حل دوستان در مشكلات درسي....

اقا من ميگم يك بخشي هم برايه حل دوستان در زمينه درسي فراهم كنيم... :wink:

مثلا هر كي هر مشكلي در هر درسي داره بيا بيان كنه بالا خره يكي جواب ميده.... :lol:

مثلا من خودم همه تا حالا حتي يك مثلا رياضي هم حل نكردم(اول دبيرستان :lol: ) همش برو بچ.....

آقا يكيارش كن....

iman_ebru

Active Member
اولا (حل دوستان در مسايل درسي) > حل مشكلات دوستان در مساعل درسي

دوما اين سايت مربوط به علوم كامپيوتر و در كل آي تي و هر نرم افزار يا چيزيگه به كامپيوتر مرتبط باشه هست .

شما براي اينكه از اينجور انجمن ها ايتفاده مفيد كنيد و از كمك دوستان در موارد درسي بهره اي ببريد از انجمن هاي ديگه اي كه به اين كار مشغول هستند استفاده كنيد.
من الان حضور ذهن ندارم ولي اگه دلتون خواست اسم يكي دو تايي رو كه من ميشنام رو بهتون بدم

ايمان

بابا غلط كرديم

حالا چرا ميزني :cry: :cry:

من خواستم يك نظري بپرسم بعد گفتم اينجا بخش نظرات و... گفتم بگم...

حالا ديگه چرا ميزني :wink:

iman_ebru

Active Member
Re: بابا غلط كرديم

iman_ebru. گفت:
اولا (حل دوستان در مسايل درسي) > حل مشكلات دوستان در مساعل درسي

دوما اين سايت مربوط به علوم كامپيوتر و در كل آي تي و هر نرم افزار يا چيزيگه به كامپيوتر مرتبط باشه هست .

شما براي اينكه از اينجور انجمن ها ايتفاده مفيد كنيد و از كمك دوستان در موارد درسي بهره اي ببريد از انجمن هاي ديگه اي كه به اين كار مشغول هستند استفاده كنيد.
من الان حضور ذهن ندارم ولي اگه دلتون خواست اسم يكي دو تايي رو كه من ميشنام رو بهتون بدم

اين كجاش زدنه؟ من فقط راهنماييتون كردم و شما هم سوالتون رو براي همين پرسيده بوديد

iman_ebru

Active Member
ببين قرار نيست اينجا با هم دعوا كنيم.
خودت اينجا تاپيك زدي منم جواب يا نظرم رو دادم بعد مياي ميگي چرا ميزني و من چون نزدم از حقم دفاع ميكنم حالا هم ميگي باشه ... كه چي؟
هيچي

siavash-tanha

Well-Known Member
حجت جان تو اون تاپيك تا پست نخورده يكي يكي از پايين پستاتو پاك كن تا كل اون تاپيك حذف بشه

موفق باشي

مخلصم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا حجت ايمان جوابشمارو داد پس نبايد اينطور برخورد كني ايمان حرف درستي زد

ايمان جان ببخشيد

iman_ebru گفت:
ببين قرار نيست اينجا با هم دعوا كنيم.
خودت اينجا تاپيك زدي منم جواب يا نظرم رو دادم بعد مياي ميگي چرا ميزني و من چون نزدم از حقم دفاع ميكنم حالا هم ميگي باشه ... كه چي؟
هيچي

آقا ايمان من واقعا از شما معذرت ميخواهم و اشتباهمو هم قبول دارم :roll: و به خاطر كمكي هم كه بهم كردي ازت مچكرم.. :wink:

مخلصيم

حجت

جدیدترین ارسال ها

بالا