جان مادرت کمک کن..! من میخوام vb نال شده رو نصب کنم..!

freelearn

Banned
سلام

من میخواستم ویبولین نال شده رو هم روی لوکال و هم روی هاست نصب کنم. ولی با چند تا مشکل مواجه هستم.

اگه کسی بلده ممنون میشم منو راهنمایی کنه....
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

این خطا هم در لوکال موقعی که VB رو اجرا می کنه میده.

Warning: vB_Registry::include(C:\wamp\www\upload 3.8.3/includes/config.php) [function.vB-Registry-include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\upload 3.8.3\includes\class_core.php on line 2567

Warning: vB_Registry::include() [function.include]: Failed opening 'C:\wamp\www\upload 3.8.3/includes/config.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\upload 3.8.3\includes\class_core.php on line 2567

Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php

Webber

Well-Known Member
سلام دوست قديمي

اينطور كه معلومه بايد فايل config.php.new رو به config.php تغيير نام بديد.شايد درست شد.

ولي VB نال شده اصلا پيشنهاد نميشه.

موفقيت:rose:

freelearn

Banned
سلام دوست قديمي

اينطور كه معلومه بايد فايل config.php.new رو به config.php تغيير نام بديد.شايد درست شد.

ولي vb نال شده اصلا پيشنهاد نميشه.

موفقيت:rose:

سلام علی جون چطوری. خوب هستی

می دونم نال شده خوب نیست ولی حالا.

با تغییر نام هم مشکل حل نشد.

Cyletech

Member
کارت چند تا مشکل داره! هیچوقت در localhost از فولدر هایی با اعداد یا اشکال و حتی سمبل ها استفاده نکن! نام فولدر upload 3.8.3 رو به مثلا vBulletin تغییر بده.
بعد به فولدر /includes/ برو و config.php.new رو به config.php تغییر بده! دیگه کاره دیگه ای نداره! مشکل ولی می تونه اینجا باشه که کسی که که نال کرده به کارش وارد نبوده و خراب کاری کرده ولی امکان نداره! ولی باز پیشنهاد می کنم از کارهای DGT که در vbteam.info پیدا میشه استفاده کن.

freelearn

Banned
کارت چند تا مشکل داره! هیچوقت در localhost از فولدر هایی با اعداد یا اشکال و حتی سمبل ها استفاده نکن! نام فولدر upload 3.8.3 رو به مثلا vBulletin تغییر بده.
بعد به فولدر /includes/ برو و config.php.new رو به config.php تغییر بده! دیگه کاره دیگه ای نداره! مشکل ولی می تونه اینجا باشه که کسی که که نال کرده به کارش وارد نبوده و خراب کاری کرده ولی امکان نداره! ولی باز پیشنهاد می کنم از کارهای DGT که در vbteam.info پیدا میشه استفاده کن.

سلام من کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی بازم مشکل بر طرف نشد.

وقتی هم به قسمت اینیستال میری صفحه کاملا سفید رنگ میاد.

نمی دونم چیکار کنم....

راهنمایی لطفا...........:cry:

Cyletech

Member
به اون سایت که گفتم برو و یک نسخه دیگه که بتا نباشه رو دانلود کن. حتما هم نیاز نیست که آخرین نسخه باشه. مثلا نسخه 3.8.1

freelearn

Banned
آقا مشکلم حل شد...

میدونی بعد از تغییر نام فایل کانفیق و ست کردن اطاعات دیتابی باید از پوشه اینیستال فایل اینیستال دات پی اچ پی رو اجرا می کردم.. که اینو هیچ جا ننوشته ومنم خودمو داشتم میکشتم
localhost/install/install.php

با تشکر از همگی

Cyletech

Member
ما فکر کردیم شما درست فایل رو انتخاب کردید برای باز شدن! متاسفانه در خطا هم هیچ چیزی توضیح داده نشد. اما من نمی دونم شما وقتی نحوه نصب یک سیستم رو هم کمک میگیرید، چگونه می تونید اون رو مدیریت کنید؟ پیشنهاد می کنم بیشتر وقتتون رو برای خواندن آموزش بزارید بجای زدن وب سایت یا هرچی. البته ببخشید ها دوست من، این فقط یک پیشنهاد از طرف یک کارآموز بود. :rose:

freelearn

Banned
آره شما راست میگین اینم پیشنهاد خوبیه....! الانشم با مشکا مواجه هستم و نمی تونم بخش ها رو ایجاد کنم مثلا بخشی برای گرافیک و بخشی برای طراحی وب و بخشی برای مطالب عمومی و .... با این هم مشکل دارم.... می دونم مشکل از طرف منه
برای همین پیشنهاد شما رو تائید می کنم و باید از این چیزا دست بکشم.........(ولی علاقه..!)

ولی شما ببینید تمام سیستم ها در موقع نصب یک پوشه INstall دارن که توش یه فایل Index.php وجود داره. که وقتی سایت رو باز می کنی خودش اتوماتیک به قسمت نصب میره.
اصلا اگه نرفت کافیه پوشه install رو به آخر آدرس اضافه کنید خودش محیط نصب رو بیاره.

تو وی بی یه پوشه Install داره که تو اون پوشه فایل index.php نزاشتن و این باعث میشه وقتی پوشه install را اجرا می کنید صفحه خالی بیاد.
خوب
این بود... منم که بالا عرض کردم وقتی میری به پوشه نصب صفحه خالی میاد.... کسی نفهمید من چی میگم...

ممنون از راهنمایی جالب و خوبتون...... زنده باشین

به نظر من از کارتون و تلاشتون دست نکشید. آدم خود به خود که چیز یاد نمیگیره
انقدر باید درست کنید و خراب کنید تا تجربی خودتون یاد بگیرید وگرنه آموزش تئوری فایده نداره
اسکریپت نال شده اگر توسط گروه معتبر نال شده باشه مشکلی نداره
لطفا با دلیل صحبت کنید و معنی نال را باید بدونید. نال کردن با ریپ کردن و هک کردن فرق میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا