اين جواب رو براي دوستاني ارسال مي كنم كه ممكن است فريب سايت
www.farahost.com را بخورند و وجه را به حساب اين شركت واريز كنند و هيچ دامنه اي برايشان ثبت نشود.
اگر به سايت nic رفته و قسمت درخواست نمايندگي
http://nic.ir/PDF/domestic-reseller.pdf را نگاهي اندازيم متوجه مي شويم كه nic حداقل قيمت هر واحد براي بيشترين ميزان پيش پيش پرداخت كه 5.400.000 تومان است 1600 تومان است و دامين ir. براي ثبت يكساله 2 واحد و 5 ساله 6 واحد است يعني حداقل قيمتي كه nic با پيش پرداخت 5.400.000 تومان بابت ثبت دامنه ir. به نمايندگي اصلي مي دهد براي يكسال 3200تومان و 5 سال 9600 است. حال جاي اين سوال باقي است كه چطور يك شركت يا يك شخص مي تواند دامنه ir. را زير حداقل قيمت nic ثبت كند؟ آيا غير از اين است كه اين كار كاري غير معقول و از نظر حقوقي نوعي كلاه برداريست؟
من خود سايت Parsnames.com را نمي شناسم، اما باز هم به نظر من قيمت هاي اين شركت نيز بسيار پائين است و به نظر مي آيد كه با پيش پرداختي بيش از 2.000.000 تومان از يكي از نمايندگان nic سرويس مي گيرد.
لطفا دوستان موارد ذكر شده توسط من را بررسي و نظر خود را بيان كنند، كه چرا شركت هايي مانند farahost با اين قيمت ها مشتريان را فريب مي دهند، شايد هم بهتر باشد مديريت سايت farahost توضيحاتي بدهند.