جایگزین برای rpc

stilllife

Member
سوال از شما، به جای rpc در max ۲۰۱۴ از چه پلاگین دیگه‌ای میشه استفاده کرد؟ من عموما کارهای معماری انجام میدم و احتیاج به ماشین و آدم در کارهام دارم.

rmreza

Well-Known Member
با سلام
طی مدتی که کار های دوستان رو میدیدم و همچنین آموزش هایی رو که دیدم ، فهمیدم که بهترین آثار ، ظریفترین اون ها بود ; یعنی اینکه اگه طرحی تمام جزییات اون رعایت بشه زیباتر میشه . و این نکته ای بود که خودم و خیلی از دوستان رعایت نمیکنند . حالا منظورم از این حرف این است که اگه میخواین طرحتون زیباتر بشه ابید روش وقت بزارین . استفاده از rpc های مکس راهتر ین راه است . حالا برید سراغ مدل های بهتر و زیباتر مثل Archmodels و یکی از اون ماشین ها رو به صحنه خودتون اضافه کنید و از کارتون رندر بگیرید . حالا میبینید که کارتون نسبت به کار های قدیمی به خاطر همین ماشین چقدر زیباتر شده .
نتیجه گیری کلی : :paint:
روی کارتون وقت بزارید و همیشه از بهترین ها استفاده کنید ( آرک مدلز ، توربو اسکویید و ...):cool:
موفق و پاینده باشید .....:rose:

stilllife

Member
موافقم، ولی‌ در شرایطی که پروژهٔ معماری با کلی‌ سوژهٔ انسانی‌ دارم و اینکه محدودیت سخت‌افزاری برای رندر گیری دارم(کامپیوتر شخصی‌). استفاده مدلهای با کیفیر اصلا به نفعم نیست. راهکار دیگیی‌ سراغ ندارین؟

rmreza

Well-Known Member
برای سبک تر شدن صحنه ، استفاده از پراکسی و این پلاگین ها بدک نیست ( forest pack ) و مالتی اسکتر (برای پخش آدم ها )
راه دوم رندر بدون انسان و رندر با انسان است (یکبار فقط با انسان تنها (فقط از انسان ها توی صحنه رندر بگیرید و بقیه رو hidden کنید . ) رندر بگیرید و بار دیگر بدون انسان رندر بگیرید . حالا توی فتوشاپ اون ها رو با هم ادغام کنید . این فکر همین لحظه که دارم این متن رو مینویسم به ذهنم رسید . فکر بدی هم نیست ).

stilllife

Member
از مولتی اسکاتر استفاده نکردم تا حالا! باید از یه جا کش برم. واقعا ممنون از راهنماییت.

جدیدترین ارسال ها

بالا