ثبت دامین آنلاین نیک 5500 تومان

OnlineNic

New Member
توجه​
به اطلاع همه دوستان می رسانم که شرکت ما حاظر است پنل آنلاین نیک شما را شارژ کند با همان قیمت
دیگر فکر نمی کنم جای هیچ شبهه ای باقی مانده باشد باز هم اگر دوستان سوالی داشتند بنده در خدمتم

YTERROR گفت:
همه می تونند نظر بدهند

هر کسم اجازه داره یک تایپیک برای معرفی و تبلیغات بزنه

تایپیک با پستن فرق داره ایشون دارند در یک تایپیک معرفی یک شرکت پست بر خلاف اون می زنند و تبلیغات خودشون می کنند

وقتی راه افتاد ادعا کنید و ارزون که می گید به این معنی که 50 مگابایت رو 2500 تومان بدید یا زیر این قیمت چون الان سروهایی ایرانی به مشتریاشون بعضیا میدن و با سرویس دهی عالی

چه جالب.....
ما قراره 500 مگابایت رو بدیم 5000 تومان.....!
خیلی ها هستند که شاید به شما حتی هاست مجانی هم بدن اما از مشخصات سرورهاشون و پشتیبانیشون هم خبر دارین؟من عادت ندارم چیزی رو خیلی بزرگ کنم اما به شما پیشنهاد می کنم منتظر بمونین...با این احوال جواب شما رو فقط تو سایت خودم میدم:cool:

ady_constantine

Active Member
TDCO گفت:
برای همکارانم آرزوی موفقیت دارم.

خیلی از دوستان در اینجا این حرف را می زنند !!! ولی من شک دارم ! :D
چون هدفشان این است که از تمام تاپیک ها بنفع خود منحرف کنند و خدمات خودشان را به رخ بکشند !!!!! ولی برای من یکی که میاد مثلا پیش دستی کند و خود را بهتر جلوه دهد بیشتر حالت دافعه دارد تا جذبه !!!! اینگونه تبلیغات ، برای من یکی که اثر منفی دارد !!!

این مطالب تنها جهت اطلاع دوستان بیان شد نه خراب کردن همکاران.

اینکه یک نفر تبلیغات پوچ و اساس می کنند من مخالفش نیستم که کسی بیاد افشا کنه و مثلا خدمات رایگانی که یکجا می دهند یکی بیاد آنها را بفرش بگذاره یا هزینه را چندین برابر بفروش می رساند ! صحبت من یک چیز دیگر است !!!

مثلا همین جناب almagraphic و بعضی از کسانی که اینجا پست می دهند کاملا برای من مشخص است که سرویسهای کدام شرکت را دارند می فروشند و حتی بعضی از آنها طراحیشان هم کپی برداری از شرکت اصلی مباشد اما من دلیلی نمی بینم که بیام بگم !!!!!

به اطلاع همه دوستان می رسانم که شرکت ما حاظر است پنل آنلاین نیک شما را شارژ کند با همان قیمت

همانطور که می دانید آنلاین نیک با توجه به سپرده ای که داریم و Level ما ، اعتبار از ما کم می کند ! پس چه راه حلی دارید که با همان قیمت شما از ما کم کنه ؟

YTERROR

Active Member
چه جالب.....
ما قراره 500 مگابایت رو بدیم 5000 تومان.....!
خیلی ها هستند که شاید به شما حتی هاست مجانی هم بدن اما از مشخصات سرورهاشون و پشتیبانیشون هم خبر دارین؟من عادت ندارم چیزی رو خیلی بزرگ کنم اما به شما پیشنهاد می کنم منتظر بمونین...با این احوال جواب شما رو فقط تو سایت خودم میدم

من مشتریم شما راه بندازید تا ببنیم من نه سرور دارم نه ..... ولی برای مشریام و ... ماهیانه 10 الی 15 تا دامین و بالای 4 گیگابیات بصورت 50 یا 100 مگابایت هاست مصرف می کنم شما اگه ارزون تر و بهتر می تونید بدید خوب سریعتر راه بندازید و یک تایپیک بزنید و معرفی کنید

OnlineNic

New Member
اولا از همکاران محترم خواهش میکنم بحث های مربوط به خود را در تاپیک من انجام ندهند
ثانیا ما اعتبار دامین به شما میدهیم در هر پانلی که هستید فقط قیمت ها حداکثر 5500 تومان و حداقل 4500 تومان میباشد
لطفا ایمیل بزنید
[email protected]

خوب باید بگم تغییر سیاست های تبلیغاتی شرکت دست شما نیست:wink:
در ضمن اینکه ما خدماتمون رو از کجا میگیریم موضوع مخفی و پنهان شده ای نیست....و ما هم پنهانش نکردیم و از این موضوع هیچ هراسی هم نداریم ..هرچند به زودی صاحب سرور می شویم و نگرانی شما هم از این موضوع کاملا رفع خواهد شد پس فکر نکنید همه مثل خودتان هستند .و اینکه طرح بعضی از دوستان کپی برداریست رو من متوجه نمیشم اما اگه منظورتون این است که از تمپلیتهای موجود در اینترنت استفاده کردند از نظر من هیچ اشکالی نداره و این موضوع به من و شما مربوط نمیشه ....
و اما قسمت اصلی موضوع
به یاد ندارم هیج جا و تحت هیچ شرایطی تبلیغ سوء برای شرکتی خاص کرده باشم ...حتی همین دوستمون که میگن دامین رو به این قیمت میدهند به ایشون مثل بعضی دوستان اتهامی وارد نکردم و اصلا هیچ نظری ندادم و حتی اگر دروغ هم باشه که امیدوارم نباشه شما تحت هیچ شرایطی نمیتونین محکوم کنین چون نمیتونین ثابت کنین
متاسفم که اینقدر نسنجیده پست میزنید
یه مورد خیلی مهم یادم اومد مجبور شدم ادیت کنم....کپی برداری به قول دوستمون کار بدیه فقط به سایتwww.yarantoos.com مراجعه کنید تا طراحی اصیل و چشم نوازی که ایشون ادعا می کنن را به چشم ببینید

آخرین ویرایش:

OnlineNic

New Member
ایمیل زده شد. لطفا اقدام کنید
ضمنا فقط تا 26 اردیبهشت فرصت دارید با این قیمت ها دامین بگیرید
برای هرگونه سوالی با شماره ای که ایمیل شده است تماس بگیرید

webara

Member
اين قضيه هم شده حلواي تن تراني ؟ تا نخوري نداني !!

كلي بحث ! بي نتيجه ! من با خود شركت Onlinenic.com تماس گرفتم و اونها كاملا قضيه را تكذيب كردند و كل اين قضايا را كلاهبرداري دانستند. آنها قيمت خود را همان 6.69 دلار كه در سايت خود اعلان كرده اند بيان كردند.

ارادتمند همه دوستان

آخرین ویرایش:

ady_constantine

Active Member
ایشان هم هیچ توضیحی برای بنده ندادند و تنها شماره حساب خود را ارسال کردند!!! حتی از نام شرکت خود ( اگر وجود داشته باشد !!! ) هم امتنا کردند !!!!

بهرحال چنانچه دلایل قانع کننده ای میاوردند من به دوستان اطلاع می دادم .

ehsanch

Active Member
ببخشدا ... نمیخوام به کسی بر بخوره ... ولی ما هم میتونیم با بعضی روشها! دامین مفتی هم بدیم.... فعلا ارزانترین دامینی (com/net) که میشه تو اینترنت خرید 6.49 دلار هست.... اگه کسی قیمت کمتر سراغ داره از یه رجیسترار موردت تایید icann به ما هم معرفی کنید....

ehsanch

Active Member
tdco گفت:
عزیز پیشنهاد میکنم دنبال مال حروم نرید. بهتره همون اول بفرمایید دامینی که یاهو میده فقط سال اول ارزون هست و سال 2 به بعد حدود 10$ میشه.

مورد دوم اینکه کلیه ی دامین های دزدی (دامین های جناب آنلاین نیک) طبق قوانین بین المللی باید پولش به صاحبش برگرده... بنابراین انلاین نیک یا هر کس دیگه ای سریعآ دامین را حذف می کنند.

این مطالب تنها جهت اطلاع دوستان بیان شد نه خراب کردن همکاران.

کاش حذف میشد... دامینتون لاک میشه و دیگه هیچ کاری هم نمیتونید بکنید.... اگه دامینی فقط برای یکی 2 ماه میخواهید برید از این ارزونا بخرید...

جدیدترین ارسال ها

بالا