جلوگيري از هك شدن سايت بوسط موژول My_eGallery 2.7.0 (لطفا كمك كنيد

سلام سايت من چند وقت پيش به وسيله اين موژول هك شد كسي مي دونه نسخه جديدش رو از كجا بايد دانلود كرد كه ديگه هك نشه البته سايته اصليش كار نمي كنه .
اگه كسي مي دونه از كجا نسخه جديد و فارسي رو دانلود كرد لطفا اينجا بنويسه.
مرسي

izone

Active Member
دوست من این نخستین بار نیست که سایتی از راه این ماژول هک میشود. این ماژول برای همین معروف است.

حتی شما اگر ورژن جدیدتری هم بگیرید باز حفرهای آن باقی است. بهترین ماژولی که میتوان بعنوان گالری استفاده کرد 4image است که فعلا با نیوک اقدام نشده است ولی در راه است.

izone

Active Member
راستش نمیدانم ولی احتمالا کار خیلی میبرد. من ماژول گالری را تا کنون بخاطر امنیت کمی که دارد استفاده نکردم. اگر عکس زیاد ندارید بهتره که دستی اینکار را انجام دهید. اگر هم برای نیوک میخواهید 4image را استفاده کنید ما برای نخستین بار درحال ادقام آن هستیم که موفق هم بوده ایم و در ورژن جدید بیرون خواهد آمد.

مرسی عزیز ولی کسی نسخه جدید My_eGallary یا طریقه پچ کردن اونو نداره آخه عکس های من زیادن نمی تونم از یکی دیگه استفاده کنم لطفا هرکی می دونه کمکم کنه.
مشکل اینجاست که سایت اصلی My_eGallary بسته شده

izone

Active Member
تا آنجا که من میدانم پچ برای آن وجود ندارد. بسته شدن سایت هم شاید دلیل بر خرابی کار انها باشد. بهتر است که زحمت را بکشید و همه چیز را به یک سیستم بهتر تبدیل کنید. البته دید من اینه.

هیچ گالری دیگه ای نیست که بتونم دیتابیس My_eGallery رو بهش منتقل کنم ؟
یه گالری مثل my_egaller
هیچ راهی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهی نیست که بتونم از گالری استفاده کنم هر راهی باشه مهم نیست .
بابا یکی به من کمک کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا