خاورمیانه کجاست؟

PrinceofCs

Well-Known Member
خوب شده . میشه ماه هم قاطیه کار کرد زیباتر بشه ........ در جواب really we don't know who where is it ?
you have to told who where is our old country

GsGraphic

Well-Known Member
سلام دوست عزيز؟
يه مقدار در مورد كار توضيح بدين جان من
ميشه بپرسم از 3dمكس واسه كجاي كار استفاده كردين؟

majid_a95

Active Member
سلام.
چندتا سول دارم دوست عزیز یکیش
ميشه بپرسم از 3dمكس واسه كجاي كار استفاده كردين؟
یعنی حذف شده خاورمیانه کلا ؟چرا؟ میشه روی مفهموش یکم توضیح بدین.واسه من نامفهومه :shock:
و یه نظر اینکه چرا همه قطعات پازل یه شکل هستن؟ این کارو یکم بد جلوه میده!!:rose:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشی . یاعلی:rose:

alirezak4

Member
با تشکر از دوستان
خوب من یکم شاید عجول باشم باید من رو بابت این اخلاق بد ببخشید:green:
برای درست کردن کره زمین از تری دی مکس استفاده کردم که خوب کار خیلی راحتی بود
برای ایجاد پازل ها هم AV_Bros_Puzzle_Pro استفاده کردم
اینکه چرا قطعات پازل شبیه هم هستن بدلیل کم تجربگیه من تو کار با این پلاگین هست
بازم میگم من آدم عجولی هستم و سعی دارم تو کارم این عجله رو از بین ببرم ،الته اگه موفق بشم
اما رجع به مفهوم کار
اول اینکه مفهوم این کار انستابی نیست،بلکه اکتسابیه
یعنی اینکه شما باید خودتون یه مفهوم از این کار بدست بیارید،اما از نظر من خاور میانه همون نقطه تاریکی هست که هیچ وقت رنگ آرامش رو بروی خودش ندیده و در آسمان تاریک جهل و نا فهمی و کج فهمی مردمانش گم شده است
امید وارم من رو بابت توضیحات کوتاه ببخشید

majid_a95

Active Member
،اما از نظر من خاور میانه همون نقطه تاریکی هست که هیچ وقت رنگ آرامش رو بروی خودش ندیده و در آسمان تاریک جهل و نا فهمی و کج فهمی مردمانش گم شده است
با توجه به جاهایی که من bold کردم. مطمئنی داداش ؟:green: اینجا جاش نیست. به جرم اسپم کردن و بحث خارج از موضوع جیز میشم و گرنه به نکات قابل توجهی اشاره کردی ...:wink:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا