سلام ..خییلی خوب شده اما uvیکمی مشکل داره نمیدونم چرا حس میکنم یکم نویز داره شیشه ها یکم بد شده سایز تصویرو خیلی بالا گرفتی..چرا؟در کل خسته نباشیی.
قشنگ شدهدستت درد نکنه و خسته نباشی.فقط یه خورده نویزی میزنه که حتما به خاطر تایم رندر و سستم از این جور چیزا اینجوری شده ولی کار ندارم به اینا در کل خیلی خوب شده.
سلام:
رندر خیلی خوبی شده اما جای کار داره همچنان .رفلکت روی شیشه ها زیاد طبیعی نیست ...مدل هم یکم گنگه به نظرم !هی جشم میجرخه دنبال یه بازشو برای ورودی اما خبری نیست..اگر از نمای اصلی بود رندر زیبا تر میشد(یعنی جوری کار میشد ک این نما نمای اصلی باشه)...کادر رندر هم اگر یکم زمین پیدا مشید و درختها قطع نمیشدن (توسط کادر) بهتر بود..کمی فوتوشاپ مالی و گزاشتن شیشه برای ساختمان بغلی کمک میکنه رندر واقعی تر شه ..یه چیز دیگه هم پنجره ی سراسریه که محل شکست پنجره قاب باید داشته باشیم اینجوری نمیشه توی واقعیت...
موفق باشی
اره برا منم جالب بود وقتی داشتم مدل میکردم ، دیدم ! به نکته های خوبی اشاره کردیاوک پس شبیه سازی از عکسه ای کاش از اول میگفتی.گفتم شاید ذهنیه این نکته های بالا رو گفتم...جالب اینه که تو عکس هم پنجره به همون ترتیب اجرا شده!
ممنون و موفق باشی