حمایت شدید قدرتهای ناشناس از تروریست های خطرناک

در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ اتفاقاتی افتاد که شکنجه گران و قاتلین واجا و سپاه فرارکردند و متحد شدند و به مافیای سپاه قدس بلوار فردوس پیوستند.

حکومت قدرت خود را از دست داده بود.

در تابستان ۱۴۰۱ شکنجه گران و قاتلین و اهالی و ساکنین اطراف برج افق اکباتان پروژه سرکوب قیام زن زندگی آزادی گرفتند و کلی زن و مرد را اسیر یا تجاوز یا شکتجه یا مقتول کردند.

در تلگرام اصلی در حالیکه اینترنت به شدت دست حکومت اسلامی بود گروه کمک های مردمی رضا پهلوی به مردم و کارمندان ایجاد و ۴۰۰ عزار عضو داشت.
مشخصات کارمندان نوشته و مبلغ مثلا ۶ تا ۱۰ میلیون تومان داده بودند.

برخی از آنان به برج افق اکباتان در بلوار فردوس می آمدند و اهالی و ساکنین مقابل برج داد می زدند پدرسوخته ها پول گرفتن سکس و فساد کنند و سپس اتفاقاتی نامعلوم می افتاد و کارتها دست اهالی و برخی امنیتی ها می افتاد.

سوای آن در برج و بامهای مقابلش از مهرماه ۱۴۰۱ تا خرداد ۱۴۰۲ هرشب یکساعت زن زندگی آزادی می گغتند ولی بعد از شعار مردان که مجری و میزبان شعار دادت بودند به زنان حمله و عربده و صدای گریه و التماس زنان می آمد که کتک می خوردند.

همچنین در آبان ۱۴۰۱ صدای روح الله ذوالفقاری صدا و سیما شنیده شد دختری را اذیت کرد و گفت حق نداری زن زندگی آزادی بگویی و باید فقط مرگ بر دیکتاتور بگویی دختر گفت مطالبات زنان است و سیاسی نمی کنم و کتکش زدند و صدا شنیده میشد که با بدری اغول بیک و تورج رام و ذوالفقاری از برج به ک۱۹پ۱۷ بردند. اغول بیک می گوید دخترش بوده ولی دروغ می گوید.

به هر حال قبل و بعد این ماجرا کتک زدن یا حتی قتل زنان بعد از شعار دادن بود. تقریبا هر شب کتک زدند.

درشهریور و مهر ۱۴۰۱ تا عید ۱۴۰۲ لاتهایی که زنهای بیحجاب را کتک میزدند و مردم بلوار فردوس و پاسدارهای نیروی سرکوی شورشی به همه رهگذران می گفتند که کارمندان و مجریان ماهواره در برج افق اکباتان هستند.

در ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ می گفتند عده ای شکنجه گرو خشونت طلب خدعه گر افراطی از مجازات فرار کرده به بلوار فردوس آمدند.

در زمان قیام مهسا امینی اینها اعلام جبهه مبارزه با زن زندگی آزادی و اعلام مبارزه با معترضان کردند.

ولی حدود قتل آرمیتا گراوند همگی اقدام به فریب حمایت از براندازی و تغییرات کردند.

از صداهای شنیده شده از ۱۴۸۱۹ تهران مشخص است این شکنجه گران دایم مشغول فریب هستند.

یک تا تعدادی از مخالفان حکومت اسلامی را مطرح و خود را حامی وی معرفی می کنتد.

مثلا در استادیوم صداهایی باشد که همان لاتهایی که توهین به داور می کنند یا سنگ و ترقه پرتاب و زد و خورد می کنند. همانها در ساعاتی یا در وقتهایی در خود استادیوم در خارج استادیوم به مردم عادی و خبرنگاران و پلیس و هرکس دیگر خودشان را دوست و همفکر و مجری اوامر عادل فردوسی پور و علی پروین و نویسندگان گمنام یا کم مطرح و ... معرفی می کنند! چی عجیبی خواهد بود مثلا عکس و مشخصات اوباش استادیوم آزادی را ارسال کنید و بعد صدا بشنوید که همان اوباش رفتارها و صحبتهایی دارند که حکایت از دست بالا داشتنپو حاکمیت آنها دارد و همفکران عادل فردوسی پور و تماشاچی های بی گناه و بیحجابها و انواع آدم را آزار می دهند.

یک سبک قدیمی دارند ۲۰۰ نفر زن و مرد متحد الرفتار یا شاید متحد الهدف هستند که در ساعاتی صدایشان می آید با هم مشاجره یا منتقد هم هستند و جنایات را به هم پاس می دهند و در ساعاتی متحدا علیه اسرا و ربوده شده ها جنایت و در ساعاتی دیگر افغانی ها و عربهای خارجی که فارسی عالی بلدند و لاتها را آموزش ناامنی و آموزش زورگیری می دهند.

بازرس یا کسی میاد زن و شوهر منتقد و ضد هم میشوند یکی می گوید بله و دیگری را متهم و بعد اتفاقاتی می افتد و آن زن و شوهر جنایتکار به خانه خود بر گشته به فعالیت ادامه می دهند.

زنان محله در سالهای ۱۳۹۷ و قبل از آن در جلوی ک۱۹پ۲۳ در خیلی شبها ساعات ۲ و ۳ علیه خود اعترافات منکراتی (منکراتی از نظر پلیس و قوانین مغایر با قوانین بین المللی) می کردند سپس مردم به آپارتمانهایی در ک۱۹پ۲۳ حمله و زنانی دیگر را اسیر و مجازات می کردند.

فرض کنید فرشاد پیوس الکی و مصلحتی و خدعه گرانه اعتراف به جرم خود کند مردم داد بزنند شنیدید اعتراف کرد سپس ما صدای عابدزاده که متفاوت است را بشنویم که کتک می خورد و سوار ماشینش می کنند.

اهالی ادعا می کنند زنانی که به خود اجازه سکس داده بودند را اسیر می کردند جدیدا به برخی میگویند عوامل حکومتی بودند (به نظر من دروغ محض است)

اناثی که از سال ۱۳۸۸ تاکنون با اینها در اکثر اوقات در ک۱۹پ۱۷ ساکن بوده اند که اناث ک۱۹پ۱۷ طبقع سوم خانمها اغول بیک و آق تپه و داودی و طبقه اول قدیری و طبقه چهارم ۱۲ و ۱۳ که زبرجدی شهریار و رضایی دشتی و خانم رستمی و حاجی زاده منجیلی واحدهای ۱۴ و ۱۵ چنین همدستی و شهادت های کذب داده اند و مردان زنان دیگری را اسیر کرده اند.

این اسامی را خود ساکنین گفتن و ادعا کرده اند اسم مردان است.

به هر حال سالهاست من این ها را معرفی کرده ولی صداهایی هر شب و روز میاد که کسانیکه برای تحقیق میان همان مجرمین با آنها صحبت و دیگران را متهم و درنهایت برخی محقیقین اسیر یا مضروب یا کشته می شوند ولی هرگز این مردان و زنان دستگیر یا از اعمال خود بازداشته نمی شوند.

پلاک ۱ تا ۲۷ و سایر کوچه ها همدست هستند.

از سال ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۰ در مرکز شهر هزاران نفر با پهپادهایی فلزی و کامپوزیت اندازه مگس مقتول شده اند ولی صاحبان پهپادها قدم رنجه نکرده اند این تروریستهای بسیار خطرناک که مافیایی یعنی قاچاقچی و زورگیر و قاتل و شکنجه گر و سازماندهنده لاتها و فساد اداری و فساد اقتصادی هستند و تعداد زیادی زنان و مردان جاسوس سمعی و بصری حریم خصوصی و کاری و متصدیان دوربینهای خیابانی واجا و سپاه و حراستی های طرفدار مافیا و فساد اداری و فساد اقتصادی یاورشان هستند.

من که گزارش دهنده هستم یک نویسنده و طراح ضربه به اسلام بوده و هستم و کسانیکه از لج من با این طرفداران اسلام مافیایی برخورد نمی کنند به ضرر خودشان است.

رفتم به فلان پلیس می گم اینها زن کتک زدن کشتن. گفت به من چه می خواست بی حجاب نباشد. سپس همین ها همان پلیس را مقتول کردند.

سپس به اپوزیسیون گفتم آنها هم اقدام نکردند و توسط همینها مقتول شدند.

اینها دارند همه را گول می زنند ازهمه کشته و می کشند هم حزب الهی هم اصلاح طلب و هم پیروان رجوی و پهلوی و مصدق و سایرین را مقتول کرده و هویت شناسایی و دارایی شان را سرقت به قول خودشان غنیمت گرفته اند.

اینها دارند روی خط منافع مافیایی میروند هم معترضین به عدم آزادی را سرکوب می کنند و هم خود را طرفدار اپوزیسیون نشان میدهند.

هدفشان چند چیز است:

۱) ممانعت از آزادی کامل زنان.

۲) تداوم تبعیض و مافیا.

۳) تداوم دسترسی به استراق سمع ها و دوربین های حریم خصوصی.

۴) نفوذ در بین اپوزیسیون حتی اگر حاکم نشود.

۵) نابودی جمعیتی و کوچ پاکستانی ها یا افغانی ها یا عربهای مسلمان به ایران.

۶) نابودی کارمندان ادارات و مغازه ها و جایگزینی شکنجه گران و تروریستهای واجا و سپاه به جای آنها چه حکومت سقوط کند و چه نکند که از سال ۱۴۰۰ اینکار شروع شده است. اینکار به تبانی و جاسوسی جهت زورگیری هویت و دارایی ها دارد. نیکونژاد و عزیزالهی و ذوالفقاری مردانی هستند که طراح اینگونه حمله ها هستند.

۷) کنترل موازی و عجیب تلفنهای فعال و قطع شده در جهت ایرانی ربایی و خارجی ربایی و حمله به کشورهای پیشرفته نامسلمان. فرضا از یک کشور به کشور دیگر ربایش می کنند جلوه می دهند جای دیگری است. مثلا یک فرانسوی را در نامبیا ربوده ادعا می کنند در آرژانتین است در حالیکه فرضا در پاکستان است ولی مدیریت ربایش در ایران است.

جدیدترین ارسال ها

بالا