حجم بالای فایل و اجرای کند در دستگاه ها

می خوام یه CD درست کنم که حداقل 60 تا عکس در اندازه 800*600 و رزولوشن72inch داره. در این صورت حجم فایل exe من حدود 80تا 90mb می شود
مقدار زیادی هم متن دارم
می خوام یه موسیقی wave هم بذارم که خودش حدود 40Mb است
در نتیجه حجم فایل exe به همراه فولدراش خیلی زیاد میشه که سبب میشه در دستگاه ها بسیار بسیار کند باز بشه
حالا باید چه کار کنم؟

سلام
احتمالا شما برای هر عکس یه صفحه طراحی کردید
خوب حجمش بایدم زیاد بشه
تو مثال های ام ام بی یه فتو گالری هست که بدردت می خوره
بعدا توضیح می دم
آلان تو کافی نتم

silvercover

کاربر متخصص
اگه شما Embeded استفاده نکردین و در ضمن تعداد صفحات زیادی هم ندارین بعید هست که پروزه به اون کندی اجرا شه. ضمنا سعی کنین که عکس های پروژه رو از قسمت Properties اونها به صورت External در بیارین.

یعنی اگه تصاویرم را external بکنم برنامه سرعتر لود می شود؟
درمورد موسیقی نگفتید چه کار کنم؟

روی یک فایل نمونه external را امتحان کردم خیلی حجم کم شد. فق در این حالت نیازی نیست که من عکسها در یک فولدر جدا داخل CD قرار دهم چون خود سیستم اتومات یک فولدر Images درست می کنه. این درسته؟؟
حالا فققط بگید موسیقی را چه کار کنم. مخصوصا اگر بخواهم برای هر صفحه یک موسیقی خاص به کار ببرم؟؟

Little-Demon

Well-Known Member
نمی دونم منظورت چیه ؟
یعنی اگه موسیقی از روی یک فایل خارج از برنامه هم بخونه بازم حجم میگیره؟
من تو پروژه هام از موسیقی های زیاد استفاده کردم ولی چون خارج از برنامه بوده
حجم نگرفته.

در مورد عکس یه گزینه با عنوانexternal داره ولی در مورد موسیقی من همچین گزینه ای ندیدم؟

سلام ، خوب معلومه
شما باید آهنگتون رو در یه پوشه ای مثل درmusic کنار فایل exe ذخیره و با دستور زیر آن را اجرا کنید
BackgroundPlay("<SrcDir>\music\1.mp3","")

silvercover

کاربر متخصص
همین که شما موسیقی رو بدون Embedd کردن به کار میبرین معنیش اینه که اونا خارج از محیط اصلی لود میشن و این همین چیزی هست که میخاین...

جدیدترین ارسال ها

بالا