ثبت دامنه Ir يكساله 4800 و پنجساله 11800

ali-msh

Member
در ضمن ممنون همون طور که گفتید مشکل قیمت 5 ساله مربوط به یک مشکل در سیستم فروش میشه ( آخه تا حالا کسی 5 ساله نگرفته )
فکر میکنم هنوز کاربرها به ir عادت نکرده اند یا اینکه تا وقتی بتونند com رو بگیرند کمتر سراغ ir میان

mihannic

New Member
در سایت خودتتون چه خودتون رو تحویل میگیرید! باریکلا به این اعتماد به نفس ! راستی کجای سایت IRNIC شما رو به عنوان بزرگترین ثبت کننده مطرح کرده ؟

کی گفته ؟
اینجا نشون میده غیر از شما 49 شرکت دیگه هم هست راستی تو سایت هم که به اینجا لینک دادید ؟ نه ؟
http://nic.ir/ResellerList.asp

بهتر امضاتون رو ویرایش کنید !

1- میهن نیک بالای 50 درصد از کل بازار IR را در دست دارد و این مسئله را به راحتی می توانید از خود پژوهشگاه بپرسید.

2- بله nic.ir حدود 50 کارگزار داد که اگر دقت بفرمایید ما گفته ایم تنها کارگزار با سیستم 100% آنلاین، یعنی شما در میهن نیک می توانید سفارش خود را بصورت آنلاین ارائه دهید ، وجه آن را بصورت آنلاین بپردازید و در همان لحظه دامنه IR خود را همانند کارگزاران بصورت آنلاین ثبت و پرداخت نمایید.

از توجه شما به میهن نیک سپاسگذاریم.

YTERROR

Active Member
ببخشید من الان چند ماه چند تا دایمن ir ثبت کردم ولی بعد از مشکل میهن نیک دیگه نه یوزر مو دارم نه دسترسی به کنترل پنل دامینها و هر چی ایمیل می زنم کسی پاسخگو نیست ؟؟؟؟

یکی از مشکلات ثبت آنلاین _ آنلاین ثبت کردن رو با یک اپراتور خوبهم میشه درست کرد ولی ساپرتش مهم

ali-msh

Member
مگه شما دامین رو روی هندل خودتون نگرفتید ؟؟ که حالا دسترسی ندارین

YTERROR

Active Member
,الا میهن نیک که رفت اطلاعاتش همه چی منم پاک شد و دیگه برنگشت

motahari

Member
اين جواب رو براي دوستاني ارسال مي كنم كه ممكن است فريب سايت www.farahost.com را بخورند و وجه را به حساب اين شركت واريز كنند و هيچ دامنه اي برايشان ثبت نشود.

اگر به سايت nic رفته و قسمت درخواست نمايندگي http://nic.ir/PDF/domestic-reseller.pdf را نگاهي اندازيم متوجه مي شويم كه nic حداقل قيمت هر واحد براي بيشترين ميزان پيش پيش پرداخت كه 5.400.000 تومان است 1600 تومان است و دامين ir. براي ثبت يكساله 2 واحد و 5 ساله 6 واحد است يعني حداقل قيمتي كه nic با پيش پرداخت 5.400.000 تومان بابت ثبت دامنه ir. به نمايندگي اصلي مي دهد براي يكسال 3200تومان و 5 سال 9600 است. حال جاي اين سوال باقي است كه چطور يك شركت يا يك شخص مي تواند دامنه ir. را زير حداقل قيمت nic ثبت كند؟ آيا غير از اين است كه اين كار كاري غير معقول و از نظر حقوقي نوعي كلاه برداريست؟

من خود سايت Parsnames.com را نمي شناسم، اما باز هم به نظر من قيمت هاي اين شركت نيز بسيار پائين است و به نظر مي آيد كه با پيش پرداختي بيش از 2.000.000 تومان از يكي از نمايندگان nic سرويس مي گيرد.

لطفا دوستان موارد ذكر شده توسط من را بررسي و نظر خود را بيان كنند، كه چرا شركت هايي مانند farahost با اين قيمت ها مشتريان را فريب مي دهند، شايد هم بهتر باشد مديريت سايت farahost توضيحاتي بدهند.

خب احتمالا قيمتهايي كه داده منظورش اينه كه اگر 5 ساله ثبت كني مي شه سالي 2900 تومان. منتهي تو سايتش توضيح درست و حسابي نداده.
با اين حساب من ساليانه 2600 تومان مي دم:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=59804

بهتره اين سياست تخريب يك طرفه رو كنار بگذاريم.

mihannic

New Member
ببخشید من الان چند ماه چند تا دایمن ir ثبت کردم ولی بعد از مشکل میهن نیک دیگه نه یوزر مو دارم نه دسترسی به کنترل پنل دامینها و هر چی ایمیل می زنم کسی پاسخگو نیست ؟؟؟؟

یکی از مشکلات ثبت آنلاین _ آنلاین ثبت کردن رو با یک اپراتور خوبهم میشه درست کرد ولی ساپرتش مهم

سلام

باید خدمت دوست خوبمون آقای یاهو ترور بگم که شما تنها با زدن یک تیکت می توانید اطلاعات حساب کاربری خود را فعال نمایید. میهن نیک به دلیل حذف یکسری از اعضای خود که مشکلاتی را ایجاد کرده بودند، تعدادی از حساب های کاربری را غیر فعال نمود و مالک آن حساب ها تنها با یک تیکت می تواند حساب خود را فعال نماید.

در ضمن در مورد پشتیبانی که فرموده بودید فکر می کنم بی انصافی باشد که میهن نیک را به نداشتن پشتیبانی قوی متهم می نمایید. فکر می کنم خود شما بودید که در همین سایت کلی از میهن نیک و پشتیبانی سریع آن تعریف کرده بودید.

در ضمن فکر می کنم داشتن پشتیبانی تلفنی - چت خود میهن نیک - ایمیل - دو سیستم helpdesk برای یک سایت واقعا کامل باشد. در ضمن واحد پشتیبانی میهن نیک با حداقل سه نیروی فنی هر روز از ساعت 7:30 صبح تا 10 شب بطور آنلاین در خدمت اعضا میهن نیک هستند.

ارادتمند
میهن نیک

جدیدترین ارسال ها

بالا