جلوه های ویژه جلوه های فیلم شب واقعه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
به نام خدا

سلام
دوستان این پست من تکراریه یعنی قبلا تو قسمت تماشا خانه ی فیلم سازی قرارش داده بودم ولی چون من توی این پروژه از Cloth و FumeFX استفاده کردم گفتم شاید دیدنش خالی از لطف نباشه.
اگه این پست من به دلیل تکراری بودن قوانینی رو زیر پا میذاره از مدیران میخوام به اختیار خودشون این پست رو حذف کنن.

منظور از گذاشتن دوباره و تو این مکان این بود که اگه از بچه های 3d کار کسی کار رو ندیده و میتونه نظری بده و یه بحثی رو سیالات راه بندازیم بد نیست تا بچه های دیگه و هم خودم چیزای جدید یاد بگیریم

این کار واسه سه سال پیشه ( زمستان 89) تمام کار هم من داداشم تو طی سه ماه انجام دادیم.
بخش 3D من . 2D و compose هم برادرم. زمان کلی کار هم زیاد بود بالای 45 پلان بود. اشکمون در امد تو سه ماه با اون امکانات. من شبا میموندم دفتر هی سر میخوردم رو این سیستم هی رو اون سیستم.
راستیتش راضی نیستم از این کارم چون هم زمان کم بود هم سیستم ها اجازه نمیدادن کیفیت بالا بگیرم هم خودم هم اونقدر کارم توپ نبود.

واسه این کار نامزد شدیم ولی فیلم 7 دقیقه مانده به پاییز با یه پلان 4 ــ 5 ثانیه ای که توش فقط یه پراید چپ کرد جایزه گرفت

مقداری از کاره
پارچه ای که توش کار شده چند لایه ست چون باید چادر محلی اونجا رو شبیح سازی میکردم خیلی پیچیده بود لایه لایه های به هم دوخته شده که از هم آویزون بودن. Simulate آتیش هم که به کنار انقدر هم پلان تو شب با grain بالا و بدون point هم داشت که بعضی پلان ها رو اصلا PF Track نمیتونست کاری کنه دستی Track کردم. همه اینایی که گفتم تو این کار نیست.

اینم لینک 9 MB

پیوست ها

• Fume.jpg
    Fume.jpg
    137.4 کیلوبایت · بازدیدها: 80
آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون عزیز منظور از گذاشتن دوباره و تو این مکان این بود که اگه از بچه های 3d کار کسی کار رو ندیده و میتونه نظری بده و یه بحثی رو سیالات راه بندازیم بد نیست تا بچه های دیگه و هم خودم چیزای جدید یاد بگیریم عزیز. نظر لطفته ریفیق

ممنون عزیز منظور از گذاشتن دوباره و تو این مکان این بود که اگه از بچه های 3d کار کسی کار رو ندیده و میتونه نظری بده و یه بحثی رو سیالات راه بندازیم بد نیست تا بچه های دیگه و هم خودم چیزای جدید یاد بگیریم عزیز. نظر لطفته ریفیق
این کار رو اگه 100 جای دیگه هم بذاری بازم کمه.پیشنهاد top gallery

madmaster_3d

Well-Known Member
اتفاقا من ندیده بودم کجا گزاشته بودیش؟! خوب کردی گزاشتی . فقط یک جایی آپ کن هی ثانیه شمار نندازه. آپلود سنتر زیاده که !؟!
خیلی کاره خفنی بود پسر. واقعا تو ایرن همچین چیزی خفنه :)منم با تاپ گالری موافقم. نامردیه نره ( نظر شخصیمه )

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
منم همونجا دیدم :green:
به نظر من که خیلی عالی بود
تشکر ریفیق. قربونسکت :green: ـ :rose:

این کار رو اگه 100 جای دیگه هم بذاری بازم کمه.پیشنهاد top gallery

علی جون اونجا هم منو شرمنده کردی اینجا هم داری ادامه میدی :green: چجوری این محبتت رو جبران کنم به جون تو اون موقع که گفتن این کار نامزد شده انقدر خوشحال نشدم که تو و دوستان ازش خوشتون امد. جون خودم و خودت راست میگم.

اتفاقا من ندیده بودم کجا گزاشته بودیش؟! خوب کردی گزاشتی . فقط یک جایی آپ کن هی ثانیه شمار نندازه. آپلود سنتر زیاده که !؟!
خیلی کاره خفنی بود پسر. واقعا تو ایرن همچین چیزی خفنه :)منم با تاپ گالری موافقم. نامردیه نره ( نظر شخصیمه )

ممنون عزیز ، نظر لطفته وگرنه هستن دوستانی که من از من بهترن مثل خود شما. :rose:

ممنونم رفیق. فقط یه نکته دوستان در جایی ناراحت شده بودن که بعضی دوستان میان و میگن تاپ گالری.
میدونم نظر لطفتونه ولی اگه خواستین به من یا دوستان دیگه محبت کنید و برای ارزش گذاشتن بگین تاپ گالری جوری بگین که کسی ناراحت نشه.

فدای همتون که من و کارم رو قابل دونستین.

آقا چی بگم واقعا عالیه
راستی این خانومه کدوم بازیگراست>؟
تشکر عزیز بابت لطفت. خانوم لادن مستوفی

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
اول باید بگم اووووووووف عجب چیزی بود:green:
دوم اینکه خوب کردی اینجا گذاشتی
نحوه نمایشتون هم جالب بود
:rose:
تشکر و باز تشکر عزیز. خدا رو شکر ، ترسیدم بچه ها ناراحت بشن که تا حالا که لطف داشتن مثل شمای عزیز. حق یارت :rose:

سلام

مثل همیشه حرف نداره!

منتظر کارهای بعدیتون هستم . . .

موفق باشی
ممنون عزیز. لطف کردی نصبت به من و کار من.

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
خسته نباشید و تبریک بازم.
کار واقعا زیبا و دلنشین هست و خستگی آدم در میره از دیدنش.
حالا دیگه جدن وقتشه که بچه های با استعدادی مثل شما و دیگر بچه های همچین سایت هایی، پروژه های کوچیک و بزرگ سینمایی و تلویزیونی رو به دست بگیرن و نذارن یه عده افراد سودجو اونم با پارتی بازی و دلال بازی، وجه جلوه های ویزه رو خراب کنن توی کشور، واقعا خوشحال شدم از دیدن همچین کاری ازتون، حالا فهمیدم که واقعا ما هم می تونیم :green:
شاد باشید و موفق تر.

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام بوبو جان بار اول که کارو گذاشتو بودی فکم افتاد الان که دارم دوباره نیگا میکنم بازم فکم داره میوفته :green:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام.
خسته نباشید و تبریک بازم.
کار واقعا زیبا و دلنشین هست و خستگی آدم در میره از دیدنش.
حالا دیگه جدن وقتشه که بچه های با استعدادی مثل شما و دیگر بچه های همچین سایت هایی، پروژه های کوچیک و بزرگ سینمایی و تلویزیونی رو به دست بگیرن و نذارن یه عده افراد سودجو اونم با پارتی بازی و دلال بازی، وجه جلوه های ویزه رو خراب کنن توی کشور، واقعا خوشحال شدم از دیدن همچین کاری ازتون، حالا فهمیدم که واقعا ما هم می تونیم :green:
شاد باشید و موفق تر.

سلام....
بسیار عالی بود.:rose:
موفق باشی

سلام بوبو جان بار اول که کارو گذاشتو بودی فکم افتاد الان که دارم دوباره نیگا میکنم بازم فکم داره میوفته :green:

من زبونم بند امد به جون خودم و خودتون خیلی خیلی خیلی خیلی لطف دارین بچه ها.
من امدم اینجا پست بذارم تا با بچه ها بحث کنیم ولی فقط دارم شرمنده محبتتون میشم. فدای همه :rose:

max vray

کاربر VIP
سلام کار بسیار خوب و زیبایی شده
واقعا چزیزی کم نداشت.این حاصل کار خودتون یا یک گروه؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
شما شرکت دارین؟ چطوری شما رو میشناسن که بهتون کار میدن؟
شرکت که نمیشه گفت ، گروهیم، از لحاظ شناخت هم برادرم رو میشناسن اول از کارای کوچیک شروع شد تا الان که دیگه میشناسنمون و بعد همینجور پیش رفت. وقتی بری بینشون و کارت رو قبول کنن هر فرد برات میشه یه کارت ویزیت و نمونه کار.

سلام کار بسیار خوب و زیبایی شده
واقعا چزیزی کم نداشت.این حاصل کار خودتون یا یک گروه؟
قربونت عزیز. تشکر. تو متن نوشتم حاصل کار من و دادشم طی سه ماه کار. البت این مقداری از کار بود. حدود 40 تا به بالا پلان بود.

main

Well-Known Member
کارات همش بوی تاپ گالری میدهــ.
استادی ...
موفق تر باشی..

جدیدترین ارسال ها

بالا