دوستان نظر بدن ممنون میشم این کارها رو 3 یا 4 سال پیش زدم امیدوارم خوشتون بیاد.:wink:
HASTAR Member Nov 13, 2009 #1 دوستان نظر بدن ممنون میشم این کارها رو 3 یا 4 سال پیش زدم امیدوارم خوشتون بیاد. پیوست ها 003.jpg 115.7 کیلوبایت · بازدیدها: 45 form jeld.jpg 304.3 کیلوبایت · بازدیدها: 35
AliReza Bahrami مدیر انجمن Nov 13, 2009 #2 سلام چقدر سایزشون کوچیکه درست نمیشد چیدمان را دید واسه سه سال پیش خوب بوده ولی اون آبیه بهتر شده جلد سبز رنگبندیش مناسب نیست و باید بیشتر کار میشد
سلام چقدر سایزشون کوچیکه درست نمیشد چیدمان را دید واسه سه سال پیش خوب بوده ولی اون آبیه بهتر شده جلد سبز رنگبندیش مناسب نیست و باید بیشتر کار میشد
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Nov 13, 2009 #3 کارای خوبی هستن، ولی میشد بهتر از این باشه... موفق باشی.
Arsham اینو میخوریم گول نخوریم ♠ Nov 14, 2009 #6 به نظر من که میدونم اصلا مهم نیست . رنگ بندی بسکته واسه جلته کتاب زیاد جالف نمیشته ( آقا جون من سیگاریم لطفا به ابن صورتک انقد گیر ندد ) آخرین ویرایش: Nov 14, 2009
به نظر من که میدونم اصلا مهم نیست . رنگ بندی بسکته واسه جلته کتاب زیاد جالف نمیشته ( آقا جون من سیگاریم لطفا به ابن صورتک انقد گیر ندد )
Arsham اینو میخوریم گول نخوریم ♠ Nov 14, 2009 #7 gilas گفت: سلام چقدر سایزشون کوچیکه درست نمیشد چیدمان را دید واسه سه سال پیش خوب بوده ولی اون آبیه بهتر شده جلد سبز رنگبندیش مناسب نیست و باید بیشتر کار میشد کلیک کنید تا باز شود... با سه خط اول مفافقم ولی به نظر بی ارزشم سبزه رو چاف بهتر از خاک در میاد آخرین ویرایش: Nov 14, 2009
gilas گفت: سلام چقدر سایزشون کوچیکه درست نمیشد چیدمان را دید واسه سه سال پیش خوب بوده ولی اون آبیه بهتر شده جلد سبز رنگبندیش مناسب نیست و باید بیشتر کار میشد کلیک کنید تا باز شود... با سه خط اول مفافقم ولی به نظر بی ارزشم سبزه رو چاف بهتر از خاک در میاد
HASTAR Member Nov 15, 2009 #8 m4hdi گفت: با سه خط اول مفافقم ولی به نظر بی ارزشم سبزه رو چاف بهتر از خاک در میاد کلیک کنید تا باز شود... سلام مرسی از نظر اما منظور از خاک چیه؟
m4hdi گفت: با سه خط اول مفافقم ولی به نظر بی ارزشم سبزه رو چاف بهتر از خاک در میاد کلیک کنید تا باز شود... سلام مرسی از نظر اما منظور از خاک چیه؟
HASTAR Member Nov 15, 2009 #9 gilas جان و3pideh خانم سلام مرسی از نظر شما و اینکه سایز رو طبق تعرفه دادم و آماتورم تو پست و اینکه در مورد رنکها هم گاهی مشتری گیر که میده گیره دگه- در کل ممنو ا ز توجهتون
gilas جان و3pideh خانم سلام مرسی از نظر شما و اینکه سایز رو طبق تعرفه دادم و آماتورم تو پست و اینکه در مورد رنکها هم گاهی مشتری گیر که میده گیره دگه- در کل ممنو ا ز توجهتون