون
کاملا صحیح میفرمایید
هدف من از اعلام کردن این خبر اینجا یکیش همین بود
من که خودم خدای mmb نیستم!
یکی از دلایل ایجاد این تاپیک این بود که ببینم آیا کسی همکاری میکنه با من؟!
مدیر انجمن ها میشه؟!
کسی مطلب ارسال میکنه؟!
ممکنه کاربری سوال بپرسه من حتی جواب سوالش رو ندونم! ماشالا شمایید که کاربر حرفه ای هستید...:)
همکاری میکنید؟!
آخه من جدیدا فروم mmbonline.frm.ir رو دیدم که همه همکاری کرده بودن...میخوام بدونم با من هم کار میکنید؟
این یعنی اینکه مثلاً بنده با شما در سایتتون همکاری کنم و تمام مطالبی رو که تاحالا در انجمن مجیدآنلاین نوشتم دوباره بیام و همونجا هم بنویسم و یک کار مشابه رو در دو مکان جداگانه انجام بدم، درصورتی که همونطور که قبلاً هم عرض کردم خدمتتون mmb درحال حاضر چیز بیشتری برای عرضه نداره و هرازگاهی که یک پلاگین جدید براش عرضه میشه مطالب جدیدتری برای ارائه و آموزش بوجود میاد...، حالا با این تفاسیر بنظر شما منطقی هست که مثلاً بنده بیام و در سایت شما قبول همکاری کنم ؟؟
تمام مطالبی که بنده عرض کردم هم حول این محور هست...

asirap

Member
وب سایت و انجمن تخصصی مرجع مالتی مدیا بیلدر به زبان پارسی

دوست عزیز تبلیغ سایت ممنوع هستش.

قانون شماره 6) در صورتی که مایل به ارسال مطلبی از یک سایت دیگر می باشید ، حتماً منبع آن را ذکر نمایید. در صورتی که مطلب یا موضوع مذکور نوشته شده توسط شخص خاصی بود ، حتماً نام وی را ذکر نمایید. اما در عین حال گذاشتن لینک وبسایت بصورت لینک، پسورد فایل و غیره خلاف قوانین می باشد.گذاشتن لینک در صورتی که برای کمک به کاربر باشد مشکلی در پی نخواهد داشت اما در صورتی که از نظر مدیر تبلیغ محسوب شود با کاربر خاطی برخورد خواهد شد

ویرایش توسط سامان
21 فروردین 1388

آخرین ویرایش توسط مدیر:

OMiD

Well-Known Member
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز، نظر من اینه که اگه تبلیغات برای این وبسایت گسترده باشه، و مسئله خرید این جور چیزها که تا الان به خوبی جای خودش رو بین کاربرای ما باز نکرده، باز کنه قطعا جواب خوبی خواهید گرفت، و اینکه سایتهای بسیار زیادی هستند که gui رایگان دارن، منتها اونا هزینه وبسایتشون رو از تبلیغاتش بدست میارن.

و در کل با توجه به موارد گفته شده توسط دوستان و این حقیر، این کار پشتکار فراوان و زمان زیادی نیاز داره.

asirap

Member
امید جان ممنون که نظرتو دادی :rose:
این تاپیک بسته نبود؟!

خوب ببینید من نمیدونم چرا با اینکار مخالفت میکنن دوستان؟ :-?
من که سایتو راه انداختم
منظورم اینه که اونموقع که mmbonline.frm.ir رو راه اندازی کرده بودن؟ امکاناتش زیاد بوده؟؟!
الان این انجمن و پورتالی که راه انداختیم چه ایرادی داره؟!
ظرف مدت 1 ماه 80 کاربر داره حدودا....
حالا من نمیدونم چه اصراریه که اینجا فعالیت کنیم
نظر من اینه که بیلدر به این اندازه لیاقت و جای بحث داره که یه سایت جدا برای خودش داشته باشه!

اگر بد میگم بگید بد میگی :shock:

آقا به نظر من سایت نزنی به نقعته همینجا بمون پیشرفت کن تشویقی بگیر کم کم برو قاطی مدیرای سایت کلی هم روت حساب باز میکنن و گره گشای کار مردم میشی من حد اقل 20 تا وبلاگ نا موفق داشتم و دوستانم هم هستن که حتی هزینه های کلان کردن و در آخر نتونستن جمع کنن خودشونو اینترنت و سایت زدن دیگه خز شده ولی اگه آدم بخواد فعالیت مفید توی اینترنت بکنه حتماً نیاز به سایت نداره من حد اقل 30 تا از بچه های مجید آنلاین رو توی 100 جای مختلف دیدم که فعالیت میکنن و در کنارش هزارتا کار دیگه هم میکنن و اسمشون بیشتر از رسمشون اعتبار داره و به جامعه اینترنتی کمک کرده

asirap

Member
بهرحال دوستان و کاربران عزیز
ما خیلی وقته در کنار هم داریم فعالیت میکنیم و تک تک شما به من و دوستان دیگه توی سوالات بیلدر کمک کردن:)
از همه کمال تشکر رو دارم
حالا حالاها هم ما اینجاییم و در خدمتتونیم :wink:

خیلی دوس دارم که همین جمع صمیمی و آشنا توی MultiMediaBuilder.ir هم حضور داشته باشن
بیلدر سودی بوجود نمیاره که من بخوام بزور شمارو دعوت کنم به اونجا که خودم سود کنم!!! :-?
اگر هر ابزار و امکاناتی میخواین تا محدودیت هایی که تا الان وجود داشته رو برطرف کنید (نمونه بارزش فروشگاه که هیچ وقت برای بیلدر راه نیافتاد!!!! ) کافیه بهم پ.خ کنید من تا جایی که وسعم میرسه فراهم میکنم

همه باهم موفق باشیم :green:

silvercover

کاربر متخصص
بهرحال دوستان و کاربران عزیز
ما خیلی وقته در کنار هم داریم فعالیت میکنیم و تک تک شما به من و دوستان دیگه توی سوالات بیلدر کمک کردن
از همه کمال تشکر رو دارم
حالا حالاها هم ما اینجاییم و در خدمتتونیم

خیلی دوس دارم که همین جمع صمیمی و آشنا توی multimediabuilder.ir هم حضور داشته باشن
بیلدر سودی بوجود نمیاره که من بخوام بزور شمارو دعوت کنم به اونجا که خودم سود کنم!!!
اگر هر ابزار و امکاناتی میخواین تا محدودیت هایی که تا الان وجود داشته رو برطرف کنید (نمونه بارزش فروشگاه که هیچ وقت برای بیلدر راه نیافتاد!!!! ) کافیه بهم پ.خ کنید من تا جایی که وسعم میرسه فراهم میکنم

همه باهم موفق باشیم

مختصر و مفید: وقتت رو بیخودی تلف نکن.

BEHESHT

Well-Known Member
مختصر و مفید: وقتت رو بیخودی تلف نکن.

100 در 100 موافقم ، بیلدر در حدش نیست خودتون رو محدود به این نرم افزار نکنین ارزش خودتون رو بالاتر از اینها بگیرید:wink:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
نظر من اینه که بیلدر به این اندازه لیاقت و جای بحث داره که یه سایت جدا برای خودش داشته باشه!
کل مباحث تخخصصی! بیلدر رو هم رفته 4 تا زیر انجمن میشه ؟
MediaChance که خودش تولید کننده بیلدره توسایتش براش یه زیر انجمن در نظر گرفته اونوقت شما میخوای براش یک انجمن مستقل بسازی ؟

فکر میکنی بیلدر چقدر دیگه بتونه تو چرخه نرم افزار بمونه ؟ هر روز حداقل 4 تا تکنولوژی جدید به نرم افزار اضافه میشه که بیلدر 1 دونش رو هم پشتیبانی نمیکنه ، واقع بینانه رفتار کنید ( بیلدر فقط و فقط مالتی مدیا بیدره ، نه بیشتر! )

به جای این کارها وقتت رو برای یادپیری یک موضوع مناسب بزار .

:rose:یا حق .

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

منظورتون از فروشگاه چيه؟

يعني فكر ميكنيد ميتونيد مكاني رو راه اندازي كنيد و محصولاتي كه بچه هاي mmb كار توليد ميكنن رو بفروشيد؟

به كي؟

آيا مشتري براي پروژه ها داريد؟

دوستان ديگه رو نميدونم اما اگه من يكي از پروژه هايي رو كه براي كارفرماهاي خودم ميسازم رو قرار بدم و حتي بهتر از اون رو بسازم آيا شما ميتونيد با فروشگاهتون پروژه من رو نصف قيمتي كه من با مشتريام قرارداد ميبندم برام بفروشيد؟ مطمئنم كه نه

ببخشيد كه نقد تندي كردم بر حرفتون اما دوست من قبلا هم عرض كردم فعاليت اقتصادي به اين شكل نيازمند برنامه ريزي دقيق تري هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا