جلوگیری از فول اسکرین شدن flvplayback در as3

alijavaheri

New Member
با سلام
من پروژه ای دارم که در پایان باید ازش خروجی .exe بگیرم. در صفحه اول برای فول اسکرین شدن برنامه کد زیر رو وارد کردم
کد:
stage.addEventListener(Event.ENTER_FRAME,gofull); function gofull (event:Event):void
{   
            stage.scaleMode = StageScaleMode.NO_SCALE;
            stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN;
}
در یکی از صفحه های بعدی یه فیلم به وسیله flvplayback باید پخش بشه اما زمان پخش صفحه سیاه میشه؟ :?::-?:?:
چند روزی هست دارم سرچ میکنم اما فقط یه خط کد پیدا کردم

کد:
[COLOR=#0000BB][FONT=monospace]flvP[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace].[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]fullScreenTakeOver[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]false[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]; [/FONT][/COLOR]
اما اینم عمل نکرد؟

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزيز،
احتمالا مشكل از جاي ديگري هست؛ تست كنيد ببينيد اگه فول اسكرين نباشه مشكل بازم داره يا نه ؟
اگر مشكل وجود نداشت ( يعني مشكل از فول اسكرين بود ) فايل رو جهت تست قرار بديد.

موفق باشيد و سربلند

mbagsoft

Member
سلام
میشه توضیح بديد جطور مشكلتون حل شد. من خيلي وقته اوتورانم اسير اين مشكله

aranic

New Member
این کد تو گوگل سرچ بزن ، اگه زبانت یکم خوب باشه راه حل مشکلتو پیدا می کنی
[LTR]flvPlayback.fullScreenTakeOver = false;[/LTR]

mbagsoft

Member
سرچ کردم ولی سر در نیوردم من زبانم خوب نیست. اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
مشکل من اینه که وقتی فلشم رو فول سکرین میکنم flvplayer هم فول میشه وبقیه ای اجزای فلش دیده نمیشن.

ghadirkiani

New Member
سرچ کردم ولی سر در نیوردم من زبانم خوب نیست. اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
مشکل من اینه که وقتی فلشم رو فول سکرین میکنم flvplayer هم فول میشه وبقیه ای اجزای فلش دیده نمیشن.

با سلام
این کد flvP.fullScreenTakeOver=false; مشکل رو حل میکنه اما به یک شرط و اون هم اینکه شما فایل ویدئو رو با کد نویسی به صفحه مورد نظر فراخوانی کنی

moonch

Member
سلام. منظورتون اینه که مثلاد از LoadMovie و این اینجورکدها استفاده کنیم نه اینکه در محل آدرس دهی flvplayer ادرس مووی مورد نظر رو بدیم؟
اینجوری که دیگه دکمه های پلیر رو از دست می دیم . یعنی خودمون پلیر بنویسیم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا