bubo3d
کاربر متخصص انیمیشن
به نام خدا
سلام
دوستان این پست من تکراریه یعنی قبلا تو قسمت تماشا خانه ی فیلم سازی قرارش داده بودم ولی چون من توی این پروژه از Cloth و FumeFX استفاده کردم گفتم شاید دیدنش خالی از لطف نباشه.
اگه این پست من به دلیل تکراری بودن قوانینی رو زیر پا میذاره از مدیران میخوام به اختیار خودشون این پست رو حذف کنن.
منظور از گذاشتن دوباره و تو این مکان این بود که اگه از بچه های 3d کار کسی کار رو ندیده و میتونه نظری بده و یه بحثی رو سیالات راه بندازیم بد نیست تا بچه های دیگه و هم خودم چیزای جدید یاد بگیریم
این کار واسه سه سال پیشه ( زمستان 89) تمام کار هم من داداشم تو طی سه ماه انجام دادیم.
بخش 3D من . 2D و compose هم برادرم. زمان کلی کار هم زیاد بود بالای 45 پلان بود. اشکمون در امد تو سه ماه با اون امکانات. من شبا میموندم دفتر هی سر میخوردم رو این سیستم هی رو اون سیستم.
راستیتش راضی نیستم از این کارم چون هم زمان کم بود هم سیستم ها اجازه نمیدادن کیفیت بالا بگیرم هم خودم هم اونقدر کارم توپ نبود.
واسه این کار نامزد شدیم ولی فیلم 7 دقیقه مانده به پاییز با یه پلان 4 ــ 5 ثانیه ای که توش فقط یه پراید چپ کرد جایزه گرفت
مقداری از کاره
پارچه ای که توش کار شده چند لایه ست چون باید چادر محلی اونجا رو شبیح سازی میکردم خیلی پیچیده بود لایه لایه های به هم دوخته شده که از هم آویزون بودن. Simulate آتیش هم که به کنار انقدر هم پلان تو شب با grain بالا و بدون point هم داشت که بعضی پلان ها رو اصلا PF Track نمیتونست کاری کنه دستی Track کردم. همه اینایی که گفتم تو این کار نیست.
اینم لینک 9 MB
پیوست ها
آخرین ویرایش: