حالت های عکاسی دوربین

daydad

Member
davoodvajdi گفت:
اقایون عشق دیجیتال چرا حرف پوریا رو گوش نمی دید کاملا حق با ایشونه
اول از همه بحث قیمته یه دوربین دیجیتال معقول که بتونه جای دوربین انالوگ را بگیره حداقل یک میلیون تومانه بدون تجهیزات اضافه اما یه دوربین انالوگ بهترین مارک و ست لنز و فلاش توپ به زور یکمیلیون میشه البته به غیر از سری Af خوب این بحث قیمت اما از نظر کیفیت انالوگ بین 20تا30 مگا پیکسل در حالت عادی ظرفیت ضبط تصویر داره اما دیجیتال در بهترین حالت 16.2 مگا پیکسل حالا بماند چه بلایی سر اون 20 مگا پیکسل میاریید که در حد یک عکس 1 مگاپیکسلی دیجیتال هم جواب نمیده
اما بزرگترین اشکال دوربین دیجیتال که همین تازگی متوجه اون شدم البته در سطح حرفه مشکل نور پذیری Ccd این نوع دوربینهاست یعنی نوری که به Ccd تابیده میشه همونی نیست که در سوژه وجود داره این مشکل و یکی او دوستانم که کار عکاسی تبلیغاتی میکنه متوجه شد با دوربین 12 مگا پیکسلی کانن از سوژه ای در ضمینه سفید با فلاش چتر عکاسی میکنه ولی نتیجه کار تراز ناهماهنگ سفیدی بودش یعنی گوشه تصویر سفید و طرف دیگر اون به کرم میرفت البته بطور نامحسوس بنده خدا بعد کلی عکس گرفتن و سره کله زدن با فلاش و نورسنج دستی در اخر متوجه عیب کلی دوربین های دیجیتال شد حالا تصمیم داره در همین نماشگاه تجهیزات دیجیتال که 14 تا 18 همین ماه برگزار میشه به نمایندگان کانن ثابت کنه که دوربین 6.5 میلیونیشون قد زنیط هم نمیارزه البته کلیه دوربین های دیجیتال به این صورته
در اخر زیاد جدی نگیرید تا این چشم بادامی ها هستند نباید غصه این جور مسائل رو خورد انشا اله تا یه ده بعد مشکلشو حل میکنند جالبه هیچ کجا از این مورد حرفی نزدند
ضمنا این نایشگاه در هتل استقلال برگزار میشه دیدنش خالی از لطف نیست
مسئول این انجمن کیه چرا از این خبرا نمیزاه افتتاحیه نمایشگاه عکس و تجهیزات عکاسی و از این قبیل
ضمنا فرهنگسرای نیاوران هم تونستید برید نمایشگاه عکسی از عکاسان افریقاست
خانه عکاسان هم نمایشگاه عکاسی باران هستش
خوش باشید

اول از همه باید توجه کرد که دوربین دیجیتال هزینه ی فیلم رو نخواهد داشت، بعد با اینکه دیجیتال مشکل
نور دهی داره، اما دوربین هایی اومده که تا حدود سه دقیقه می تونه زمان exposure داشته باشه،
بعد از اون مگه شما چقدر از mode B دوربین آنالوگتون استفاده می کنید؟
در هر صورت نه من عشق دیجیتالم نه بقیه ی دوستان! فقط من اشتباهم این بود که نمی دونستم
طوفان عزیز واسه ی آتلیه می خواد دوربین.

davoodvajdi

Member
من کی از سرعت B صحبت کردم چرا مطلب نوشته شده را با دقت نمی خونید منظورم ضعف ccd در دریافت یکدست نور هستش
دوست عزیز اگر دیجیتال هزینه فیلم رو نداره در عوض مشکلات خاص خودشو داره مصرف بالای باطری کثیف شدن ccd هزینه بالای تعمیر در صورت افتادن از دست عکاس درصد خرابی اون بالاست
در پایان تکنولوژی دیجیتال صنعتی است پیشرو پس نمی توان از ان فرار کرد و باید همگام با ان حرکت کرد و از توانایی های این تکنولوژی به نحوه مطلوب استفاده کرد حالا فرقی نمی کنه تو اتلیه باشه یا جای دیگر

daydad

Member
davoodvajdi گفت:
من کی از سرعت B صحبت کردم چرا مطلب نوشته شده را با دقت نمی خونید منظورم ضعف ccd در دریافت یکدست نور هستش
دوست عزیز اگر دیجیتال هزینه فیلم رو نداره در عوض مشکلات خاص خودشو داره مصرف بالای باطری کثیف شدن ccd هزینه بالای تعمیر در صورت افتادن از دست عکاس درصد خرابی اون بالاست
در پایان تکنولوژی دیجیتال صنعتی است پیشرو پس نمی توان از ان فرار کرد و باید همگام با ان حرکت کرد و از توانایی های این تکنولوژی به نحوه مطلوب استفاده کرد حالا فرقی نمی کنه تو اتلیه باشه یا جای دیگر

آنالوگ هم مشکلات خودش رو داره. بعد از اگه دوربین رفیق شما نور غیر واقعی می گیره دلیل بر این نیست
که همه ی دوربین های دیجتال این مشکل رو دارند. تازه مگه آنالوگ چجوریه عکساش؟ غیر از اینه که اونم
با مواد شیمیایی چاپ می شه؟ که اکثرا توی ایران این مواد خراب و غیر استاندارده؟ من اینو به عینه دیدم
، یک حلقه فیلم رو هم اینجا چاپ کردم، هم توی یک لاندری توی لندن، باور کن که عکسایی که توی
خشکشویی اونجا چاپ کردم اونقدر تمیز شده بود که شک کردم که آیا با یک دوربین گرفته شده این عکسا؟
به هر حال بحثی نیست، من احترام خاصی واسه ی آنالوگ کارهای عزیز قائلم، چون واسه ی کاری که
می کنن عشق می گذارن، و فقط شاتر نمی زنن ... که اینم به خاطر اینه که هر چیزی یه ارزشی داره.
اگه سوء تفاهمی هم شد، شرمنده ی شما دوست عزیز و دوستان هستم. امیدوارم از تجربه ی همه ی
دوستان استفاده کنم.

davoodvajdi

Member
اصلا تو باغ نیستی فکر کنم مطالب نوشته شده را هم نمی خوانی وگر نه این جوری صحبت نمی کردی
در ایران مواد شیمییایی خراب نیستند لابراتواری عکسای خودتونو چاپ می کنی از داروری تاریخ گذشته استفاده میکنه جدا متوجه تفاوت قیمت بین چاپ داخل ایران با لندن نشدی ما که داخل ایران دارو تولید نمیکنیم یکم واقع بین باش و تاپیک های نوشته شده رو با دقت بخون تا بی خودی شرمنده کسی نشی
ضمنا تفاوت انالوگ با دیجیتال و میتونی تو عکسهای انسل ادامز ببینی اون هم تو چاپ اورجینالش

Pooriya_Online

Active Member
به به بازم بحث هميشگي آنالوگ و ديجيتال دو برادر كه باهم دشمنن...
ببينيد دوستان من حرفهاي داود رو كاملا خوندم و اونارو تاييد ميكنم حرفهاي داياد هم خوندم و حرفهاي ايشون رو هم تاييد ميكنم...
كلا چه آنالوگ چه ديجيتال يه سري مشكلات داره... آنالوگ هزينه چاپ داره ولي از طرفي خيلي كيفيت عالي داره و از نظر مكانيكي اونقدر پيچيده نيست كه نشه تعميرش كرد و ديگه اينكه براي عكاسي نجمومي فقط از آنالوگ اونم تمام مكانيكي ميشه استفاده كزد ولي خوب بايد هزينه چاپش رو هم قبول كنيم از طرفي يه دوربين ديجيتا ميخريم 6 مليون تومن ولي هزينه چاپ ديگه نداريم (البته عكاسان حرفه اي همون ديجيتالهاشونم چاپ ميكنن) ولي از طرفي ميشكل خرابي بالا داره-كيفيت به پاي نگاتيو نميرسه-مشكلاتي كه داود گفت و ديگه اينكه اين دوربينها شاتر بعد از مدتي مشكل پيدا ميكنه و بايد 200-300 تومن خرجش كني (بسته به نوع دوربين) كه بازم اون دوربين اولي نميشه و اكثرا عوض ميكنن...
حالا كدوم رو قبول داريد؟ من شخصا با هردوش حال ميكنم چون با عكاسي و عكس حال ميكنم و با هردوشم عكس ميندازم و با هردوشم عكسهاي مزخرفي كه همگي ديدن رو ميندازم ولي اين دليل بر خرابي و يا مشكل داشتن دوربينهام نميشه (چه آنالوگ چه ديجيتال) بلكه من عكاس نيستم و نميتونم نورسنجي درستي بكنم (البته كيفيت ديجيتال كه پايين هست ولي خوب من اصلا عكاسي بلد نيستم عشق عكاسي دار) به نظر من با هرچي عكس ميگيريد باهاش حال كنيد و بهش اعتماد داشته باشيد و از هيچي نترسيد و فقط شاتر رو بزنيد ببينيد چي در مياد نگران خرابي و خرج چاپ و... هم نباشيد
راستي طوفان جان شما ميتوني وقتي يه مديوم سايز خريدي (آنالوگ) يه بك ديجيتال هم براش بخري تا هم ديجيتال داشته باشي و هم آنالوگ (يه بك ديجيتال و يه بك آنالوگ كافيه البته اگه پول داري ميتوني اضافه تر هم بخري)...
عكس بگير و عكس بگير و عكس بگيريد بعدش بشينيد و لذت عكسهاتونو ببريد...

davoodvajdi

Member
پوریا کی گفته من دشمن دیجیتالم چرا جنگ و دعوا راه می اندازی این بحث دیجیتال و انالوگم کمی بیهودس بهتر کلا قید این بحث رو بزنیم
ضمنا هیچ عکاسی مادر زاد عکاس نبوده مگر با حروم کردن نگاتیو های بسیار به این هنر رسیده پس بی خود اسم مزخرف رو عکسات نذار برو اشکال کارتو پیدا کن تا دیگه دوباره تجربه نکنی

Pooriya_Online

Active Member
davoodvajdi گفت:
پوریا کی گفته من دشمن دیجیتالم چرا جنگ و دعوا راه می اندازی این بحث دیجیتال و انالوگم کمی بیهودس بهتر کلا قید این بحث رو بزنیم
ضمنا هیچ عکاسی مادر زاد عکاس نبوده مگر با حروم کردن نگاتیو های بسیار به این هنر رسیده پس بی خود اسم مزخرف رو عکسات نذار برو اشکال کارتو پیدا کن تا دیگه دوباره تجربه نکنی
داود جان چرا با حالت تهاجمي صحبت ميكني؟ من كي گفتم تو با ديجيتال دشمني؟ من خود ديجيتال و آنالوگ رو گفتم نه شما دو نفر رو... كي خواست جنگ و دعوا راه بندازه؟
من كي گفتم مادرزاد عكاس عكاس بوده؟ من براي اين اسم عكسهامو مزخرف گذاشتم تا از خود تعريف نكرده باشم با وجود اساتيدي مثل شما و مرزبان و... اگه كه تعريف ميكردم كه ديگه بدتر ميكردي شما... بهتر نيست با خونسردي بيشتري با ديگران صحبت كني؟

ToFaN

Well-Known Member
Pooriya_Online2 گفت:
به به بازم بحث هميشگي آنالوگ و ديجيتال دو برادر كه باهم دشمنن...
ببينيد دوستان من حرفهاي داود رو كاملا خوندم و اونارو تاييد ميكنم حرفهاي داياد هم خوندم و حرفهاي ايشون رو هم تاييد ميكنم...
كلا چه آنالوگ چه ديجيتال يه سري مشكلات داره... آنالوگ هزينه چاپ داره ولي از طرفي خيلي كيفيت عالي داره و از نظر مكانيكي اونقدر پيچيده نيست كه نشه تعميرش كرد و ديگه اينكه براي عكاسي نجمومي فقط از آنالوگ اونم تمام مكانيكي ميشه استفاده كزد ولي خوب بايد هزينه چاپش رو هم قبول كنيم از طرفي يه دوربين ديجيتا ميخريم 6 مليون تومن ولي هزينه چاپ ديگه نداريم (البته عكاسان حرفه اي همون ديجيتالهاشونم چاپ ميكنن) ولي از طرفي ميشكل خرابي بالا داره-كيفيت به پاي نگاتيو نميرسه-مشكلاتي كه داود گفت و ديگه اينكه اين دوربينها شاتر بعد از مدتي مشكل پيدا ميكنه و بايد 200-300 تومن خرجش كني (بسته به نوع دوربين) كه بازم اون دوربين اولي نميشه و اكثرا عوض ميكنن...
حالا كدوم رو قبول داريد؟ من شخصا با هردوش حال ميكنم چون با عكاسي و عكس حال ميكنم و با هردوشم عكس ميندازم و با هردوشم عكسهاي مزخرفي كه همگي ديدن رو ميندازم ولي اين دليل بر خرابي و يا مشكل داشتن دوربينهام نميشه (چه آنالوگ چه ديجيتال) بلكه من عكاس نيستم و نميتونم نورسنجي درستي بكنم (البته كيفيت ديجيتال كه پايين هست ولي خوب من اصلا عكاسي بلد نيستم عشق عكاسي دار) به نظر من با هرچي عكس ميگيريد باهاش حال كنيد و بهش اعتماد داشته باشيد و از هيچي نترسيد و فقط شاتر رو بزنيد ببينيد چي در مياد نگران خرابي و خرج چاپ و... هم نباشيد
راستي طوفان جان شما ميتوني وقتي يه مديوم سايز خريدي (آنالوگ) يه بك ديجيتال هم براش بخري تا هم ديجيتال داشته باشي و هم آنالوگ (يه بك ديجيتال و يه بك آنالوگ كافيه البته اگه پول داري ميتوني اضافه تر هم بخري)...
عكس بگير و عكس بگير و عكس بگيريد بعدش بشينيد و لذت عكسهاتونو ببريد...

دم شما گرم برادر
كارت درسته شما

آقایون من 1 سری قیمت دارم . چون دوستمون ( توی صفحه اول اشاره کرد ) گفتم شاید بد نباشه بگم :
Pentax Mz-50 با لنز 80-28 = 190 تا 200 هزار تومان
Pentax Mz-30 با لنز 80-28 = 160000 تومان
Pentax Mz-30 با لنز 200-80 = 190000 تومان
Nikon F_65 با لنز 80-20 =235000 تومان
Nikon F-75 فقط بدنه ( یعنی بدون لنز ) 195000 تومان
Canon AE-1 با لنز 80-28 180تا 190 هزار تومان
Canon F-1 با لنز تله 250 تا 270 هزار تومان
من خودم Pentax Mz-50 با لنز 80-28 گرفتم 190000 تومان
امیدوارم چیزایی که گفتم مفید بوده باشه .

آخرین ویرایش:

daydad

Member
miladgraphic گفت:
آقایون من 1 سری قیمت دارم . چون دوستمون ( توی صفحه اول اشاره کرد ) گفتم شاید بد نباشه بگم :

مرسی میلاد جان به خاطر توجه و کمکت :)

Pooriya_Online

Active Member
miladgraphic گفت:
به اين مجموعه چنتا هم من اضافه ميكنم...
Canon EOS-300V+28-105mm 315.000T
Nikon F80 (Body Only) 320.000T-350.000T

بين اين قيتهايي كه دوستمون اشاره كردن من فقط همين دوتارو ميپسند نسبت به قيمت و كارايي و كيفيتش و در مورد پنتاكسها متاسفانه اطلاعات كافي ندارم اگه سايت رسميش رو بگذاريد ممنون ميشم...

phoyo_live

Member
سلام بر ياران عكاس جووووووووووووووووووووون .این دی داد تقصیر خودش نیست هرجا میره باید یه دعوا راه بندازه.هاهاهاها شخوی کردم دی داد .اقا همتون اشتباه میکنید چرا چون هیچچچچچچچچچچچچچچچچکی دوربین انالوگ نمیشه و هیچوقت یه عکاسی که همیشه با دیجیتال کار کرده جرات کار با انالوگ رو نداره .بعدشم من فکر میکنم انالوگ همه جورش بصرفه هستش من یه مقایسه میکنم خودتون فکر کنید ببینید درست میگم یا نه.
1.انالوگ 135 رزولوشن تصویرش 12 مگاپیکسل هستش که اگه بخواهی یه دوربین تو این مایه ها تو دیجیتال بخری هرچیم که اشغال باشه زیر 300 هزار تومان نیست.
2.یه دوربین کاملا حرفه ای انالوگ با بهترین لنز مثل یه کانن ایوس 300 وی تو اهواز من قیمت دارم که 280 هزار تومانه .در صورتی که از همین شرکت در زمینه دیجیتال با این قیمت میتونی یه دوربین سری ا مثل ا 70 یا حداکثر یه ا80 بخری که 3 ایکس بیشتر زوم نداره بخری که فکر کنم کار احماقانه ای باشه .
3. اخرین دلیل بزرگ من برای کار با انالوگ اینه که شما در انالوگ تنظیمات زیاد و اروزن داری و در ضمن یه لحظس عکس و میگیری و تموم نه مثل دیجیتال باید یه 10 ثانیه بش محلت بدی خودشو با نور زمینه میزان سازی کنه بعد 5 ثانیه بیاد فوکاس کنه و .... یه لحظه تنظیم و تمام صحنه رو میگیری و تازه باخرید یه اسکنر 65 هزار تومانی که بتونه نگاتیو رو اسکن کنه میتونی عکساتو مثل اب خوردن دیجیتال کنی بی هیچ دردسری وتمام این خرجها هیچ وقت بیش از 400 هزار تومان نخواهد بود در صورتی که در زمینه دیجیتال شما میتونی یه دوربین تی 33 سونی با این پول بخری که فکر نکنم بتونیم هیچ جوری با این دوربین کانن یا امثالش در انالوگ مقایسش کنیم .
پس نتیجه با 500 هزار تومان شما یکی از حرفه ای ترین دوربینهای انالوگ رو میخری ولی با 1 میلیون تومن هم نمیتونی یه دوربین دیجیتال حرفه ای بخری.
موفقققققققققققققق باشید.

Pooriya_Online

Active Member
phoyo_live گفت:
سلام بر ياران عكاس جووووووووووووووووووووون .این دی داد تقصیر خودش نیست هرجا میره باید یه دعوا راه بندازه.هاهاهاها شخوی کردم دی داد .اقا همتون اشتباه میکنید چرا چون هیچچچچچچچچچچچچچچچچکی دوربین انالوگ نمیشه و هیچوقت یه عکاسی که همیشه با دیجیتال کار کرده جرات کار با انالوگ رو نداره .بعدشم من فکر میکنم انالوگ همه جورش بصرفه هستش من یه مقایسه میکنم خودتون فکر کنید ببینید درست میگم یا نه.
1.انالوگ 135 رزولوشن تصویرش 12 مگاپیکسل هستش که اگه بخواهی یه دوربین تو این مایه ها تو دیجیتال بخری هرچیم که اشغال باشه زیر 300 هزار تومان نیست.
2.یه دوربین کاملا حرفه ای انالوگ با بهترین لنز مثل یه کانن ایوس 300 وی تو اهواز من قیمت دارم که 280 هزار تومانه .در صورتی که از همین شرکت در زمینه دیجیتال با این قیمت میتونی یه دوربین سری ا مثل ا 70 یا حداکثر یه ا80 بخری که 3 ایکس بیشتر زوم نداره بخری که فکر کنم کار احماقانه ای باشه .
3. اخرین دلیل بزرگ من برای کار با انالوگ اینه که شما در انالوگ تنظیمات زیاد و اروزن داری و در ضمن یه لحظس عکس و میگیری و تموم نه مثل دیجیتال باید یه 10 ثانیه بش محلت بدی خودشو با نور زمینه میزان سازی کنه بعد 5 ثانیه بیاد فوکاس کنه و .... یه لحظه تنظیم و تمام صحنه رو میگیری و تازه باخرید یه اسکنر 65 هزار تومانی که بتونه نگاتیو رو اسکن کنه میتونی عکساتو مثل اب خوردن دیجیتال کنی بی هیچ دردسری وتمام این خرجها هیچ وقت بیش از 400 هزار تومان نخواهد بود در صورتی که در زمینه دیجیتال شما میتونی یه دوربین تی 33 سونی با این پول بخری که فکر نکنم بتونیم هیچ جوری با این دوربین کانن یا امثالش در انالوگ مقایسش کنیم .
پس نتیجه با 500 هزار تومان شما یکی از حرفه ای ترین دوربینهای انالوگ رو میخری ولی با 1 میلیون تومن هم نمیتونی یه دوربین دیجیتال حرفه ای بخری.
موفقققققققققققققق باشید.

دوست عزيز با بعضي حرفهاتون موافقم ولي با اينكه با 400تومن بتونيم يه دوربين آنالوگ حرفه اي بخريد اصلا... چرا؟ چون همون 300وي كه فرموديد (خودم يكيشو دارم) درسته حرفه اي هستش ولي براي اينكه داراي بدنه مقاومي نيست جزو حرفه اي ها قرار نميگيره ولي از هر لحاظ به نظر من حرفه اي هستش بجز بدنه كه اينم يكي از مواردي هست براي حرفه اي بودن دوربين عوض تو همون مدلهاي مدل EOS-3 با بدنه اي مقاوم و سرعت بالاي شاتر و عكاسي پي در پي جزو دوربينهاي حرفه اي هستش كه قيمت بالايي داره و درضمن درسته كه با ديجيتال آدم عكاس نميشه ولي الان بيشتر عكاسان دنيا به ديجيتال رو آوردن (البته اول با آنالوگ شروع كردن) ولي دليل نميشه كه به ديجيتال نرن...
درمورد اسكن هم هيچ وقت اسكن نگاتيو به پاي كيفيت فايل ديجيتال نميرسه البته يا اين اسكنري كه شما گفتي ولي اگهيه اسكنر حرفه اي داشته باشيم خيلي از اون بهتر ميشه و ميتونيم در اندازه 100برابر يه ديجيتا باهاش كار كنيم...
درمورد دوربين 300وي باهات موفقم (قيمتش) چون همين ردش ولي ديجيتالش به اسم 300دي هستش كه كيفيت 6مگاپيكسل هست (خيلي پايينتر از اون) ولي قيمتي معادل دو يا سه برابر اون داره يعني 800-900 تومن هستش...
درمورد سرعت حتما كه كاملا باهات موافقم چون همه دوربينهاي ديجيتال سرعت عمل پاييني ندارن بلكه همين رده SLRها ويا SLR-Likeها سرعت بالايي دارن و مثل همون آنالوگها ميمون...
بازم مطلبي به ذهنم رسيد مينويسم...

davoodvajdi

Member
پوریا فکر کنم سوء تفاهم شده منظور من این برداشتهایی نبود که شما از نوشته های من کردید کاملا اشتباه میکنید
شاید هم نوشته های من ایراد دارند بحر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید
ضمنا اقا پویا رزولویشن 135 20 تا 30 مگاپیکسل که در نوشته های قبلی ذکر کرده بودم

Pooriya_Online

Active Member
davoodvajdi گفت:
پوریا فکر کنم سوء تفاهم شده منظور من این برداشتهایی نبود که شما از نوشته های من کردید کاملا اشتباه میکنید
شاید هم نوشته های من ایراد دارند بحر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید
ضمنا اقا پویا رزولویشن 135 20 تا 30 مگاپیکسل که در نوشته های قبلی ذکر کرده بودم
ببخشيد من بد برداشت كردم شرمنده...
ميدونم داود جان كه 20-30 مگاپيكسل هستش و اين دوستمون phoyo_live گفتن 12 مگاپيكسل كه كاملا غلط هستش چون خيلي كيفيتش بالاتره...
يه چيز ديگه هم هست آي-سوهاي بالاي فيلم عكاسي اونقدر نويزي نيست و نويز بدي نداره كه آي-سوهاي بالايه يه دوربين ديجيتال نويز داره (البته به جز بعضي از دوربينهاي كه قيمبي برابر يه آر-دي رو دارن مثل مارك تو كه دوربين خوبيه ولي قيمتش (بدنه خالي) معادل 8 مليون تومن هستش و... كه تو همون رده دوربينهاي آنالوگ بهتر از اون هستن با قيمتي فوق فوقش 2 مليون تومن)

phoyo_live

Member
پوریا جان با بدنه دوربین کشتی که نمیخوای بگیری که ؟؟؟ میخوای نه که نمیخوای .همه هم میدونن دوربین عکاسی چیز ظریفیه تازه ما که نمیخوایم بریم عکاسی خبر نگاری کنیم که ناراحت باشیم یدفعه زمین نخوره یا تو در و دیوار بخوره
.در ضمن دوستان من این مطلبو که عکس انالوگ 12 مگاپیکسله رو تو کتاب عکاسی دیجیتال خوندم که اینطور نوشته بود. میگم پوریا جان از این دوربین راضی هستی من میخوام یکیشو بگیرم نظرت در موردش چیه ؟؟ اگه ای دیتو هم بدی ممنونت میشم میخوام یه سری سئوال ازت بپرسم اگه اشکالی ندار.؟؟؟ممنون

Pooriya_Online

Active Member
phoyo_live گفت:
پوریا جان با بدنه دوربین کشتی که نمیخوای بگیری که ؟؟؟ میخوای نه که نمیخوای .همه هم میدونن دوربین عکاسی چیز ظریفیه تازه ما که نمیخوایم بریم عکاسی خبر نگاری کنیم که ناراحت باشیم یدفعه زمین نخوره یا تو در و دیوار بخوره
.در ضمن دوستان من این مطلبو که عکس انالوگ 12 مگاپیکسله رو تو کتاب عکاسی دیجیتال خوندم که اینطور نوشته بود. میگم پوریا جان از این دوربین راضی هستی من میخوام یکیشو بگیرم نظرت در موردش چیه ؟؟ اگه ای دیتو هم بدی ممنونت میشم میخوام یه سری سئوال ازت بپرسم اگه اشکالی ندار.؟؟؟ممنون
البته شمام هم درست ميگيد ولي مني كه عكاسي طبيعت ميكنم شايد خيلي بدتر از يه خبرنگار با دوربين كشت وكشتار داشته باشم... من خودم 3سال پيش بود كه رفتم وسط رودخانه يه عكس بگيرم و متاسفانه دوربينم بندشو ننداخته بودم گردنم كه ميخواستم برگردم دكه وخونه كه پام پيچ خورد و آب دوربين رو با خودش برد اگه به تخته شنگ گير نكرده بود بايد خدافظي ميكردم ولي خداروشكر چيزي نيشد (البته دوربينم زنيت قديمي بود) و فقط فيلتر روي لنز شيكست و بس ولي اگه همين 300 ويم بود ديگه غير از اون فيلتر شايد خود دوربين رو هم نداشتم... ولي اهاش توي برف و بارون شديد قبل از عيد كه عكاسي كردم (همين 300وي) ازش آب ميچكيد ولي خراب نشد...

از دوربينمم راضي هستم بسياز چون كيفيت بالايي داره و نورسنجي بسيار صتح بالا بدون كمترين خطا (تاحالا هر عكسي كه باهاش گرفتم هر 36تاش چاپ شده با رنگهاي قابل قبول بدون هيچ كاليبره كردني)... بهتم توسيش ميكنم كه بخري و فكر ميكنم در اين رده فقط اف80 نكون رو ميتونم باهاش مقايسه كنم چون واقعا حرفه ايهستش فقط اف80 بدنه قوي تري نسب بهش داره و نورسنجي ماتريكسي و يه ال-سي-دي اضافه همين.... اگه خواستي بخري همين 300وي رو بخر و باهاش حال كن با يه لنز 28-105 بگير نه 28-90 خوب؟
درمورد آي-دي هم من زياد تو ياهو نميرم اگه سوالي داشتي با پيغام خصوصي بپرس در خدمتتم...

جدیدترین ارسال ها

بالا