جلوگیری از بلاک شدن پنجره جدید

foranyone

Well-Known Member
با سلام حتما مشاهده کردید که اکثر پنجره هایی که باز می شن به عنوان pop up بلاک می شن ولی در بسیاری از سایت هااین کار انجام نمیشه و پنجره باز میشه (مثل قسمت پیوست ها در سایت مجید آنلاین یا کامنت های بلاگفا)چطور میشه مانع بلاک شدن پنجره شد؟با تشکر

peyman1987

Member
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اگه آدرس فایل از روی سرور خودتون باشه بلاک نمیشه.
اونایی که بلاک میشن آدرس فایلهاشون از یه سرور دیگه س.

peyman1987

Member
خوب پس اشتباه فکر کردم.

نمیدونم فکر نمیکنم راهی بجز مثلا ساخت پاپ آپهای دستی ( با div ها و css ) باشه. اینجوری میتونی پاپ آپهای دلخواهت رو بدون بلاک شدن بسازی.

کد براش زیاده اگه بگردی

farik

Well-Known Member
با سلام..
دوستان من يك راه ديگه هم تو جاوا اسكريپت ديدم كه با استفاده از show modal dialog البته ديگه ميشه گفت پاپ آپ نيست ولي روش جالبيه..ولي فقط ديدم ..مثل قسمت اضافه كردن لينك در حالت پيشرفته اديتور مجيد آنلاين..دوستان اگه بلدن راهنمايي كنند..
چطوري ميشه كاري كرد كه يك modal dialog يك آدرس داشته باشه..آقا منتظظريم..
با تشكر...

foranyone

Well-Known Member
خوب پس اشتباه فکر کردم.

نمیدونم فکر نمیکنم راهی بجز مثلا ساخت پاپ آپهای دستی ( با div ها و css ) باشه. اینجوری میتونی پاپ آپهای دلخواهت رو بدون بلاک شدن بسازی.

کد براش زیاده اگه بگردی

دوست عزیز من این روش رو جایی ندیدم ولی به نظرم خیلی جالب میاد خواهشا راهنمایی کنین

با سلام..
دوستان من يك راه ديگه هم تو جاوا اسكريپت ديدم كه با استفاده از show modal dialog البته ديگه ميشه گفت پاپ آپ نيست ولي روش جالبيه..ولي فقط ديدم ..مثل قسمت اضافه كردن لينك در حالت پيشرفته اديتور مجيد آنلاين..دوستان اگه بلدن راهنمايي كنند..
چطوري ميشه كاري كرد كه يك modal dialog يك آدرس داشته باشه..آقا منتظظريم..
با تشكر...

در این مورد هم خواهشا کمک کنین چون این بحث پنجره های جدید خیلی مهم هستند

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیش تر در این رابطه در انجمن بحث شده است، جستجو فرمایید.
همچین امری امکان پذبر نیست زیرا عمل Block را مرورگر شما انجام میدهد ،پس هر گونه ترفندی باید با توجه به مرورگر شما باشد...

foranyone

Well-Known Member
من جستجو کردم چیزی پیدا نکردم!

پس چرا کامنتینگ بلاگفا بلاک نمیشه؟

آخرین ویرایش:

farik

Well-Known Member
با سلام....
دوست عزيز جناب echessdesign اگر امكان داره در مورد showModalDialog يك توضيحي بدين و نحوه عملكردش ممنون ميشم..

foranyone

Well-Known Member
من خیلی دوست دارم راجع با پاپ اپ دستی با div اطلاعات کسب کنم

جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم شاید اسمش این نیست که من جستجو می کنم

خواهشا یا لینک بدین و یا توضیح بیشتر !

foranyone

Well-Known Member
متاسفانه این بحث بی جواب مونده!!

چطور میشه کاری کرد که پنجره بلاک نشه؟

چرا کامنتینگ بلاگفا رو مرورگر هیچ وقت بلاک نمیکنه!!

farik

Well-Known Member
سلام..آقا بعد از مدتي دوباره برگشتم..فكر ميكنم دليل بلاك نشدنش استفاده از تابع و نه استفاده مشتقيم از window.open هست..البته فكر كنم..دوستان نظر دارن بدن منتظريم...

farik

Well-Known Member
آقا يك چيزه ديگه هم گفتم بگم..شما ميتوانيد چك كنيد كه پاپ آپ بلاك ميشه يا نه ..اگه بلاك شد نظرات رو با ايجكس باز كنيد و با پيغام هشدار به شخص بگين كه پاپ آپ بلاك شده..ببخشيد دو تا پست پشت سر هم دادم يا علي...TabOTabDesign

foranyone

Well-Known Member
یعنی منظورتون اینه که مسئولیت ایجاد پنجره جدید رو به یه تابع بدیم که توش از window.open استفاده شده؟

eAmin

Well-Known Member
با سلام....
دوست عزيز جناب echessdesign اگر امكان داره در مورد showModalDialog يك توضيحي بدين و نحوه عملكردش ممنون ميشم..
سلام.

این تابع فقط توی IE کار می کنه، کارش هم دقیقا مثل window.open هست ولی فرقش اینه که وقتی اون پنجره ظاهر شد تا زمانی که پنجره ی pop up بسته نشه نمی تونید به سایر محتوای سایت دسترسی پیدا کنید، یعنی تمام کنترلهایی که توی صفحه ی وبتون استفاده کردین غیر فعال می شن تا زمانی که اون پنجره بسته بشه.

eAmin

Well-Known Member
متاسفانه این بحث بی جواب مونده!!

چطور میشه کاری کرد که پنجره بلاک نشه؟

چرا کامنتینگ بلاگفا رو مرورگر هیچ وقت بلاک نمیکنه!!

این کار امکان نداره!!!
اگه با اپرا یا فایرفاکس کار کرده باشین می بینید که، هروقت می خواد یه پنچره ی pop up باز بشه یه پیغام مبنی بر اینکه اجزاه می دید این پنجره باز بشه یا نه.
به نظر من این باز بر می گرده به اینکه شما از قبل بهش اجازه اینکار رو دادین تا هروقت این پنجره ها از سایت مربوطه باز شد، پیغام یا چیزی نمایش داده نشه و این اجازه رو بهش دادین تا این اسکریپت اجرا بشه.
در واقع اینکه اجازه بدین اسکریپت اجرا بشه دست خودتونه و باید توی تنظیمات مرورگرتون اون تغییرات رو اعمال کنید.

سلام..آقا بعد از مدتي دوباره برگشتم..فكر ميكنم دليل بلاك نشدنش استفاده از تابع و نه استفاده مشتقيم از window.open هست..البته فكر كنم..دوستان نظر دارن بدن منتظريم...

فکر نمی کنم ربطی به قرار دادنش توی تابع باشه، به هر حال بازم اون کاره خودش رو انجام می ده، و مرورگرها الان خیلی هوشمندانه تر عمل می کنند.

eAmin

Well-Known Member
من خیلی دوست دارم راجع با پاپ اپ دستی با div اطلاعات کسب کنم

جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم شاید اسمش این نیست که من جستجو می کنم

خواهشا یا لینک بدین و یا توضیح بیشتر !

بازم ببخشید پشت سر هم دارم پست می دم...

توی گوگل DHTML Window چیزای زیادی پیدا می کنی.

Dariush84

New Member
با سلام حتما مشاهده کردید که اکثر پنجره هایی که باز می شن به عنوان pop up بلاک می شن ولی در بسیاری از سایت هااین کار انجام نمیشه و پنجره باز میشه (مثل قسمت پیوست ها در سایت مجید آنلاین یا کامنت های بلاگفا)چطور میشه مانع بلاک شدن پنجره شد؟با تشکر

سلام دوست عزیز
از این آقا بپرس طراحی حرفه ای میکنه حتما میتونه جوابتو بده :
طراحی حرفه ای وبسایت های کلاینت ساید
(XHTML,CSS,JavaScript)
تماس با من

ولی اگه قبل از تماس با اون خواستی بدونی باید بگم نه به کدی نیازه داره نه به دی اچ تی ام ال و نه به ماژول. قضیه ساده تر از اون چیزی که فکرشو میکنی گاهی اوقات چنان به جون یه پیچ میفتیم و سعی داریم بازش کنیم ولی غافل از این که اون پیچ برخلاف دیگر پیچها درست در جهت عکسش باید پیچیده بشه تا باز بشه مثل پیچ پروانه پنکه
کامنتهای بلاگفا اصلا پاپ آپ نیست تا بلاک بشه اون در اصل یه پنجره یا یه ویندوز دیگست خیلی راحت تو دریو ویور میتونی با انتخاب رفتار "باز شدن پنجره" این کارو انجام بدی فقط خواهشا رو اعصاب بازدید کنندهها راه نرو تا کاری کنی که ماکروسافت تو نسخه بعدی اینترنت اکسپلورر نذاره اون پنجره ام باز بشه. ممنوم میشم
ازم دلگیر نشو دوست عزیز ولی بهتره سرو سامانی به امضای خودت بدی
قربانت موفق باشی

foranyone

Well-Known Member
کامنتهای بلاگفا اصلا پاپ آپ نیست تا بلاک بشه اون در اصل یه پنجره یا یه ویندوز دیگست خیلی راحت تو دریو ویور میتونی با انتخاب رفتار "باز شدن پنجره" این کارو انجام بدی فقط خواهشا رو اعصاب بازدید کنندهها راه نرو تا کاری کنی که ماکروسافت تو نسخه بعدی اینترنت اکسپلورر نذاره اون پنجره ام باز بشه.

قبل از همه چیز از امضا خودم که نوشته بودم

طراحی حرفه ای وبسایت های کلاینت ساید (XHTML,CSS,JavaScript)

از کلیه بازدیدکنندگان معذرت می خوام .

شرمندم که به قولDariush84 رو اعصاب بازدیدکنندگان پیاده روی کردم .

-------------------------------------------------------------------------------------------

شما اگه براتون مقدوره کد و مثال رو برامون همین صفحه قرار بدین چون واقعا برام مهمه که پنجره بلاک نشه!:wink:

-------------------------------------------------------------------------------------------

اگه منظورتون از زفتار همون target هستش شما با انتخاب رفتار و مثلا گذاشتن رفتارش رو blank_ چطوری

سایز پنجره رو تغیر می دین؟!

راستی بهتره یه سری به بلاگفا بزنین و source یکی از ویلاگ ها را باز کنین!

کد:
<a href=\"javascript:void(0)\" onclick=\"javascript:window.open('" + strUrl + "','blogfa_comments','status=yes,scrollbars=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')\" >" + strResult + " </a>

این کدم از window.open استفاده کرده ! ولی حتی وقتی از مرورگر از قسمت privacy می گم هرچی هست بلاک کن

بازم بلاک نمیشه!

راستی این دریو ویور که نوشتین چیه؟!؟ هیچ وقت کدنویسی رو به نرم افزار ربط ندین

یه جوری نوشتین که انگار فقط Dreamweaver می تونه از این کارا کنه!!!!

چیزی که مهمه اساس و syntax کده که تو همه نرم افزار ها و مرورگر ها یکیه!

آخرین ویرایش:

farik

Well-Known Member
سلام..
آقا یک نظر شاید چون تو لینک گذاشته بلاک نمیشه؟؟؟تست کنین..

جدیدترین ارسال ها

بالا