سلام به همه موفق باشید
mashreghi Member Jul 1, 2008 #2 عزیز توضیح ندادی به منظور چاپ زدی یا همینجور اگر برای چاپه که فکر کنم قطع چاپ نامناسبه و کمی هم احتیاج به تغییر رنگ داره . ولی بطور کل قشنگ شده و مثل چاپ های پوستی و قدیمی
عزیز توضیح ندادی به منظور چاپ زدی یا همینجور اگر برای چاپه که فکر کنم قطع چاپ نامناسبه و کمی هم احتیاج به تغییر رنگ داره . ولی بطور کل قشنگ شده و مثل چاپ های پوستی و قدیمی
Mandana Active Member Jul 1, 2008 #4 قشنگ شده البته برای ما که عادت کردیم نوشته های روی قرآن رو با حروف طلایی ببینیم شاید یکم ساده شده باشه اما قشنگه به نظره من. جالب شده موفق باشین
قشنگ شده البته برای ما که عادت کردیم نوشته های روی قرآن رو با حروف طلایی ببینیم شاید یکم ساده شده باشه اما قشنگه به نظره من. جالب شده موفق باشین
Erfan Active Member Jul 1, 2008 #5 کار قشنگی هست ... میتونستید از رنگ و لعابهای زیباتری بهره ببرید .... موفق باشید. عرفان
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 1, 2008 #6 کار قشنگی شده. فقط بنظرم در کنار کلمه ی قرآن اگر یه کلمه ی کریم یا مجید رو اضافه میکردی از نظر ترکیب قشنگ تر میشد. ولی در کل کار قشنگی شده.
کار قشنگی شده. فقط بنظرم در کنار کلمه ی قرآن اگر یه کلمه ی کریم یا مجید رو اضافه میکردی از نظر ترکیب قشنگ تر میشد. ولی در کل کار قشنگی شده.
memol_515 Active Member Jul 1, 2008 #7 من خودم اگه باشم همچين جلد قراني رو به همه انواع جلدهاي قراني ترجيح ميدم خيلي خوب و برازنده شده.
alionline1366 Active Member Jul 1, 2008 #9 کار خوبی شده ولی منم با رنگ کامه قرآن زیاد موافق نیستم بهتر بود طلاکوب میشد
M M.R Member Jul 2, 2008 #10 سلام به همه این کار سلفون مات خورده با Uv موضعی براق روی کلمه قرآن بعد هم ما آدت کردیم همیشه قرآن رو طلاکوب شده ببینیم موفق باشید
سلام به همه این کار سلفون مات خورده با Uv موضعی براق روی کلمه قرآن بعد هم ما آدت کردیم همیشه قرآن رو طلاکوب شده ببینیم موفق باشید
ghafeleh Member Jul 2, 2008 #12 بنظر من هم اگه کلمه مجید یا کرم نوشته میشد خیلی بهتر بود ... مثل اینکه بنویسی مفاتیح و جنان اونو ننویسی...
بنظر من هم اگه کلمه مجید یا کرم نوشته میشد خیلی بهتر بود ... مثل اینکه بنویسی مفاتیح و جنان اونو ننویسی...