جدیدترین نوع فتوشاب

setare68

Member
ممنون میشم دوستان بفرمایند که جدیدترین فتوشاب که از زبان فارسی هم حمایت کنه کدومه؟وسایت دانلودش اگر اطلاع دارند

Fa

Well-Known Member
cs5 ‌. تو گوگل یه سرچ کنی میده . البته من از همین سایت خریدم و فکر نکنم هنوز واسه دانلود تو وب گذاشته باشن

setare68

Member
cs5 ‌. تو گوگل یه سرچ کنی میده . البته من از همین سایت خریدم و فکر نکنم هنوز واسه دانلود تو وب گذاشته باشن
ممنون
ولي يه جيزاي ديكه اي هم مياد تو سرچ مثل cs10ياcs11 اينا جيه؟
اين نسخه فارسي هم تايب ميكنه؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز آخرین ورژن همون cs5 هست که میشه 11مین نسخه ی فتوشاپ منظور 10 همون cs4
موفق باشید

• Like
Reactions: Fa

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فقط دقت کنید که تمام فتوشاپ هایی که توی نت برای دانلود هستن معتبر نیستن.

این نسخه ای که الان توی فروشگاه هست کاملا تست شده و منم خودم دارم از همین نسخه استفاده میکنم.

این نسخه براحتی آپدیت میشه و قسمت های 3D و سایر قسمتهاش هم بدون مشکل و کامل کار میکنن.

http://shop.majidonline.com/product.php?productID=101

setare68

Member
ممنون
من یه لینک مستقیم رو از همین صفحه پیدا کردم و دانلود کردم حالا چه جوری باید اجراش کنم؟به صورت rarبود که بازش کردم و یه فایلphotoshop.exe رو اجرا کردم ولی چیز دیگه ای نیومد که نصبش کنم.لطفا راهنمایی کنید

majid_a95

Active Member
ممنون
من یه لینک مستقیم رو از همین صفحه پیدا کردم و دانلود کردم حالا چه جوری باید اجراش کنم؟به صورت rarبود که بازش کردم و یه فایلphotoshop.exe رو اجرا کردم ولی چیز دیگه ای نیومد که نصبش کنم.لطفا راهنمایی کنید

راستش من خودم cs5 نصب نکردم هنوز :green: ولی خوب مراحل نصب همینیه که انجام دادین! exract فایلها و اجرای نصب و.......!! حالا مشکل کجاست؟یعنی چی
یه فایلphotoshop.exe رو اجرا کردم ولی چیز دیگه ای نیومد که نصبش کنم
ارور داده وسط نصب؟؟ میشه واضح تر بگی مشکل چیه؟:-?
اگه مشکل اساسیه به پست سارا خانم(GFXmaster) مراجه شود! مشکل حل میشه:green::wink:

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
دقت کنید نوشته پرتابل یا نه؟
اگه پرتابله که همین دیگه نصب نداره و باید اجرا بشه.
اگه قابل نصبه که یک فایل setup داره و آخرش هم کرک!
نحوه نصب خاصی هم نداره.
اگر ارور میده که قضیه فرق میکنه...
اگر هیچی نمیشه شاید مال ویروس کشته مخصوصا کسپرسکای.
هرچی داری موقتا disable کن و دوباره بزن برای نصب.

setare68

Member
وقتی فایلهاشو extarct میکنم همه قسمتهاش خارج نمیشه و error هم میده

winsent

Banned
با سلام.
احتمالا مشکل از فایل های برنامه هستش.
بهترین کار برای شما خرید نسخه تست شده توسط فروشگاه مجیدآنلاین هستش.
همچنین شما میتونید از نسخه پورتابل (بدون نیاز به نصب) نرم افزار فتوشاپ نیز استفاده کنید.
در صورت نیاز در پیغام خصوصی به من اطلاع بدید تا لینک های دانلود برای شما فرستاده شود.
موفق باشید...

majid_a95

Active Member
وقتی فایلهاشو extarct میکنم همه قسمتهاش خارج نمیشه و error هم میده

احتما 90% ناقص دانلود شده . حجم فایل رو تو که سایت نوشته برای دانلود با حجم دانلود شده مقایسه کن ببین یکیه؟ به پیشنهاد دومم فکر کن :green::wink:یاعلی:rose:

setare68

Member
احتما 90% ناقص دانلود شده . حجم فایل رو تو که سایت نوشته برای دانلود با حجم دانلود شده مقایسه کن ببین یکیه؟ به پیشنهاد دومم فکر کن :green::wink:یاعلی:rose:
پیشنهاد دومم!!؟؟منظورتون همون مقایسه س که اول گفتید!!؟

nima_dsnr

کاربر VIP
آره درسته...
من نفهمیدم که ارور میده.
حتما یکی از فایلهاش دانلود نشده.

جدیدترین ارسال ها

بالا