..:::> حــــــرفه ای ها بیـــــان ببیـــــــنیم راهـــــــی بلـــــد یــــن <:::.....

takesh

New Member
دوستان من میخام راهی رو بهم نشون بدید بتونم پیکسل ها رو جدا کنم- بدون اینکه از خود هر پیکسل چیزی کم بشه
فقط از هم جدا بشن
دقیقا مثل نقشه فرش دیدید که چطور از هم جدا میشن خونه ها
نرم افزار ممخصوص این کار هست ولی خیلی گرونه و اکثرشون جالب نیستن و خوب نمیخام پول بدم - میخام اگه بشه توهمین فتوشاپ یا کرل اینکارو انجام بدم
یکی گفت دیده که کسی با همین فتوشاپ عکس رو تبدیل به نقشه فرش و قالی میکرده شایدم با کرل
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان من میخام راهی رو بهم نشون بدید بتونم پیکسل ها رو جدا کنم- بدون اینکه از خود هر پیکسل چیزی کم بشه
فقط از هم جدا بشن
دقیقا مثل نقشه فرش دیدید که چطور از هم جدا میشن خونه ها
نرم افزار ممخصوص این کار هست ولی خیلی گرونه و اکثرشون جالب نیستن و خوب نمیخام پول بدم - میخام اگه بشه توهمین فتوشاپ یا کرل اینکارو انجام بدم
یکی گفت دیده که کسی با همین فتوشاپ عکس رو تبدیل به نقشه فرش و قالی میکرده شایدم با کرل
ممنون

اول تصویر تون رو بزرگ کنید. منوی Image گزینه Image Size . واحد Width و Height را روی Percent قرار دهید و 1000 درصد افقی و عمودی قرار دهید.
Resample Image رو روی Nearest Neighbor قرار دهید و OK کنید.
حالا منوی Filter منوی Texture گزینه Patchwork تنظیم Square Size رو روی 10 (چون 1000 درصد شده هر پیکسل ابعادش 10x10 پیکسل ئه) و
Relief رو روی 0 قرار دهید و OK کنید.

takesh

New Member
اول تصویر تون رو بزرگ کنید. منوی Image گزینه Image Size . واحد Width و Height را روی Percent قرار دهید و 1000 درصد افقی و عمودی قرار دهید.
حالا منوی Filter منوی Texture گزینه Pathwork تنظیم Square Size رو روی 10 (چون 1000 درصد شده هر پیکسل ابعادش 10x10 پیکسل ئه) و
Relief رو روی 0 قرار دهید و OK کنید.

ممنون عزیز خعلی عالی بود
یکی از دوستان تو فروم بقلی با یه نرم افزار عکس رو دقیقا اونی که میخام تبدیل کردن میخاستم بدونم میشه تو فتوشاپ عینا اینکارو کرد چون خروجیش بیشتر به نقشه قالی شبیه

عکس اصلی:

attachment-424680d1375640323-1.jpg

attachment-424681d1375640365-1edit.jpg

1.JPG
1edit.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

the_king

مدیرکل انجمن

ممنون عزیز خعلی عالی بود
یکی از دوستان تو فروم بقلی با یه نرم افزار عکس رو دقیقا اونی که میخام تبدیل کردن میخاستم بدونم میشه تو فتوشاپ عینا اینکارو کرد چون خروجیش بیشتر به نقشه قالی شبیه

مرحله اول همونه که قبلا گفتم. برای مرحله دوم دیگه از Patchwork استفاده نکنید :
1) تصویر تون رو بزرگ کنید. منوی Image گزینه Image Size . واحد Width و Height را روی Percent قرار دهید و 1000 درصد افقی و عمودی قرار دهید.
2) یک تصویر به عنوان Pattern اون خطوط شطرنجی در فتوشاپ جداگانه باز کنید :

pattern.png

3) در منوی Edit گزینه Define Pattern رو انتخاب کنید و اسمی برای این Pattern در نظر بگیرید و OK کنید و اون فایل Pattern رو ببندید، دیگه لازمش ندارید.
(مرحله 2 و 3 رو فقط یکبار انجام می دهید، این Pattern دیگه در حافظه فتوشاپ برای دفعات بعدی می مونه)
4) در منوی Layer گزینه New Fill Layer و Pattern رو انتخاب کنید و OK کنید. حالا اون Pattern ای که ساخته اید رو انتخاب کرده و OK کنید.

famme

New Member
دوست عزیز اول از همه شما باید تعداد رنگهات رو تعیین کنی در واقع باید به نرم افزار بگی که چه رنگهایی میخای از طریق ایندکس. سپس مراحلی که دوست عزیزthe_king گفتند رو انجام بدی. البته نوع نقشه هم مهمه. که طرحهای لچک ترنج باشه یا نقاشی و آدم و حیوان و اینا...

شاد باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا