سلام این نمونه کار جدیدمه توضیحات بیشتر رو بعدا اضا فه میکنم.
khoushechin Well-Known Member Aug 2, 2012 #1 سلام این نمونه کار جدیدمه توضیحات بیشتر رو بعدا اضا فه میکنم. پیوست ها xcv.mp4 1.6 مگایابت · بازدیدها: 330
Simin Secret Active Member Aug 2, 2012 #2 کار زیبایی بود ولی طرح های 3d تون یه حس مصنوعی بودن داره در ضمن زمان بندیتون زیاد جالب نبود
khoushechin Well-Known Member Aug 2, 2012 #3 در مورد زمان بندی شما درست میگید اینو فقط در حد تست زدم و فاینال نیست. طرح 3d استفاده نشده . اون شونه با پرده سبز گرفته شده .
در مورد زمان بندی شما درست میگید اینو فقط در حد تست زدم و فاینال نیست. طرح 3d استفاده نشده . اون شونه با پرده سبز گرفته شده .
mnh40 Well-Known Member Aug 2, 2012 #4 کارت خیلی قشنگ بود ولی کاشکی وقتی رو زمین می افتاد هم از یه زاویه دیگه میگرفتی فکر کنم اونجوری خیلی جالبتر میشد اما درکل جالب بود موفق باشی
کارت خیلی قشنگ بود ولی کاشکی وقتی رو زمین می افتاد هم از یه زاویه دیگه میگرفتی فکر کنم اونجوری خیلی جالبتر میشد اما درکل جالب بود موفق باشی
ABOLFAZL-PS کاربر فعال انجمن فتوشاپ Aug 2, 2012 #5 کار جالبی بود. تکنیک پرده سبز هم دوست دارم یاد بگیرم. اگه یه موقع رفتم دنبالش حتماً مزاحمت میشم.
A Afterlife Active Member Aug 3, 2012 #6 افرین - جالب بود فقط زمانبندی و نور پردازیت یه خورده بهتر جا داره . در کل خوب بود