ثبت نام وبلاگ یا دامنه خریداری شده،در موتورهای جستجو؟

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام دوستان:rose:
من دامنه ir را از یکی از شرکتها خریداری کردم ، الان تصمیم ندارم که هاست بخرم و ... ، میخوام این دامنه را به وبلاگ متصل کنم ، آیا میشه کاری انجام داد که در موتورهای جستجو دامنه ای که خریداری کردم را معرفی کنم و دامنه ای که میزبان وبلاگ بهم داده توی گوگل ثبت نشه . :green:
به عبارتی دیگه وقتی کسی کلمه ای را جستجو میکنه آدرس سایتی که در جستجو بهش نشون داده میشه ، دامنه خریداری شده باشه ، نه دامنه میزبان وبلاگ. :)

اصولا این کار شدنیه ؟ :wink:
نمیدونم منظورم را درست بیان کردم یا نه ؟ :-?

mojtaba_2006

Well-Known Member
اساتید هیچکدوم نمیدونند ، یا من نتونستم منظورم را خوب بیان کنم؟؟؟؟؟؟

Cyletech

Member
اول اینکه باید ببینید از اون سرویسی که وبلاگ میده برای هر کاربری که دامنه وصل می کنه ، از htaccess استفاده می کنه تا وبلاگ رو به اون دامنه متصل کنه یا نه. این رو باید از پشتیبانی همون سرویس بپرسید. خودم فکر کنم اغلب از این مورد به راحتی رد میشن. یعنی با هر دو آدرس بشه وارد شد چون بنفع اوناست. اگر کمکت نکنن راهی نداری جز همه جا آدرس لینک دامنه ات رو بدی و ترافیکت بیشتر برای دامنه باشه تا وبلاگت. یعنی بیشترین بازدیدکننده ها آدرس دامنه ات رو وارد کرده باشن.

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام Cyletech جان.
ممنون از پاسخت.
فکر میکنم مجبورم از راه حل دوم استفاده کنم .
یه سوال دیگه : برای مثال ، میهن بلاگ تا بحال مشخص نشده که از htaccess استفاده میکنه یا نه ، چون میدونم پشتیبانیش ،معمولا به سوالات کاربران پاسخ نمیده ، آیا این روش برای همه کاربرانش یکسانه یا برای هرکسی که میخواد اعمال میکنه ؟
ببخشید دیگه سوال آماتوریه ؟

تشکر.

Cyletech

Member
آیا این روش برای همه کاربرانش یکسانه یا برای هرکسی که میخواد اعمال میکنه ؟
اگر چیزی به نفع خودشون باشه کاربر دوست و آشنا و غریبه فرقی نمی کنه. برای همه یکسانه. البته من در جریان نیستم. شاید یکی از کاربرش زن عموش باشه اونوقت اون این درخواست رو کنه و موظفه انجام بده :green:

ببخشید دیگه سوال آماتوریه ؟
راحت باش دوست من :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا