جدول(خواهش می کنم کمکم کنید)

maryam naimi

New Member
سلام می خواستم بدونم میشه تو photoshop جدول کشید مثلا برای فاکتور

پیشاپیش ممنون

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله خوب معلومه كه ميشه
با كورل دراو يا ورد راحت تريد ولي اگه طراحي هم ميخواهيد بكنيد با فتوشاپ بهتره براي رسم خطوط و سايز بندي هم راه هاي زيادي هست شما چقدر به فتوشاپ آشنا هستيد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته با فتوشاپ نميشه مستقيما جدول رسم كرد!

شما مجبوريد با استفاده از ابزار Line يكي يكي خط رسم و كنيد و شكل جدول بهش بديد.

explosion

Banned
البته به نظر من ابزار Slice در فتوشاپ برای این منظور قرار داده شده . ( البته یکی از کاراش اینه . :wink: )
با ابزار slice tool کادر اصلی رو انتخاب کن و برای بخش کردن به cell های کوچکتر کافیه راست کلیک کنی و Devide Slice رو انتخاب کنی .
گزینه های Devide Horizentally و Devide Vertically هم که برای تقسیم افقی و عمودی هستند .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

explosion

Banned
در ضمن با رایت کلیک بر روی سلول ها گزینه هایی مثل Delete slice و Edit Slice Option یه شما میده که میتونید سلول ها رو پاک کنید . تغییر مکان و تغییر سایز بدید .
موفق باشید .

hosienmax100

3D Artist
البته به نظر من ابزار slice در فتوشاپ برای این منظور قرار داده شده . ( البته یکی از کاراش اینه . :wink: )
با ابزار slice tool کادر اصلی رو انتخاب کن و برای بخش کردن به cell های کوچکتر کافیه راست کلیک کنی و devide slice رو انتخاب کنی .
گزینه های devide horizentally و devide vertically هم که برای تقسیم افقی و عمودی هستند .
موفق باشید .

بعد میشه خروجی ازش گرفت؟ من فک کردم این برا وب و اینا....

و اینکه در هر صورت البته فکر میکنم دوباره باید از همون ابزار لاین کمک خواست که اون بالا ذکر شد و برا اونم میشه

از خط کش کمک خواست چون اسلایس خروجی نمیده حالا من نمیدونم پی اسی ها دقیق تر میدونن /

موفق باشید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله منم فكر ميكنم براي وب باشه
من هم خودم براي كشيدن جدول از لاين استفاده ميكنم ميشه بگي چطوري ميشه خروجي گرفت يا اصلا ستوني ايجاد كرد كه بشه رنگ و ضخامتشو تغيير داد با اسلايس؟:shock:
ممنون اكسپلوژن جان اگه يه توضيح بدي:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا