ثبت دامین آنلاین نیک 5500 تومان

OnlineNic

New Member
ثبت دامین در آنلاین نیک به صورت ریسلری
اعطای یوزر نیم و پسورد جهت ثبت آنلاین دامین
حداقل اعتبار 55000 تومان معادل 10 دامین

برای سفارش با آدرس [email protected] تماس بگیرید

TDCO

Member
سلام

دوست عزیز بهتره راجع به دامین هاتون که چه طور به این قیمت میدید ؟ شفاف سازی بفرمایید.

چون در غیر این صورت سوالات زیادی برای دوستان مطرح خواهد شد.

OnlineNic

New Member
قیمت هر دامین برای ما 3000 تومان تمام می شود و 2500 تومان آن سود است
علت آن را سوال نفرمایید

TDCO

Member
دوست عزیز... شما همین جواب را در Pt هم دادید.

فکر نمیکنم کسی ریسک کنه و از شما دامنه ای خریداری کنه.

OnlineNic

New Member
دوست عزیز فکر شما اشتباه است بنده در فاکس هایی که به بعضی از شرکت ها زدم استقبال خوبی شد . احتمالا این ماه نیز در ماهنامه شبکه تبلیغات آن را مشاهده کنید
ریسکی در کار نیست ، قبلا هم گفتم بنده دارای یک شرکت به ثبت رسیده هستم و با شما قرار داد می بندم و هزینه آن را نیز توسط بانک های موجود در جمهوری اسلامی ایران دریافت میکنم ، با این تفاسیر دیگر نیازی به نگرانی نیست

یکی از اشکالات ما ایرانی ها این است که وقتی خودمان نمی توانیم از رقبا پیشی گیریم دست به تبلیغات علیه آن می زنیم و این باعث جلوگیری از رشد ما میشود و باید از آن اجتناب کنید

ضمنا این شرایط همیشگی نیست و احتمالا تا دو الی سه ماه دیگر نتوانیم به این قیمت بدهیم

TDCO

Member
اشتباه نکنید دوست من. بنده هم مدیر عامل شرکت TDCO ( گروه توسعه فضای مجازی ) هستم. آیا شما حاضر هستید با همین شرایط پنل مرا شارژ کنید؟

شرکت ما نماینده رسمی شرکت ENOM و البته Onlinenic هم هست. خدمات دامین های enom تنها به کاربران بین المللی ما داده شده ولی جالبه بدونید که تا به حال با توجه به سرمایه گذاری بسیار زیادی که در بخش فروش دامین انجام دادیم هنوز قادر نبودیم حتی به قیمت 5.50$ هم برسیم.

برای شما همکار عزیز آرزوی موفقیت میکنم.

webara

Member
خب بحث خيلي جالبه !

من هم با جناب TDCO موافقم. شركت ما نيز كه تعدادي بسيار بالاي در ماه در OnlineNIC ثبت مي نمايد نيز نهايتا با همان قيمت 6.69 دلار با آنلاين نيك تسويه مي نمايد.

خب اگر شما بتوانيد پلان ما را شارژ كنيد من حاضرم از شما حداقل 1000 دامنه نقدا بخرم.

بنده منتظر جواب شما هستم.

TDCO

Member
قیمت خیره کننده ؟ اگر منظورتون بدون هاستینگ هست منم دوست دارم داشته باشم. اونم زیاد. یعنی میخرم.

موفق باشید/

اینی رو که می گم قطعی نیست اما احتمالش زیاده
دومین با هاست 3500
بدون هاست 4500
می خوام از یه جایی!!! تعداد وحشتناکی دومین بگیرم ...تا ببینم چی بشه

ady_constantine

Active Member
رسلرهای شما چگونه می تونند دومین توسط خودشان ثبت کنند ؟

آیا امکان انتقال اعتبار به کسی که اکانت رسلری در آنلاین نیک داره وجود دارد یا خیر ؟

YTERROR

Active Member
آقا چکار کنیم از آخر چند میدی اگه بخوایم بخریم همش حرف تو حرف شد حرف آخر زده نشد ؟؟؟؟؟؟

TDCO

Member
عزیز پیشنهاد میکنم دنبال مال حروم نرید. بهتره همون اول بفرمایید دامینی که یاهو میده فقط سال اول ارزون هست و سال 2 به بعد حدود 10$ میشه.

مورد دوم اینکه کلیه ی دامین های دزدی (دامین های جناب آنلاین نیک) طبق قوانین بین المللی باید پولش به صاحبش برگرده... بنابراین انلاین نیک یا هر کس دیگه ای سریعآ دامین را حذف می کنند.

این مطالب تنها جهت اطلاع دوستان بیان شد نه خراب کردن همکاران.

ady_constantine

Active Member
جناب Almagraphic ! شما عادت دارید تبلیغات خود را در تاپیک دیگران انجام دهید ؟؟؟ انگار نشستید ببینید کی چی پست می زنه که برید روی دستش بلند شوید و بگید من فلان قدر می دهم !!!!!
اگر خدماتی دارید یک تاپیک جدید برای خودتان بازکنید !!! چرا بزور می خواهید همه تبلیغات خود را انجام دهید !!! راهی که پیش گرفتید صحیح نیست !!!!!!!

نمیدونم منظور ششما از این بحث چیه
اما من می خوام اینو بدونم که اشکالی داره که این رقابت به وجود بیاد و مشتری ها آگاه بشن
من در حالت عادی یه دومین رو 15000 هم می دم
اما نمی خوام این موضوع تبلیغ سوء برای من بشه
چرا من وقتی می تونم با این قیمت ثبت کنم ....این کار رو نکنم
یعنی شما اگه بودید این کار رو نمی کردید؟
در ضمن عجله نکنید....قرار است بزرگترین و ارزانتیرن هاستینگ ایران رو راه اندازی کنیم....
آنجاست که فاصله ها آشکار می شود:cool:

TDCO

Member
ady_constantine گفت:
جناب Almagraphic ! شما عادت دارید تبلیغات خود را در تاپیک دیگران انجام دهید ؟؟؟ انگار نشستید ببینید کی چی پست می زنه که برید روی دستش بلند شوید و بگید من فلان قدر می دهم !!!!!
اگر خدماتی دارید یک تاپیک جدید برای خودتان بازکنید !!! چرا بزور می خواهید همه تبلیغات خود را انجام دهید !!! راهی که پیش گرفتید صحیح نیست !!!!!!!

فکر نمیکنم شما در مقامی باشید که بخواهید در این باره نظر بدید. اینجا یک مکان عمومی برای بحث و تبادل نظر و رقابت هستش. هر کاربری اجازه داره در هر تاپیکی که دوست داره تا جایی که بحث منحرف نشه صحبت کنه.

برای همکارانم آرزوی موفقیت دارم.

YTERROR

Active Member
فکر نمیکنم شما در مقامی باشید که بخواهید در این باره نظر بدید

همه می تونند نظر بدهند

اینجا یک مکان عمومی برای بحث و تبادل نظر و رقابت هستش

هر کسم اجازه داره یک تایپیک برای معرفی و تبلیغات بزنه

. هر کاربری اجازه داره در هر تاپیکی که دوست داره تا جایی که بحث منحرف نشه صحبت کنه

تایپیک با پستن فرق داره ایشون دارند در یک تایپیک معرفی یک شرکت پست بر خلاف اون می زنند و تبلیغات خودشون می کنند

در ضمن عجله نکنید....قرار است بزرگترین و ارزانتیرن هاستینگ ایران رو راه اندازی کنیم

وقتی راه افتاد ادعا کنید و ارزون که می گید به این معنی که 50 مگابایت رو 2500 تومان بدید یا زیر این قیمت چون الان سروهایی ایرانی به مشتریاشون بعضیا میدن و با سرویس دهی عالی

جدیدترین ارسال ها

بالا