سلام دوستان اين آدرس يه وب سايت تمام فلش . . www.AidinAmeri.com اميد وارم بد كار نكرده باشم.
A AidinAmeri Member Oct 3, 2004 #1 سلام دوستان اين آدرس يه وب سايت تمام فلش . . www.AidinAmeri.com اميد وارم بد كار نكرده باشم.
yasseronline Member Oct 4, 2004 #3 سانزندش كه خودشه . جالبه ولي اگه طولشو يه كم كمتر مي كردي كه اسكولر نياز نباشه بهتر بود
N Ned Broonella Member Oct 4, 2004 #5 سلام اميدوارم ناراحت نشي چون انتقاد سازنده خوبه !! 1 حجم صفحاتت خيلي بالاست 2 سايتت روون نيست 3 وب سايتي كه با فلش اونم بدون اسكريپت نويسي حرفه اي راه اندازي شه اصولا موفق نيست 4 تو كارت فقط از فلش استفاده نكن چون متاسفانه توي ايران سرعتا افتضاحه 5 اميدوارم موفق باش 6 ضمنا توصيه مي كنم يه سري هم به اين وب بزن www.maadgraph.com
سلام اميدوارم ناراحت نشي چون انتقاد سازنده خوبه !! 1 حجم صفحاتت خيلي بالاست 2 سايتت روون نيست 3 وب سايتي كه با فلش اونم بدون اسكريپت نويسي حرفه اي راه اندازي شه اصولا موفق نيست 4 تو كارت فقط از فلش استفاده نكن چون متاسفانه توي ايران سرعتا افتضاحه 5 اميدوارم موفق باش 6 ضمنا توصيه مي كنم يه سري هم به اين وب بزن www.maadgraph.com
amir_s Active Member Oct 4, 2004 #6 كارات خوبه ولي يكي كشن هم كار كنيد بد نيست در ضمن براي نرم تر شدن حركت موس هم Fps رو ببريد بالا تر
N Ned Broonella Member Oct 4, 2004 #8 دوستان يه سري هم به اين سايت تازه تاسيس بزنين و نظرتون رو بگيد ضمنا بگيد چقدر مي ارزه ؟ www.maadgraph.com
دوستان يه سري هم به اين سايت تازه تاسيس بزنين و نظرتون رو بگيد ضمنا بگيد چقدر مي ارزه ؟ www.maadgraph.com
A AidinAmeri Member Oct 4, 2004 #9 دوستان از نظرات همگيتان متشكرم . در مورد سرعت موس فقط يك چيز رو بايد اشاره كنم و اون اينه كه من نمي دونم اصلا منظورتان از نرم حركت كردن موس چيه . چون من ايرادي در حركت موس نمي بينم.
دوستان از نظرات همگيتان متشكرم . در مورد سرعت موس فقط يك چيز رو بايد اشاره كنم و اون اينه كه من نمي دونم اصلا منظورتان از نرم حركت كردن موس چيه . چون من ايرادي در حركت موس نمي بينم.