سلام خدمت دوستان و هموطنای عزیز .
اول بزارید بگم از اینکه چجوری به این جا رسیدیم .
حدود یک سال پیش من به شدت در مورد موی استفاده شده در انیمیشن ها تحقیق کردم . دیدم تو همه انیمیشن ها از همون hair معمول استفاده میشه . تو همون موقع ها بود که به یک پلاگین برای مکس برخوردم . اسمش hairfarm بود و به شدت قدرتمند و در عین حال سبک و البته ساده ( میخوای با hair خود مکس یک کاری بکنی پوستت کنده میشه ). خب هر چی بیشتر دنبال یک نسخه ازش گشتم بیشتر نا امید شدم . تا اینکه یک نسخه روی اینترنت پیدا کردم .
با شوق و ذوق فراوان شروع به دانلود کردم و بعد از نصب متوجه کلاهی که سرم رفته بود شدم .

خلاصه امیدوارم این اتفاق برای هیچ گرافیک کاری نیفته . بیش از 70 درصد از اطلاعاتم پاک شد . به همین راحتی . ( حالا دوباره همشو با بدبختی گیر آوردم اما بعضی هاش اسمشون واقعا یادم نیست ) بگذریم .
اینا رو نوشتم برای اینکه بگم دوستان نسخه هایی که توی اینترنت هست به شدت خطرناکه . من دونسخه دیگه همینطور آلوده به ویروس توی سایتا پیدا کردم و بعد از تست ( دیگه ایندفعه ساده بازی در نیاوردم ) خبر دادم و اون فایلها رو پاک کردن . اما ممکنه هنوز باشه . پس خواهشن اعتماد نکنید و دانلود نکنید هر فایلی رو .
اما چرا این همه برای این پلاگین ، مورد ویروسی تو سایت ها هست ولی برا بقیه نیست ؟
خب کاملا مشخصه یک نگاه به عکس های زیر بندازید :

قیمتهاش نجومیه !
هر هکری رو وسوسه میکنه تا شانس خودشو بسنجه .
بگذریم .
یک نسخه دمو هست که استفاده ازش رایگانه و برای تمامی نسخه های 3ds max هم موجوده . این نسخه هیچگونه محدودیتی در سایز رندر ، تعدا مو و کلا هیچ محدودیتی نداره . تنها اشکالش نبودن قابلیت SAVE هست
میتونید این نسخه رو با رفتن به ادرس زیر و قبول توافق نامه دانلود کنید .
دانلود نسخه دمو ( کلیک کنید )
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
اما برسیم به نسخه اصلی .
این نسخه از حدود 6 ماه پیش توسط گروه داده پردازی ایرانیان داره روش کار میشه . اگه میخواین کیفیت کار رو ببینین برید به این تاپیک :
تاپیک رندر های تست
این نسخه کاملا سالمه و تنها نسخه ایه که برای رفع باگهاش توی سورس نرم افزار دست برده نشده . گروه ما برا سالم موندن فایل اصلی اقدام به ساخت یک Preinstall کرد .
این نسخه فقط روی 3ds max 2011 x64 کار میکنه . پس دقت کنید .
برای دانلود کلیک کنید
آموزش نصب :
اولیش صدا داره دومیش صدا نداره ، به بزرگی خودتون ببخشید

پسورد : ایرانیان
فارسی تایپ کنین
فارسی تایپ کنین

دانلود نرم افزار Microsoft .net frame work4 Clint ( برای نصب پلاگین حتما باید باشه )
برای دانلود کلیک کنید ( حجم 41 مگابایت )
نرم افزار Directx رو هم دیگه باید رو سیستم هاتون نصب داشته باشید . چون اونم لازمه
حتما برای نصب طبق آموزش ها جلو برید . و دقیقا مثل آموزش ها عمل کنید .
آموزش کار با این پلاگین هم به صورت جز به جز داریم آماده می کنیم . انشا الله هر بخش تموم شد میزارم تو همین تاپیک برا دانلود .

درصورتی که مشکل داشتین تو تاپیک چیزی ننویسین . همه رو به من پیغام خصوصی کنید . من خودم یک پست میزارم و تمام سوال جوابایی که تو پیغام خصوصی انجام شده رو اونجا به صورت مرتب میزارم تا هم حل مشکلات برای اونایی که به مشکل خوردن اسونتر بشه هم اینکه تاپیک نظم داشته باشه .
آموزش های این پلاگین رو هم به محض اینکه کارش تموم شد بخش بخش میزارم برا دانلود .
یاعلی
63
آخرین ویرایش: