Fa جست و جو در مالتی مدیا بیلدر

farzadkamali

New Member
با سلام خدمت دوستان

آیا امکان جست و جو در مالتی مدیا بیلدر وجود داره؟
من حدود 200-300 تا عنوان متنی دارم که می خوام یه جست و جو براش بزارم که آیا عنوان x در این 300 عنوان وجو داره یا خیر؟
عناوین مهم نیست در پایگاه باشن یا یه فایل متنی فقط هدف جست و جو هست
البته نحوه جست و جو می خوام بدین شکل باشه که با تایپ هر حرف عناوینی که حاوی اون حرف هستند جست و جو بشن ودیگه مجبور نباشیم نام کامل عنوان رو بنویسیم. مثلاً اگر حرف ک رو تایپ کنیم خودش کلمه کامپیوتر رو بیاره

من این کار رو با دلفی خیلی راحت انجام میدم اما می خوام ببینم میشه اینو توی مالتی مدیا بیلدر انجام داد؟

آیا این امکان هست که یه برنامه ای داخل پروژه مالتی مدیا باز بشه؟ منظورم اینه که داخل خود فرم مثلاً در یک کادراجرا بشه نه بصورت جداگانه.

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر داده ها رو در پایگاه داده قرار بدید میتونید جستجوی سریع و کاملی داشته باشید
پیشنهاد من استفاده از SQLite هست که پلاگینی بسیار قوی برای کار با این دیتابیس وجود داره.

مثال ها و آموزش های کاملی هم برای اینکار وجود داره، که تعدادیشون بصورت تاپیک مهم شده در انجمن قابل مشاهده هستن.
پلاگین رو دانلود کنید و مثال های همراهش رو بررسی کنید، اگر مشکلی بود تاپیک هایی که عرض کردم رو مطالعه کنید.

اگر مشکلی داشتید همینجا مطرحش کنید تا راهنماییتون کنیم.

farzadkamali

New Member
اگر داده ها رو در پایگاه داده قرار بدید میتونید جستجوی سریع و کاملی داشته باشید
پیشنهاد من استفاده از SQLite هست که پلاگینی بسیار قوی برای کار با این دیتابیس وجود داره.

مثال ها و آموزش های کاملی هم برای اینکار وجود داره، که تعدادیشون بصورت تاپیک مهم شده در انجمن قابل مشاهده هستن.
پلاگین رو دانلود کنید و مثال های همراهش رو بررسی کنید، اگر مشکلی بود تاپیک هایی که عرض کردم رو مطالعه کنید.

اگر مشکلی داشتید همینجا مطرحش کنید تا راهنماییتون کنیم.

ممنون سوال دوم؟

آیا این امکان هست که یه برنامه ای داخل پروژه مالتی مدیا باز بشه؟ منظورم اینه که داخل خود فرم مثلاً در یک کادراجرا بشه نه بصورت جداگانه.

جدیدترین ارسال ها

بالا