جلوگیری از نمایش Fatal error ها

phpweb

Active Member
همونطور که می دونید می شه با استفاده از error_reporting نمایش ارورهای پی اچ پی رو کنترل کرد.

من از error_reporting(0) استفاده می کنم ولی این تابع فقط هشدارها رو حذف می کنه و نمی تونه جلوی نمایش خطاهای مهلک رو بگیره.

چطور می تونم از نمایش خطاهای مهلک توی سایت جلوگیری کنم؟

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

خودتون میگین Fatal Error (اسمش روشه!) اصلن هم شوخی بردار نیست(!)

نه دوست من، راهی وجود نداره که Fatal Error رو با اون ابهتی که داره(!) نادیده گرفت.:green:

موفق باشین

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member
سلام

خودتون میگین fatal error (اسمش روشه!) اصلن هم شوخی بردار نیست(!)

نه دوست من، راهی وجود نداره که fatal error رو با اون ابهتی که داره(!) نادیده گرفت.:green:

موفق باشین
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بشه جلوی این نوع از ارورها رو گرفت؟

Masoud1365

مدیر انجمن
خب fatal error زمانی هست که شما یک ارور جدی در برنامه دارید و برنامتون اصلا اجرا نمیشه !!
ولی شاید اگر که سرور دست خودتون باشه با تغییرات در php.ini بتونید این کارو انجام بدید !

phpweb

Active Member
خب fatal error زمانی هست که شما یک ارور جدی در برنامه دارید و برنامتون اصلا اجرا نمیشه !!
ولی شاید اگر که سرور دست خودتون باشه با تغییرات در php.ini بتونید این کارو انجام بدید !
سرور که دست من نیست. با استفاده از ini_set یا htaccess نمی شه جلوی نمایش خطاهای مهلک رو گرفت؟

ALYREZA

Member
شما می توانید با گذاشتن (@) در اول تابع مورد نظر ، از نمایش خطا جلوگیری کنید برای مثال :

PHP:
              $res = @mysql_query($query);

Cyletech

Member
همونطور که دوستان گفتن fatal error از اون دسته خطا های حیاتیه. یکی از دیدگاه دهندگان صفحه مربوط به error_reporting یه صحبتی در اینباره کرده که شاید بدردت بخوره. به اینجا مراجعه کن.

phpweb

Active Member
شما می توانید با گذاشتن (@) در اول تابع مورد نظر ، از نمایش خطا جلوگیری کنید برای مثال :

PHP:
              $res = @mysql_query($query);
وقتی از @ استفاده می شه که می دونیم ممکنه تابعی که نوشتیم ایجاد خطا می کنه.

فرض من اینه که یه سایت رو بدون خطا نوشتیم و می خوایم آپلود کنیم. حالا برای اینکه جلوی نمایش اخطارها احتمالی که از دید ما دور مونده رو توی سایت بگیریم دنبال یه کد خاص می گردم که بتونه از نمایش هر نوع خطایی جلوگیری کنه.

Masoud1365

مدیر انجمن
اونهایی که از دید شما دور مونده fatal error نیست ! چون این نمونه ارور کلا برنامتون رو مختل میکنه !
احتمالا وارنینگ هاهست که با همون کد خودتون که مقدارش رو 0 کردید دیگه نمایش نمیده !

جدیدترین ارسال ها

بالا