از شما بعيد است يك چنين اشتباهي
به هر حال حرف اینه که ممکنه فراهاست حتی با این که داره ضرر میکنه اما باز به این فروش ادامه میده تا حداقل بخشی از اون بیعانه ای که گذاشته برگرده (همونطور که میدونید این آفر فقط تا پایان اذر ماه هست )
پس همون دلیلی که شما برای کلاهبردار بودن ایشون میارید میتونه دلیلی برا یاین فروش ویژه باشه .
به هر حال تا امروز هیچ یک از دوستان خبری مبنی بر این که فراهاست برای پرداخت دامنه ها مشکلی داره یا به تعهداتش عمل نکرده نداده اند . اگر شما خبر خاصی دارید بفرمایید .
با سلام به شما دوست عزيز
فكر مي كنم شما مديريت سايت kashanweb.net هستيد. درست است؟؟(البته هنر كردم از روي امضاء شما فهميدم)
اين حرف از شما كه خود به كار خدمات هاست و دامين مشغول هستيد و سري توي سر ها داريد بعيد است.
چون محدوديت هايي كه من گفتم در مورد زمان فقط براي نماينده اصلي و مستقيم nic حاكم است و نه براي نماينده هاي 2 و3 . در اين كه farahost.com نماينه مستقيم nic نيست، شكي نيست چون اسم farahost در ليست نمايندگان nic نيست. لطفا چك كنيد :
http://www.nic.ir/ResellerList.asp
البته من از مسولين محترم
www.mihannic.com كه مي توان گفت بزرگترين نماينده nic هستند تقاضا كردم كه به اين تاپيك بپيوندند و كمي مسائل را براي دوستان باز كنند. كه انشاالله قابل بدانند و ما را ياري كنند.
اما نكته مهم اين است كه دوستي كه مي خواهد ضرر خود را جبران كند با تبليغ بر روي دامين يكساله اين كار را نمي كند چون زيان بيشتري مي بيند و نكته مهم كه همانا زمان است را بيشتر از دست مي دهد(1.000.000 دامين يكساله چقدر فروشش بيشتر از 1.000.000 دامين پنجساله طول مي كشد؟)
شما فرموديد " به هر حال تا امروز هیچ یک از دوستان خبری مبنی بر این که فراهاست برای پرداخت دامنه ها مشکلی داره یا به تعهداتش عمل نکرده نداده اند . اگر شما خبر خاصی دارید بفرمایید"
من در جواب يك سوال از شما مي پرسم كه به پاسخ قبلي من مربوط مي شود: شما 6.000.000 تومان پول به حساب من واريز مي كنيد من پژو 206 را براي شما ارسال كنم؟ آيا اگر شخصي تبليغي با اين مضمون ببيند، به خاطر ارزان بودن وجه را به حساب من واريز مي كند كه بعد قرار باشد شكايتي باشد؟ يا هر كس تبليغ را ديد در ديد اول به سر كار بودن و كلاه برداري بودنش پي مي برد؟
نمي دانم شما به چه دليل از فراهاست پشتيباني مي كنيد و اجازه نمي دهيد مديران اين شركت خودشان پاسخ گو باشند. شايد به اين دليل است كه فكر مي كنيد شما هم ممكن است روزي يك چنين قيمتي ارائه كنيد؟ با تحقيقاتي كه من كرده ام شركت شما شركت معتبر و قابل اطميناني است. اين طور نيست؟ پس نشان مي دهد قيمت گذاري شما از روي خرد بوده و بس. پس مطمئن باشيد شما هر زمان قيمت پائيني ارائه كنيد اين كار را با فكر كرده ايد و هيچ وقت هم زير قيمت خريد و با ضرر ارائه نخواهيد كرد. آيا غير از اين است؟
باز هم مصرانه از شما مي خواهم اجازه دهيد مسئولين فراهاست خود پاسخ گو باشند، و بيائيد نگذاريم تجارت تحط اينترنت با بعضي كارها از بين برود.
شايد من در اين تاپيك با لحن تندي به دوستان جواب داده باشم، اما بايد بگويم قصد محكوم كردن و تهمت زدن نداشته ام، من فقط مي خواهم هر كس ادعايي مي كند و اين ادعايش واقعي است، خود بيايد و دليل قانع كننده بياورد. و اگر هم كه كارش تجارت تحط وب نيست و كلاه برداريست، خود اعتراف كند و از دور خارج شود يا قيمت معقول ارائه كند
از همه دوستان هم بابت لحن تندم معزرت مي خواهم (فراهاست،تكميزبان، كاشان وب وكليه دوستاني كه تاپيك را مي خوانند). اما بيائيد كمي فكر كنيم،....
با سپاس