جاوگيري از Save شدن

mahyar - r

Member
چيكار مي تونم بكنم كه وقتي يكي مي خواد سايتمو Save كنه ارور بده و نتونه بكنه ؟؟؟؟؟؟؟

Ghamnevis

Well-Known Member
مهيار جان منظورت از ذخيره كردن چيه؟!
ميشه توضيح بدي. يعني مثلا ctrl+c رو Disable كني در سايتت!

mahyar - r

Member
نه مثلا وقتي يكي مي خواد بره تو منوي File و Save As رو بزنه كه صفحه رو سيو كنه ارور بده .

Salar

Active Member
به هیچ وجه این امر امکان پذیر نیست...
یع سری به این سایت بزن> http://www.designbyraet.com/ و ctrl+c رو کلیک کن یا رایت کلیک کن...نمیشه به سرسش رسید...اما با رفتن به view , source میشه سورس سایتشو ریخت بیرون...و حتی اگه بشه منوي File و Save As رو قطع کرد...میشه با فرانت پیج سورست رو ریخت...

خیلی راه ها هست....از خیرش بگذر

armanbm

کاربر VIP
نه
من نميدونم چجوريه ولي يادمه يه سايتي رو ديدم كه جلو تمام اين دكمه هارو گرفته بود
چون تمام دكمه ها كد دارن بجز دكمه ي PrtSc که کدش مخفی هست

Ghamnevis

Well-Known Member
مهيار سالار درست ميگه نميشه همچين كاري كرد. البته من يه جا ديدم (خاطرم نيست كجا) كه هم سورس رو و هم اديت رو Disable كرده بودند ولي Save رو نه.
تازه بگزريم از اين حرفا اصال ميخواي چي كار؟

هاشم

Member
من هم ديدم ايني كه مهيار ميگه !
يعني وقتي روي Save As كليك مي كني يه ارور مي ده نمي زاره سيو كني...
منم دنبالش مي گردم

mahyar - r

Member
من تو همين Yahoo mail ديدم . براي اين به اين كد احتياج دارم كه نمي خوام كسي از تمپليت سايتم براي سايت خودش استفاده كنه و ..

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب يه راه ديگه هم داري!
به جاي اينكار تو تمپليت سايتت اسم سايت رو هم بنويس منظورم تو عكسيه كه تهيه كردي ! اكثرا همچين كاري ميكنن و لوگو را جدا نميزارن. فكر كنم بهتر تره!d: :D

Ghamnevis

Well-Known Member
ولي مهيار من كه خيلي راحت اونو سيو كردم! تازه موقع اضافه كردن تو فاوورايت هم آفلاينش هم تونستم بكنم!
احتمالا شما اشتباه كردي.
سايان

mahyar - r

Member
نه وقتي من مي خوام سيو كنم ميگه :
[align=left:2865d0cb20]the page could not be saved to the selected location [/align:2865d0cb20]

armanbm

کاربر VIP
سلام
من یک بار گفتم قبلا پیجی دیدم که نه میتونیتی روش راست کلیک کنی نه ک÷ی کنی ونه Save کنی

درضمن فکر میکنم یاهو چون از database استفاده میکنه نمیشه
سیوش کرد

worldman_safa

Active Member
نگو .......

آقا سلام

منم خيلي دنبال اين اسكريپت گشتم ولي ....

درمورد حف آقا صالار بگم كه يكي از سايت هاي تمپليت رو هر كاري كردم نتونستم سيو كنم

حتي كم مونده بود كل اسكريپتشو پاك كنم :cry:

به هر حال من ايمان دارم كه حتما يه راهي هست ! :oops: :wink:

يا حق

AliReza26

Active Member
salar گفت:
به هیچ وجه این امر امکان پذیر نیست...
یع سری به این سایت بزن> http://www.designbyraet.com/ و ctrl+c رو کلیک کن یا رایت کلیک کن...نمیشه به سرسش رسید...اما با رفتن به view , source میشه سورس سایتشو ریخت بیرون...و حتی اگه بشه منوي File و Save As رو قطع کرد...میشه با فرانت پیج سورست رو ریخت...

خیلی راه ها هست....از خیرش بگذر

راست كليك هم ميشه:

اگه شما وقتي دكمه راست موس را زدي ول نكني...

بعد در همين حالت براي حذف پنجره آلرت اينتر را بزني...

بعد دكمه راست موس را ول كني مي بيني كه منوي راست كليك ظاهر ميشه...

:lol: :lol: :lol:

ARYANDC

Member
واس منم اين طور شد راست كليك ممنوع بود سيو كردن يا عكس گرفتنم همين طور

جدیدترین ارسال ها

بالا