EMIRATES
Active Member
با سلام
من یک پروژه ریل استیت رو دارم مینویسم.
در قسمت جستجو به مشکل پیدا کردم.
مشکل من اینه که در قسمت جستجو چندین عنوان داریم :
شهر :
منطقه:
نوع:
خواب:
قیمت:
الی:
و بعضی هاشون لیست باکس هست.
در صورتی که کاربر همه گزینه ها رو پاسخ بده یعنی مثلا :
شهر : دبی
منطقه: مردف
نوع : Pilot
خواب: 1
قیمت: 2000
الی: 10000
اینجا مشکلی ندارم و کاملا صحیح نمایش داده میشه. اما اگه فرم رو دست بهش نزنی به طور معمولی لیست باکس ها مقدار "همه" رو دارن.
حالا من چون کلا 1 کوئری دارم وقتی همه گزینه ها پاسخ داده شده باشه :
درسته. اما از اونجائی که "همه" مقدارش هیچ هست وقتی که کوئری گرفته بشه اینشکلی میشه :
یعنی اونایی که پاسخ نداده شده باشن '' میشه.
اما....... مای اس کیو ال میره ببینه اگه حتما خالی بود رکورد اون فیلد - نشون بده کوئری رو.
حالا من میخوام وقتی که ''' داخل کوئری بود, هرجا '' بود بعنی اینکه کاری ندارم این چیه و این هرچی بود بود.
به نظر شما چکار کنم تا مشکلم حل شه؟
با تشکر.
من یک پروژه ریل استیت رو دارم مینویسم.
در قسمت جستجو به مشکل پیدا کردم.
مشکل من اینه که در قسمت جستجو چندین عنوان داریم :
شهر :
منطقه:
نوع:
خواب:
قیمت:
الی:
و بعضی هاشون لیست باکس هست.
در صورتی که کاربر همه گزینه ها رو پاسخ بده یعنی مثلا :
شهر : دبی
منطقه: مردف
نوع : Pilot
خواب: 1
قیمت: 2000
الی: 10000
اینجا مشکلی ندارم و کاملا صحیح نمایش داده میشه. اما اگه فرم رو دست بهش نزنی به طور معمولی لیست باکس ها مقدار "همه" رو دارن.
حالا من چون کلا 1 کوئری دارم وقتی همه گزینه ها پاسخ داده شده باشه :
PHP:
SELECT * FROM `projects` WHERE `area` = '$city' AND `location` LIKE '$location' AND `type` LIKE '$type' AND `rooms` LIKE '$rooms' AND `price` LIKE'$price' AND `sale` LIKE '$buy' AND `rent` LIKE '$rent' AND `pishkharid` LIKE '$pishkharid' ORDER BY `id`
درسته. اما از اونجائی که "همه" مقدارش هیچ هست وقتی که کوئری گرفته بشه اینشکلی میشه :
PHP:
SELECT * FROM `projects` WHERE `area` = 'dubai' AND `location` LIKE '' AND `type` LIKE '' AND `rooms` LIKE '' AND `price` LIKE'' AND `sale` LIKE '1' AND `rent` LIKE '' AND `pishkharid` LIKE '' ORDER BY `id
یعنی اونایی که پاسخ نداده شده باشن '' میشه.
اما....... مای اس کیو ال میره ببینه اگه حتما خالی بود رکورد اون فیلد - نشون بده کوئری رو.
حالا من میخوام وقتی که ''' داخل کوئری بود, هرجا '' بود بعنی اینکه کاری ندارم این چیه و این هرچی بود بود.
به نظر شما چکار کنم تا مشکلم حل شه؟
با تشکر.
آخرین ویرایش: