ثبت آنلاین و مطمئن دامین در ایران با کنترل پنل بسیار پیشرفته در YourName.ir

thekhosrow

Member
...
ما دومین هایمان ( یا ساب دومین )را به سرور دایرکتی point می کنیم و درحقیقا سوپرسایت داره از روی سرور دایرکتی اجرا میشه و هیچ دیتابیس یا اطلاعاتی روی هاست نماینده ذخیره میشه !
حتی اگر دومین expire بشه اتفاقی برای دومین ها نمیافتد...

خيلي كارشون درسته,بعد ببينم دادن نمايندگي و قيمتها به چه نحوي هست در اين مورد اطلاعاتي داري !؟
94.gif

tandisdesign

Well-Known Member
سلام
ما کل دامنه های شرکتهایی که باهامون قرارداد اجرای سایت میبندن ( حتی قراردادهای رقم بالا ) رو با yourname.ir ثبت می کنیم
دلم نیومد اینجا نظر ندم
فقط می تونم بگم کارشون عالیه یعنی ما واقعا با خیال راحت باهاشون کار میکنیم
در مورد دایرکت آی هم یه نکته :
ما قبلا دامنه هامون رو توی onlinic ثبت می کریم و الان داریم توی directI ثبت می کنیم
فقط می تونم بگم دایرکت آی یه چیز دیگه هست
یه بار امتحانش کنید خودتون می فهمید که امکاناتش ده برابر آنلاینیکه و کلا دل چسبه

سلام
ما کل دامنه های شرکتهایی که باهامون قرارداد اجرای سایت میبندن ( حتی قراردادهای رقم بالا ) رو با yourname.ir ثبت می کنیم
دلم نیومد اینجا نظر ندم
فقط می تونم بگم کارشون عالیه یعنی ما واقعا با خیال راحت باهاشون کار میکنیم
در مورد دایرکت آی هم یه نکته :
ما قبلا دامنه هامون رو توی onlinic ثبت می کریم و الان داریم توی directI ثبت می کنیم
فقط می تونم بگم دایرکت آی یه چیز دیگه هست
یه بار امتحانش کنید خودتون می فهمید که امکاناتش ده برابر آنلاینیکه و کلا دل چسبه
فراموش نکنید OnlineNIC به خاطر ماهیت چینی تو ایران معروف شد... جریان تحریم و ... ولی DirectI آمریکایی اصل!

ehsanch

Active Member
نخیر. DirectI یک شرکت هندی هست و دفتر اصلیش در هند هست که در امریکا هم دفتر داره البته.

Hosein.NET

Member
سلام
آنلاین نیک چینی آمریکایی و DirectI هندی آمریکایی
این سوپر سایت هم بد نیست و لی یه سری مشکلات هم داره
مثلا lock کردن دامین، یعنی بعد از پرداخت هم گاهی وقتا قاط میزنه و ثبت نیمکنه و یه مشکل گرونی در ابتدای حرکته :d
این تمپلت آنلاین نیک هم که به نظر من secure نیست
من خودم با جفتشون کار میکنم
ولی به نظرم DirectI از نظر ساختاری قویتره، ,ولی آنلاین نیک یه جورایی ارزونتره

آنلاین نیک بعضی وقتها یه دزدی هایی هم میکنه
مثلا داری whois میگیری بعد که میبینی بازه میری برای ثبت یه هو میبینی دامین گرفته شده وقتی whois هم میگری یه اسم چینی دامین رو گرفته
البته اگه offer maffer ندادی بعده یه چند روزی باز میشه
!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا