حذف C++ آغاز g++

turtel

Member
زبان C که توسط دنیس ریچی به وجود آمد در محبوبیت فراوان قرار دارد این زبان از زبان BCPL و B گرفته شده است و این زبان ساخت یافته است و زبان شی گرایی نیست و برای کارهای سیستمی به کار می رود و اینکه تازگی ها سازنده آن در گذشت .

خوب بعدها زبانی به نام C++ توسط بجارن استراس تراپ نوشته شده C++ از زبان C گرفته شده یعنی تمام خصوصیات C را در بر دارد ولی امکانات شی گرایی و وراثت آن باعث شده یک قدم فراتر از C پیش رود .

تازگی ها زبانی به اسم g++ که آن را (gTwo هم مهنا کرده اند )روی کار آمده است gTwo زبانی است که به دوبخش شی گرایی که آن را از دلفی و C++و C# به ارث برده و بخش ساخت یافته که از زبان سی و پرل است .

به گزارش آنه در قسمت ارث بری از C++و C تغییرات شگرفی ایجاد کرده اند که حتی سازنده آن گفته که اگر ما به دنبال زبان g++ نبودیم به وسیله این تغییرات زبان C++ جدیدی خلق می کردیم ولی اعقاید ما بیشتر روی زبان g++ است پیتر راجارت که سرپرست تیم برنامه نویسی g++که از شرکت برلند که قبلا دلفی و..........را خلق کرده است این زبان را از جاوا به دور دانسته و عقیده دارد که آینده مال g++است نه جاوا !!!.

در مورد امنیت این زبان هکر های زیادی برای این زبان برنامه ریزی هایی فرائانی کرده اند . اما بااین حال شرکت امنیتی سیمانتیک امنیت این زبان را پایین دانسته اند .

همانطور که می دانیید اوراکل یک پایگاه داده ای امن به تازگی باگ های بروی آن کشف شد که موجب فراهم کردن زمینه هک شدن گردیده است .پیتر راجارت در پایگاه داده ای خود اوراکل را پایه گذاری کرده است اما به شکلی که کاربران خود را در زمینه کار کردن بلا پایگاه از دست ندهند در توافق نامه ای که بین این شرکت برلند و اوراکل بسته شد برلند موظف شده این باگ ها را شناسایی و آنها را از بین ببرند .
در تحقیقاتی که توسط رابین مر سرپرست بخش امنیتی شرکت صورت گرفت این باگ ها باعث مشکلاتی شده اند و این مشکل برای بان g++ به وجود می آورد.رابیم مر برنامه برای بستن این باگ ها صورت داده است و تا حدودی هم موفق شده است .اما مشکل این جاست که مشکلی در قسمت ارث بری از زبان C++ که صورت گرفته است که باعث ضعف زبان g++ گردیده است آنها با حذف زبان C++ توانسته اند که مشکل را حل کنند . و علت این مشکل را در تطبیق زبان سی پلاس پلاسم با پایگاه اوراکل دانسته اند و آنها به تازگی مشکلی را در این زبان س پلاس پلس دیده اند خوب این یک شایعه از خودم بود گفتم حال کنیم ولی من با زبان سی موافقم حالا در ادامه پیترراجات گفت.

جدیدترین ارسال ها

بالا