جدید ترین مدل های زیور آلات نقره

rezarst2012

New Member
سلام امید وارم حالتون خوب باشه من اینجا میخوام به معرفی دستبند مهره ای بپردازم اینم بگم که خودم کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار هستم و برنامه نویس وب و مدس درس برنامه نویسی در دانشکده خوارزمی . جندین وب سایت هم نوشتم اما خوب میدونید کار ساخت زیورآلات نقره رو ره انجام میدم پلاک اسم نقره و طلا و دستبند مهره ای و هر آنچه که بشه با دستگاه لیزر ساخت رو میسازم همه زیورآلات نقره رو تقریبا توانایی ساختش رو دارم اما این جا میخوام هم سایتم رو معرفی کنم و هم محصولاتی که میسازم و میخوام در سایتم بفروشم .
یکی از محصولات تولیدی ما دستبند مهره ای هستش که در طرح ها و مدل های مختلف می سازیم و البته برای نمونه یه مدل دستبند مهره ای ماه تولد رو اینجا براتون قرار میدم تا نمونه کار من رو ببینید و اگه خوشتون اومد سفارش بدین تا براتون بسازم راستی هر نظری راجع به سایت داشتین هم بهم بگین چون تقریبا صفر تا صد سایت رو خودم انجام .IMG_4463.jpg
اینم یه دستبند مهره ای شیک و زیبا که با مهره های سنگ اونیکس ساخته شده و جنس پلاکش از نقره با روکش یا همون آبکاری طلا است و سایز دستبند هم قابل تغییره و با گره کشویی ساخته شده و به هر دستی هم می خوره
البته کار های دیگه هم ما میسازیم مثلا گوشواره نقره آویز یکی دیگه از کار هایی که توسط من ساخته میشه
g20.jpg
اینم یه گوشواره نقره زیبا که به سفارش مشتری ساخته شد و فروش رفت اگه خواستین فقط کافیه سفارش بدین تا براتون شبیهش رو بسازم
خلاصه اینکه اسممون مهندس نرم افزار و برنامه نویسه وبه ولی رسما هر کاری از دستمون بر بیاد انجام میدیم تا بتونیم زندگی کنیم و خرجیمون در بیاد .

بالا