کامنتهای بلاگفا اصلا پاپ آپ نیست تا بلاک بشه اون در اصل یه پنجره یا یه ویندوز دیگست خیلی راحت تو دریو ویور میتونی با انتخاب رفتار "باز شدن پنجره" این کارو انجام بدی فقط خواهشا رو اعصاب بازدید کنندهها راه نرو تا کاری کنی که ماکروسافت تو نسخه بعدی اینترنت اکسپلورر نذاره اون پنجره ام باز بشه.
قبل از همه چیز از امضا خودم که نوشته بودم
طراحی حرفه ای وبسایت های کلاینت ساید (XHTML,CSS,JavaScript)
از کلیه بازدیدکنندگان معذرت می خوام .
شرمندم که به قول
Dariush84 رو اعصاب بازدیدکنندگان پیاده روی کردم .
-------------------------------------------------------------------------------------------
شما اگه براتون مقدوره کد و مثال رو برامون همین صفحه قرار بدین چون واقعا برام مهمه که پنجره بلاک نشه!
-------------------------------------------------------------------------------------------
اگه منظورتون از زفتار همون target هستش شما با انتخاب رفتار و مثلا گذاشتن رفتارش رو blank_ چطوری
سایز پنجره رو تغیر می دین؟!
راستی بهتره یه سری به بلاگفا بزنین و source یکی از ویلاگ ها را باز کنین!
کد:
<a href=\"javascript:void(0)\" onclick=\"javascript:window.open('" + strUrl + "','blogfa_comments','status=yes,scrollbars=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')\" >" + strResult + " </a>
این کدم از window.open استفاده کرده ! ولی حتی وقتی از مرورگر از قسمت privacy می گم هرچی هست بلاک کن
بازم بلاک نمیشه!
راستی این
دریو ویور که نوشتین چیه؟!؟ هیچ وقت کدنویسی رو به نرم افزار ربط ندین
یه جوری نوشتین که انگار فقط Dreamweaver می تونه از این کارا کنه!!!!
چیزی که مهمه اساس و syntax کده که تو همه نرم افزار ها و مرورگر ها یکیه!