جدا سازی یک قسمت از تصویر

Mahdi_20

Member
با سلام
میخواستم بدونم آیا پلاگینی برای فتوشاپ وجود داره که بشه مثلا یک قسمت از تصویر رو به همراه سایه اون بیرون بیاره

مثلا من تصویری از یک صندلی دارم سایه انداخته حالا من میخوام این تصویر صندلی رو بهمراه سایه اون از تصویر خارج کنم میشه؟؟!

shahnameh

Member
میشه یه اموزش بزارید که راحت بشه دور قسمتی از عکرو ببره بدون خوردگی
واسه عکسهایی که رنگهای زیادی داری این کار خیلی مشکله

dislovery

Member
برای اینکه خوردگی کم بشه با هر ابزاری که اینکارو می کنید اول دقتتون رو زیاد کنید برای اینکار بد نیست روی تصویر زوم کنید و دوما قبل از بیرون کشیدن تصویر در حالتی که تصویرتون در حالت انتخاب شده هستش روش کلیک راست و feather رو بسته به سایز تصویر انتخاب و وارد کنید.(قبل از کلیک راست یکی از ابزار های انتخاب تصویر رو بردارید) اینکار باعث می شه گوشه های تصویر تیز نباشه و حالت محو یا بلور داشته باشه

به نظر من بهترین کار اینه که با ابزار pen دور کار رو بکشید بعد کلیک راست کرده و گزینهmake selectionرا زده و ok کنید بعد لایه کار را از پالت layer صفر کنید(یعنی قفل نباشه) بعد انتخاب رو برعکس کنید(ctrl+shift+i) و زمینه رو delete کنید.
هم مرتب و هم راحت و حرفه ایه!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بهترین ابزار برای قسمت هایی که تراکم رنگ و متریال زیاده ابزار pen tools هست .
در ضمن شما لازم نیست آبجکتتون را با سایه برش بدید چون سایه دادن به آبجکت آسونه و بهتره بدون سایه برش بدید بعد از برش سایه را ایجاد کنید، که این سایه دادن راه های مختلفی داره که راحت ترین راهش استفاده از blending option و استفاده از گزینه drop shadow هست البته راه های دیگه هم وجود داره!
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا