جریان بسته شدن شناسه های یاهو

aghahamidgol2

Active Member
سلام
این جریان چیه ؟ که هر روز تعداد زیادی از کاربران ایرانی اشتراک یاهو آنها بسته می شه ؟
خیلی از دوستام آیدی هاشونو از دست دادن و یکی جدید ساختن !!

pendesign

Member
خوب همونطور که در جریان هستید دارن تحریم های خودشون رو از هر طرف کف فکر می کنند بروی ما اعمال می کنند . این ها هم از زیر بناهای تحریم های بزرگترشون هست . متاسفانه انرژی هسته ای رو به رایگان بدست نمیاریم . راستی شنیدم اتاق های یاهو هم باز نمیشن. شرکت گوگل هم نرم افزارهای خودشو که برای دانلود گذاشته ، از روی ما بسته و نمیشه دانلود . خلاصه کلام الان داریم از اینترنت به این صورت زجر می کشیم فردا با افزایش شدید نرخ تورم و ایست واردات !!!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
شناسه من هم حدود دو ماهه که بسته شده !
توی اد لیستش حدود 350 تا آیدی دوستام بود ولی حالا ...

alireza-metal

Active Member
حالا صبر کنید

هنوز کجاشو دیدید ! این تازه کوچکترین بلائی هستش که میتونستن سر ما بیارن --- با این اوضاع اگه پیش بریم یه موقعی هم میشه که از لحاظ اینترنت هم تحریم بشیم و همین اینترنت معمولیشم نداشته باشیم --- این که تازه خوبه ...

aghahamidgol2

Active Member
آیدی هایی که در کشور های دیگه ساخته شده باشه چی می بنده ؟
خوبه واقعا ... خیلی باید خوشحال باشیم که داریم زندانی می شیم تو کشورمون ...

چند وقت دیگه هم تمام سرور ها و سایت های ایرانی ... و بعد از آن هم خدا می دونه ...

J4vad

Member
با سلام دوستان گرامي

ما يك ايراني هستيم و افتخار ما اين است كه به انرژي هسته اي دست پيدا كنيم

بايد بگم با ما با اين سرعت اينترنتي كه داريم اگه واقعا به طور كامل هم تحريم بشيم ! اتفاق خيلي بزرگي رخ نمي ده البته نا گفته نماند كه ما با هم اتحاد داريم و همچين اجازه اي رو نخواهيم داد

همين طوري كشكي هم نيست البته در مورد ID Yahoo من چيزي نديدم ! با اينكه در يك سايت بزرگ Yahoo Tools فعاليت دارم يا حق .

amirhomayoun

Active Member
خيلي خوبه كه آدمها ياد بگيرن وقتي از طرف خودشون حرف ميزنن بگن "من"!

------------------------------------------------------------------------------------------------

احتمالا شايعه است. اگه قرار بود ياهو بخواد اكانت ايرانيها رو ببنده يك دفعه و از روي Ip دسترسي رو قطع ميكرد. فكر نميكنم ياهو بخواد قايم باشك بازي كنه و 100 تا 100 تا دسترسي رو قطع كنه. در ضمن اگه تو فرومهاي خارجي بگردين خارجيها هم با اين مشكل بسته شدن اكانتهاشون مواجه شدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا