تیزر اتلیه

wild-mans

Member
سلام
دوستان این یه تیکه از تیزر آتلیست که من ساختم البته این پروژه وایپ شد چون قرار شد دوربین آتلیه رو که عوض کردیم از اول بسازیمش اگه دقت کنید فیلمبرداریشناجوره البته مشخصات رو که بنویسم متوجه ماجرا میشید ولی خودم خیلی این تیکه اولش رو دوست دارم خیلی باحال شده.

مشخصات:
دوربین pd سونی(خبرنگاری)
بدون سه پایه (صاحب آتلیه عشقش اینه که همش از این ور بدو به اونور بگن اا ببین چقدر طرف فعاله در ضمن این اصفهانیا خیر نبینن یه کلیپ این بابا دیده که توش یه نفر با دوربین میدوه از اونوقت عشقش اینه که با دوربین بدوه)
تصویر برداری در زمانهایی که اصلا نور کافی برای فیلمبرداری نیست.

نرم افزار و سیستم:
1-سونی وگاس پرو نسخه 9.0
2-particle illusion

مشخصات فایل
pal 720*576 25fps
1500 piece
full color correction
full brightness correction

اینم لینک دانلود کلیپ
یا حق

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام داداشی:rose:
اول از همه سعی کن با Convertor هایی مثل Video Convert Master ویدئو هات رو mp4 کنی که حجمشون پایین تر بیاد،
جسارت نباشه ، من برات یه کم حجمشو آب کردم با حجم 5 مگ:
کد:
http://www.4shared.com/video/wjvzDLNt/Atelie_Clip_By_Wild_Man.html
راجع به ویدئو هم ترنزیشن گوپس گوپس گوپس :green: باحاله ، با آهنگ هم هماهنگ بود ، ولی چون زیاد تکرار شد یکنواختی میاره... میتونستی یکم پیچیده ترش کنی:wink:
راجع به تیکه آخر هم نفهمیدم منظورت از ماشین ها چی بود :-?اون آتلیه کارهای فیلمبرداری رو انجام میده؟؟؟ رو فوتیج ماشین ها هم یکم Color Correcion بیشتری میکردی خفن تر میشد:paint:
این Object هایی که میان تو صحنه کار دستی هست یا یکی از امکانات وگاس ئه؟؟:neutral:
موفق باشی:oops:

wild-mans

Member
سلام
دست درد نکنه آقا رضا بابت فایل خودم اصلا به فکرش نبودم آخه من تا کار رو با کیفیت بالا نبینم باهاش حال نمیکنمم.
درمورد تصحیح رنگ هم میدونم ولی این فیلم خیلی نورش افتضاح بود تا دست بهش میزدم یه جاییش خراب میشد به زور soft contrast و levels قابل تحمل شد بعدشم کل فیلمهایی که یارو بهم داده بود از اینها تجاوز نمی کرد اون می گفت همش عکس باشه که با ضرب بیان!!!
درمورد اون هم وگاز یه قسمت media generator داره که با انیمیشنها خوب مچ میشه ولی خوب یکسریشون کار particle illusion 3.0.4 هستن.
یا حق

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز...
بله منم از این تجربه ها داشتم که فیلم خیلی روشن هست و هیچ کاریش نمیشه بکنی:wink:
ولی به نظر من اگه خواستی برای کسی کار کنی بگو 2 تا راه داری:
1- خودت دقیقا میگی چی میخوام و دقیقا تحویلت میدم و هرچی شد پای خودت
2- که بخوای بهتر شه و خودم فکر میکنم و درست میکنم و تحویلت میدم
چون ما الان تو یه پروژه ای هستیم پدرمون رو درآورده اند سر همین مسئله:lol:
برای Color Correction هم یه افکت هست به اسم Magic Bullet Mojo که واقعا شاهکاره ، تو کوتاه ترین زمان ویدئو رو به شکل های بسیار زیبا و حرفه ای در میاره... ( شاید برای Vegas هم باشه)
موفق باشی:oops:

wild-mans

Member
سلام
میبینم که همدردیم تازه من از اول تابستون پارسال گفتم جان مادرتون یه سه پایه بخرید گفتن سه پایه قدیمی شده و کلاس فیلمبردار میاد پایین گفتم یه پرده کروماکی بگیرید گفت باشه رفت 4 متر پارچه ساتن آبی خالدار خرید اورد گفت بیا!!!!:shock:.
اون افکت روهم توی سونی دیدمش البته ماله یه پلاگینه که اسمش رو یادم نیست ولی یادم میاد که بود ولی خود سونی یه منویی داره واسه تغییر رنگ حدود 600 تا پارامتر داره دیونت میکنه تازه یه خوبی دیگه که داره اینه که لحظاتی که شما در فیلمبرداری دوربین رو قطع کردی و دوباره گرفتی رو جدا می کنه ازهم وگرنه من این 1500 تا قسمتر و باید به 4000 تا افزایش میدادم.
تا حالا هم که موندم فقط به خاطر اینه که در مورد عکاسی و دوربینهای مختلف اطلاعات کسب کنم.
امیدوارم موق باشی.
یا حق

wild-mans

Member
سلام
یه نکته رو یادم رفت که بگم اونم این بود که قرار بود اولین این طرح یه دختر بچه دستش رو به دیوار بگیره و راه بره و همینطور که اون راه میره صحنه جلوش سیاه وسفید باشه و صحنه پشت سرش از نوک انگشتش شروع به رنگی شدن بکنه نمیدونم به نظر شما این طرح خوبیه یا نه؟
یا حق

wild-mans

Member
سلام
آقا پویا
اون ماشینها رو یه روز که رالی توی شهرمون بود رفتیم فیلمبرداری قرار بود یکی از ماشینها بیاد از جلومون رد بشه بگه تیک قرمز ولی همچین اتفاقی نیفتاد منم دیگه فیلمی نداشتم که بزارم توی تیزر ناچار اینها رو درست کردم گذاشتم توی تیزر.
یا حق

pclord

کاربر متخصص
سلام حمیدرضا جون

تازه دیدم.خیلی خوب بود.از آهنگش خوشم اومد.
در مورد رنگش اگه با آفتر کار کرده بودی،میتونستی تا حد زیادی درستش کنی.
فقط اولش درخت و شکوفه بود بعد وارد محیط مسابقه میشد،با هم جور نمیشدن.

منتظر کارای بعدیت هستیم.

موفق باشی.

Majid Azad

Active Member
سلام
من هم از آهنگش خوشم اومد، اما وقتی ریتم تند میشه عکس های اول با سر ضرب ها دقیقن مچ نیستن
به جای تصاویر رالی که ربطی به موضوع نداشت اگه راش مناسب نداشتی میتونستی از گرافیک استفاده کنی چون اینطوری منطق کارت رو از بین بردی
موفق باشی

wild-mans

Member
سلام
از همه نظراتتون متشکرم اون عکسها که خوب با ضرب آهنگ ست شدن باهم میزنن ولی یه بار دیگه چکش میکنم.
درمورد افتر این یه موضوع قدیمیه اگه قرار بود من با افتر کار کنم تاپیک نمیزدم و درمورد نرم افزارهای مختلف بحث کنم.
تخصص اصلی من در زمینه گرافیک با نرم افزارهای میکس طولانی مدت مثل اوید لیکوید و فاینال کت و سونی وگاز هست مثلا وقتی ساعت 3 یه کلیپ یک ساعته به شما میدن شما باید از توش 3 تا کلیپ واسه پخش سر مجلس اونم تا یک ساعت آینده در بیاری تازه خودتم رفتی فیلمبرداری و خسته و کوفته ای نمیشه با نرم افزارهای خفن مثل motion و یا shake استفاده کنم(رضا منظوری نداشتم از اینکه افتر رو اسمش رو نیاوردم یادم رفت:green:) ببخشید که نمی تونم از پس کارهای تیزری به خوبی مثل شماها بر بیام.:sad:
در ضمینه تصحیح رنگ هم این ویدئو 16 و 32 بیت درست شده حالا اگه دوست دارید فایل avi رو واسطون بزارم حجمش زیاد نیست حدودا 1.9 گیگابایته دو سه روز بیشتر دانلودش زمان نمیبره این نسخه 8 بیتیش بود.
بازم دست گل همتون درد نکنه .
یا حق

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من که هنوز نتونستم بیینم اینشالا امشب

( پیام بازرگانی - افتر امروز بهتر از دیروز - بهتر از هر نرم افزار دیگه ) + 3D مکس

نظرتون چی یک کل نمونه کار افتر و مکس بگذاریم تیمی :rose: بعد نتیجه گیری بکنیم

wild-mans

Member
سلام
آقای شیرانی
منظورتون رو متوجه نمی شم میشه واضحتر بگید یعنی می خواید بین من و شما رقابت بزاریم؟
یا حق

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ما یک تیم افتر میشیم شما هم یک تیم بیارید حتی اگه از بچه های این سایت نیستند هم قبول بعد یک تایپیک ایجاد میکنیم یک سری مسابقه می ذاریم چطوره

Majid Azad

Active Member
ما یک تیم افتر میشیم شما هم یک تیم بیارید حتی اگه از بچه های این سایت نیستند هم قبول بعد یک تایپیک ایجاد میکنیم یک سری مسابقه می ذاریم چطوره

من که هنوز نتونستم بیینم اینشالا امشب

( پیام بازرگانی - افتر امروز بهتر از دیروز - بهتر از هر نرم افزار دیگه ) + 3D مکس

نظرتون چی یک کل نمونه کار افتر و مکس بگذاریم تیمی :rose: بعد نتیجه گیری بکنیم
توی دنیا فقط یک نرم افزار هست که از Adobe After Effects CS4 بهتر و قوی تره ... :idea:
اونم Adobe After Effects CS5 ئه :wink:

wild-mans

Member
سلام
قلافش کن سامورایی:neutral:.
بابا من حالا حالاها مونده که به شماها برسم توی شهر ما همه با افتر کار میکنن منظور از همه 2 نفر هست که کار تبلیغاتی می کنند بعدشم رشته من الکترونیکه توی دانشگاه و هیچگونه تحصیلات کامپیوتر در ضمینه گرافیک و حتی مبانی پیش پا افتادش ندارم فقط و فقط به خاطر علاقه وارد این کار شدم حتی یه آموزشش رو هم ندیدم رشته کامپیوتری من شبکه هست و مدرک ccna و ccnp رو به یاری خدا دارم میگیرم (دورم تموم شده و منتظرم بتونم از کشور خروج کنم) برای این از افتر بدم میاد چون اولین کسی که رفتم و بهش روزدم گفتم بهم افتر یاد بده مثل یه حیوون باهام برخورد کرد و انقدر بهم تیکه انداخت و مسخرم کرد که از همون روز با خدای خودم 3 چیز رو عهد کردم:
1-هرچی که بلدم بدون منت به همه یاد بدم و اگه میتونم کمکشون کن در حد توانم کمکش کنم.
2-هرجا حرفی از یه نرم افزار رقیب با افتر پیش اومد حتی اگه یه زمزمه بود کمکش کنم تا با اون نرم افزار بتونه کار کنه.
3-اخبار نرم افزارهای رقیب افتر رو گوش کردم تا ببینم کدومشون چه نقطه قوتی نسبت به افتر دارن تا ازش استفاده کنم.
حالا اگه بازم تمایل به رقابت دارید من حاضرم به شخصه باهاتون رقابت کنم اگه شکست دادن یه مبتدی مثله من لذت داره.
یا حق

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام داداشی...
آقا این که دلیل نمیشه از افتر بدت بیاد:green:
معلم ما تو هنرستان هم آدم درستی نبود ، باید رشته کامپیوتر رو ادامه نمیدادم؟؟
ایمان جان هم نگفتن که شما و ایشون ، گفتن شما + بچه های سایت یا سایت های دیگه که با Avid یا Vegas یا اینا کار میکنن یه تیم ، ما افتر کارای اینجا هم یه تیم ( چه خودمو بالا گرفتم ما افتر کارا:lol:) بعد یه کار میزنیم ببینیم کدوم قوی تر میشه:paint:
من که خودم مکس کار نمیکنم تو C4D می چرخیم ، ولی موضوع جالبی برای بیکاری تابستان خواهد بود:cool:
میتونیم مثل این مسابقه امضایی که سارا داره ، ما هم داشته باشیم تازه خفن تر میشه:neutral:
موفق باشید:oops:

Majid Azad

Active Member
سلام
قلافش کن سامورایی:neutral:.
بابا من حالا حالاها مونده که به شماها برسم توی شهر ما همه با افتر کار میکنن منظور از همه 2 نفر هست که کار تبلیغاتی می کنند بعدشم رشته من الکترونیکه توی دانشگاه و هیچگونه تحصیلات کامپیوتر در ضمینه گرافیک و حتی مبانی پیش پا افتادش ندارم فقط و فقط به خاطر علاقه وارد این کار شدم حتی یه آموزشش رو هم ندیدم رشته کامپیوتری من شبکه هست و مدرک ccna و ccnp رو به یاری خدا دارم میگیرم (دورم تموم شده و منتظرم بتونم از کشور خروج کنم) برای این از افتر بدم میاد چون اولین کسی که رفتم و بهش روزدم گفتم بهم افتر یاد بده مثل یه حیوون باهام برخورد کرد و انقدر بهم تیکه انداخت و مسخرم کرد که از همون روز با خدای خودم 3 چیز رو عهد کردم:
1-هرچی که بلدم بدون منت به همه یاد بدم و اگه میتونم کمکشون کن در حد توانم کمکش کنم.
2-هرجا حرفی از یه نرم افزار رقیب با افتر پیش اومد حتی اگه یه زمزمه بود کمکش کنم تا با اون نرم افزار بتونه کار کنه.
3-اخبار نرم افزارهای رقیب افتر رو گوش کردم تا ببینم کدومشون چه نقطه قوتی نسبت به افتر دارن تا ازش استفاده کنم.
حالا اگه بازم تمایل به رقابت دارید من حاضرم به شخصه باهاتون رقابت کنم اگه شکست دادن یه مبتدی مثله من لذت داره.
یا حق
ولی مهندس جان، خدایی که زیباست و زیبایی رو دوست داره مطمئن باش خودش از طرفدارهای سرسخت افتره و بعید میدونم توی این عهدی که باهاش کردی کمکت کنه :wink:
همیشه میگم اگه دنیا توی یه نرم افزار طراحی شده باشه اون افتره :paint:
امیدوارم جایی بری که استعدادات رو بجای سرکوب شکوفا کنه :rose:
یا حق

pclord

کاربر متخصص
من هم موافقم،اما نه مسابقه با حمید جان.
بیاین یه تایپیک بزنیم و نظر سنجی بزاری و بگیم با چه برنامه ای کار میکنید.بعد یه مسابه میزاریم بین خود بچه های انجمن .کسانی که به آفتر رای دادن یه گروه و کسایی که با برنامه های دیگه رای دادن یه گروه ، وباهم مسابقه میدیم..تابستون هم بیکار نمیشیم.

wild-mans

Member
سلام
منم حرف بدی نزدم ولی به نظر شما آقا رضا میشه یه نرم افزار میکس طولانی سینمایی رو با یک نرم افزار حرفه ای جلوه های ویژه در زمان کوتاه مقایسه کرد؟
من با مسابقات مشکلی ندارم ولی یه نکته میمونه اونم اینه که مگه واسه یه طرح فتوشاپ چه چیزایی لازمه؟
ولی واسه یه کار ردیف سینمایی حداقل یه دوربین خوب می خواد که ما نداریم پرده آبی چیزی می خواد که اونهم یسری تجهیزات مثل ریل و اینها حتی سه پایه می خواد که ما نداریم حالا چطوری مسابقه بدیم در ضمن من 18 سالمه و 2 اردیبهشت میشه 19 سالم هنوز مثل شماها مهندس نشدم.
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا