nevercom
کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای توضیحات تکمیلی عرض میکنم، طبق قوانین سایت، خرید و فروش در انجمن خلاف قوانین هست و امکان انجام اینکار در انجمن نیست.
ولی همونطور که دوستمون هم عرض کردن درصورت تمایل میتونید برای ارائه ی محصولاتتون در فروشگاه مجیدآنلاین با مدیران ارشد و مسئول فروشگاه مذاکره کنید...
تمام مطالبی که بنده عرض کردم هم حول این محور هست...
ولی همونطور که دوستمون هم عرض کردن درصورت تمایل میتونید برای ارائه ی محصولاتتون در فروشگاه مجیدآنلاین با مدیران ارشد و مسئول فروشگاه مذاکره کنید...
این یعنی اینکه مثلاً بنده با شما در سایتتون همکاری کنم و تمام مطالبی رو که تاحالا در انجمن مجیدآنلاین نوشتم دوباره بیام و همونجا هم بنویسم و یک کار مشابه رو در دو مکان جداگانه انجام بدم، درصورتی که همونطور که قبلاً هم عرض کردم خدمتتون mmb درحال حاضر چیز بیشتری برای عرضه نداره و هرازگاهی که یک پلاگین جدید براش عرضه میشه مطالب جدیدتری برای ارائه و آموزش بوجود میاد...، حالا با این تفاسیر بنظر شما منطقی هست که مثلاً بنده بیام و در سایت شما قبول همکاری کنم ؟؟ممنون از نظرتون
کاملا صحیح میفرمایید
هدف من از اعلام کردن این خبر اینجا یکیش همین بود
من که خودم خدای mmb نیستم!
یکی از دلایل ایجاد این تاپیک این بود که ببینم آیا کسی همکاری میکنه با من؟!
مدیر انجمن ها میشه؟!
کسی مطلب ارسال میکنه؟!
ممکنه کاربری سوال بپرسه من حتی جواب سوالش رو ندونم! ماشالا شمایید که کاربر حرفه ای هستید...
همکاری میکنید؟!
آخه من جدیدا فروم mmbonline.frm.ir رو دیدم که همه همکاری کرده بودن...میخوام بدونم با من هم کار میکنید؟
تمام مطالبی که بنده عرض کردم هم حول این محور هست...