تیزر وب سایت ویدئو افکت (حتما ببینید)

tizerstrock1.jpg

تیزر وبسایت ویدئو افکت که با کمک ابزار های pen tool و stroke در نرم افزار افتر افکت ساخته شده
.شما می توانید ویدئو را در قسمت دانلود مشاهده کنید.منتظر آموزش این ویدئو باشید.

ae.png

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز برای یه چنین کار واقعا ساده ایی اونم با این تایم بسیار کوتاهش حداقل با Pen کمی دقیق تر قسمت خط عمودی رو به خط موج دار وصل می کردید که لبه هاشون نشون نده مبتدی عمل شده

بزارید بیننده فکر کنه یه خط هست که صاف شده حالا

skyblu3

Member
منم با نظر سهیل موافقم...اگه خط یه تیکه بود بازم بهتر بود و اینقدر تابلو نبود...

albertoperanc

Active Member
باز هم خسته نباشی...

همین که پای افتر میشینی و کاری میزنی کلی خوبه.:wink:

گاهی لازمه کیفیت فدای کمیت شه که ذهن پخته شه....:shock:

موفق باشی.
:rose:

Mohammad.983

Active Member
خسته نباشی.
علاوه بر نظراتی که دوستان دادند به نظرم اگه کلماتی که ظاهر میشد هم حول همون خط ها یه تکون ریزی داشتند بد نمیشد.
اینطوری خیلی خشک و ساده شده.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این کار باید توی تماشاخانه گذاشته بشه منتقل میکنم اونجا :rose:

mnh40

Well-Known Member
کارت خیلی قشنگ بود من که حال کردم امیدوارم موفق باشی:paint:
من نمیدونم چرا تا یکی میاد و یه کار میذاره اینجا تا همه ببینن حتی اگه کارشم ایراد نداشته باشه ازش ایراد میگیرن به نظر اونهایی که ادعا میکنن این کاررو بهتر بلدن انجام بدن , انجام بدن و بزارن اینجا تا ماهم بدون ایرادش رو ببینیم نه اینکه رو هوا ایراد بگیرن:sad:

کارت خیلی قشنگ بود من که حال کردم امیدوارم موفق باشی:paint:
من نمیدونم چرا تا یکی میاد و یه کار میذاره اینجا تا همه ببینن حتی اگه کارشم ایراد نداشته باشه ازش ایراد میگیرن به نظر اونهایی که ادعا میکنن این کاررو بهتر بلدن انجام بدن , انجام بدن و بزارن اینجا تا ماهم بدون ایرادش رو ببینیم نه اینکه رو هوا ایراد بگیرن:sad:

قربون کلوم حقیقت بارت عزیز :rose:

Simin Secret

Active Member
من نمیدونم چرا تا یکی میاد و یه کار میذاره اینجا تا همه ببینن حتی اگه کارشم ایراد نداشته باشه ازش ایراد میگیرن به نظر اونهایی که ادعا میکنن این کاررو بهتر بلدن انجام بدن , انجام بدن و بزارن اینجا تا ماهم بدون ایرادش رو ببینیم نه اینکه رو هوا ایراد بگیرن

اگر کسی ایراد میگره دوست عزیز به خاطر این هست که تجربه ای بشه برای دفعات بعد،بیکار که نیستند بیان یه چیزی از خودشون بگن حتما تجربه اش رو دارند.

کار بدی نبود ولی خشک بود و تایم هم خیلی کم بود

سلام دوست عزيز
امدوارم موفق باشي در كارهات
صدا گذاري و رنگبندي و ايده هنوز جاي كار داره.
فكر كنم خيلي عجله داشتي

جدیدترین ارسال ها

بالا