حتما جواب بدهید ممنونم

murtaza

Member
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

بابا این چه فوتاشاپیه مشکلم این جاست که وقتی فوتاشاپ را باز می کنم قبلی که صفحه باز بشود

یک صفحه باز می شود و این نوشته هست

The Monitor Profile "Colereal ICM" appears to be defective
Please reun your Monitor Calibration Software

اون وقت به هم دو تا راه میده که یکیش نوشته Use anyway و دومیش نوشته i agnore it در هرصورت هر کدام را که بزنی فوتاشاپ باز نمی شه.

اگر میشه کمکم کنید

کوچیک همه مرتضی

یا علی

murtaza

Member
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان گرامی
در ضمن میلاد امام زمان را به همه دوستان تبریک باد

می گمو این را یادم رفت بهش اضافه کنم وقتی که یک کدوم از اون دو تا راه را می خونه تا می رسه به

Reading Text Global Resources..... Done
به اینجا که میرسه فریز میکنه و دیگه کار نمی کند computer فریز نمی کنه فقط فوتاشاپ.

بیشتریش فکر کنم که مشکل از این جاست.

کوچیک همه مرتضی

یا علی مدد

D.Abedi

Member
سلام
شايد ايراد از تنظيمات پروفايل مانيتورت در مورد color management باشد بهتر است color management مانيتورت را روي sRGB Color Space Profile بگذاري و انرا تنظيم كني.color management براي نزديك كردن رنگ نشان داده شده در مانيتور با رنگ واقعي در طبيعت به كار مي رود
براي تغيير color management به sRGB Color Space Profile بعد از راست كليك روي دسكتاپ مسير زير را ادمه بده
properties->setting->advanced->color management
سپس با دكمه add پروفايل نام برده را از ليست اضافه كن. براي تنظيم ان با ويژگي هاي مانيتورت از Control Panel برنامه Adobe Gamma را اجرا كن بهتر است اين كار را در تاريكي انجام دهي زيرا نور محيطي وجود ندارد و نتيجه بهتري حاصل مي شود در مورد مشكل دومت هم چيزي به ذهنم نمي رسد

murtaza

Member
می گمو D.Abedi ممنونم از کمکتان فقط این کار را کردم ولی مشکل از این جاست.
Reading Text Global Resources..... Done
به اینجا که میرسه فریز میکنه و دیگه کار نمی کند computer فریز نمی کنه فقط فوتاشاپ.

بیشتریش فکر کنم که مشکل از این جاست.

کوچیک همه مرتضی

جدیدترین ارسال ها

بالا