جوابهای نامربوط به پستها

scooter2005

Member
جریان چیه تو این انجمن بیشتر وقتها که سوال می پرسیم یه جوری جواب میدن که بگن مثلا خیلی نادونی که همچین سوالی پرسیدی یا ار روی نفهمیت بوده که این سوال رو به این آسونی پرسیدید . یه پیغام به همه یوزرها بدید بگید یا جواب ندن یا هیچ وقت خوشمزه بازی در نیارن یا جوابهای توهین آمیز ندن . توهین آمیز فقط ناسزا و فحش نیست بعضی جمله ها از صد تا فش بدتره
:sad::-?

AMiR

Active Member
توهین به هر شکل ،خلاف قوانینه

در صورت برخورد با همچین مسئله ای ، مدیر مربوط به اون بخش، ناظمان ، یا مدیران ارشد رو مطلع کنید ، تا با کاربر خاطی برخورد بشه

the_king

مدیرکل انجمن
جریان چیه تو این انجمن بیشتر وقتها که سوال می پرسیم یه جوری جواب میدن که بگن مثلا خیلی نادونی که همچین سوالی پرسیدی یا ار روی نفهمیت بوده که این سوال رو به این آسونی پرسیدید . یه پیغام به همه یوزرها بدید بگید یا جواب ندن یا هیچ وقت خوشمزه بازی در نیارن یا جوابهای توهین آمیز ندن . توهین آمیز فقط ناسزا و فحش نیست بعضی جمله ها از صد تا فش بدتره
:sad::-?

حقیر گفتگو هایی که در آنها شرکت داشته اید را بررسی کردم، به ظاهر این برداشت منفی شخص شما است وگرنه
چنین موردی در پاسخ ها مشاهده نمیشه. همچنین توصیه می کنم که پیش از اینکه به فکر تذکر دادن به همه یوزرهای انجمن
باشید، شخصا این مساله را رعایت کنید، به عنوان مثال این نمونه ای از پست های شماست که پاسخ شایسته ای نبود :

و دوست من یه پیشنهاد هم میکنم . سعی کن از نرم افزارهای مختلف برای شروع برنامه نویسی استفاده نکنی از همین notepad استفاده بکن تا خوب یاد بگیری
نه پسره خوب منظورم echo بوده ولی اشتباه تایپی بوده . شما از مهمترین نکته سوال غافل شدی رفتی سراغ نکته انحرافی و تاپیک رو خراب کردی . قصد جسارت ندارم ولی خواهش می کنم نظراتت رو برای خودت نگه دار .

جدیدترین ارسال ها

بالا