ثبت دامین

hami131

Member
چطور میشه توی direci دامین ثبت کرد بدون این که هیچ نامی از ثبت کننده باقی بمونه و کنترل دامین کاملا در اختیار خودم باشه؟

Mozafary

Member
در این صورت شما باید یک reseller از ادرس resellerclub.com بگیری و در اونجا اطلاعات رو هرجور که مایل هستی میتونی تغییر بدی.دامنه هم در اختیار خودت هست.

hami131

Member
reseller

در این صورت شما باید یک reseller از ادرس resellerclub.com بگیری و در اونجا اطلاعات رو هرجور که مایل هستی میتونی تغییر بدی.دامنه هم در اختیار خودت هست.

یعنی برای ثبت یکی دوتا دامین هم باید reseller بگیرم؟ هزینه گرفتن reseller چقدر هست؟

در ضمن سایت تو امضاتون با زوپسه؟:)

iraninic

Member
بجز این سایت آیا راه آسون تری برای ثبت سراغ دارید ؟ چون این کلا انگاری سیستمش با همه کس و همه چیز مشکل داره . ایران رو قبول نمیکنه متاسفانه .!!!

Mozafary

Member
دوست گرامی این شرکت با ایرانی ها مشکلی نداره و بیش از ۸۰درصد ایرانی ها دامنه رو در اونجا ثبت میکنن :d
بجز این سایت آیا راه آسون تری برای ثبت سراغ دارید ؟ چون این کلا انگاری سیستمش با همه کس و همه چیز مشکل داره . ایران رو قبول نمیکنه متاسفانه .!!!

hami131

Member
راه آسان و مطمئن n a m e . c o m من خودم این تاپیکو زدم و حالا به این نتیجه رسیدم برای دامنه های و شخصی بهترین همینی هست که گفتم
در ریسلرکلاب به صورت کاستومر یا ساب ریسلر کاملا دامین ها در اختیار ریسلر اصلی هست دامین هاست نیست دامین یعنی هویت شناسنامه

Mozafary

Member
برای کسی که مشتری نداره و همه دامنه‌ها مربوط به خودش هست name.com مناسبه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا