تیزر اتلیه

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
عزیزم اول که به سن نیست ، من خودمم 18 سالمه تازه 8 دی میشه19 سالم ، با این حساب یه 8 ماهی هم بزرگتری:green:
دوما نگفتیم که هفتگی باشه ، میتونه 2 هفته ای یا ماهی باشه
حتما هم لازم نیست که فیلمبرداری کامل یا اصلا فیلمبرداری داشته باشه ، بعضی وقتا یه Motion Graphic خالی از 100 تا ویدئو قشنگ تر در میاد...
والا منم پرده سبز ندارم:)
به نظر من به جای اینکه روی نداشته هات فوکوس کنی روی داشته هات فوکوس کن...
ما میگیم کسانی که میگن افتر بهترین نرم افزار برای جلوه های ویژه و Compositing نیست و اونا با یه نرم افزار دیگه کار میکنن رو یه تیم کنیم و ما هم یه تیم بعد دعوا :lol:
حالا اگه موافقت شد ایمان جان تاپیکش رو بزنه ببینیم اصلا علاقه مند هست برای ادامه یا نه مثل قضیه بخش Fusion نشه
موفق باشید:oops:

wild-mans

Member
سلام
رضا جون منظورت رو متوجه شدم ولی آخه پیشنهاد رقابت چرا به من شد من از این تعجب میکنم آقای شیرانی که با سابقه من کاملا آشنایی داشتن من اصلا تاحالا جایی نگفتم افتر ضعیفه یا این نرم افزار قوی تر از افتره و یا نگفتم من با فلان نرم افزار هم پایه افتر کار کردم این مثل این میمونه که شما بخوای به یه شناگر بگی بیرون از اب با یه دونده بدو !!!
من با کار و حرفه ی هیچکدوم از دوستان هم آشنایی ندارم چرا با چند تایی مثل آقا سجاد آشنایی سطحی دارم ولی چون کسی تا امروز مثل من با افتر مخالفت نکرده و یا ادامش نداره پس میدونم کسی هم به اون صورت نیست که بخواد با شماها رقابت کنه.
من توی همه پستام که در مورد افتر هم به صورت جدی و نه شوخی حرف زدم گفتم که افتر نرم افزار قدرتمندیه حالا چرا آقای شیرانی شاکی شده رو من نمیدنم ایشون اوستای ما هستن ولی نمیگم که من از جنگ فرار میکنم اگه قراره مسابقه ای هم باشه اشکالی نداره با افتخارم توش شرکت میکنم چون با شماها دارم رقابت میکن ولی موضوع و خطش هم جوری باشه که بشه ضمینه رقابتی باشه.
یا حق

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
عزیز من ناراحتی چیه؟؟؟
ایمان جان فقط پیشنهاد یک مسابقه بین کاربرای 2 نرم افزار رو داد!!
خیالت جمع تو این سایت هم از کاربرای همه نرم افزار ها پیدا میشه...
همین Moralist Boy خودمون... فیوژن کار میکنه به جای افتر در حد هلو:green: مگان میترکونه باهاش:paint:
آقا ایمان هم منظورش خدایی نکرده این نبود که شما بیا با من مسابقه بده یا هر چیز دیگه ای فقط خواست یه مسابقه سالم رو پیشنهاد کنه که هم انجمن به روز های فعال قبلش برگرده هم بچه ها فکر کنن ایده های ناب به ذهنشون برسه هم بیکار نباشیم هم ادم کار کنه و کار کنه و ضعف کاراشو بفهمه و تصحیحشون کنه.
شما هم کارت بسیار درسته که هم با نرم افزار های بیشتری کارمیکنی که آموزش هاشون هم کمتر از افتر هست و هم آموزشش رو میزاری و از همه مهم تر خودت مینویسی:rose:
تا تابستون هم شب درازه:green: کی میدونه؟ شاید خود شما یه تیم Vegas یا یه نرم افزار دیگه پیدا کردی و اومدی تو این مسابقه شرکت کردی ، شایدم اصلا همچین مسابقه ای برپا نشد ...
2 سال دیگه هممون میمیریم اینقد ناراحت نباش داداش:neutral:
موفق باشی:oops:

wild-mans

Member
سلام
خوب به چشم اگه اینطوری هست که شما میگید باشه من مشکلی ندارم تازه حالم میکنم دوسال دیگه هم اگه دنیا تموم بشه که فایده نداره پس یعنی ما دوسال برای تو سرو مغز هم کوبیدن بیشتر وقت نداریم هرچند که وقت من یکی تقریبا 3 سال دیگه تمومه ولی خوب اگه شد نمایشگاه همدیگه رو ببینیم که فبها اگرم نشد که تابستان اگه خدا خواست دعوتتون میکنم کوه و کمر ببینید و روغن پاک کباب بختیاری بخورید.
درمورد سونی هم دارم ازش میگزرم دیگه باهاش حال نمیکنم اگه مطالباتم رو بدن می خوام یه مکینتاش بخرم با فاینال کات کار کنم.
یا حق

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
دوستان
اینجت مثلا انجمن "تماشاخانه" هست
خیلی هنر دارین تو بخش، مسابقه قرار می دیم
هر کی با هر برنامه ای که دوست داره
از قدیم گفتن
هنر نزد ایرانیان است و بس . . . !

نبینم باز سر برنامه ها به جون هم می افتین
ما همه با هم دوستیم
حالا یکی با افتر یکی بی افتر

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ای بابا من دوباره یک چیزی گفتم :green:
من که خودم عمراً نمی رستم مسابقه بدم ولی گفتم بیایید پایه اون جور کنیم برای پیشرفت کار های خودم ( و تیم خودم ) در ضمن من هم مهندس نیستم 6 سال هم از شما بیشتر سن ندارم ولی 8 سال دارم با افتر کار می کنم تا جایی هم که شده و بلد بودم کمک کردم موقعی هم که من افتر کار کردم و پیدا کردم حتی تو سایت های خارجی منبعی برای اموزش اون نبود در صورتی که نرم افزار های رغیب بود .:rose:

بحث هم سر شما نیست کلاً هم از موضوع مسابقه منصرف میشیم و مثل کار های دیگه که قرار بود انجام بدیدم در این زمینه :):paint:

wild-mans

Member
دوستان
اینجت مثلا انجمن "تماشاخانه" هست
خیلی هنر دارین تو بخش، مسابقه قرار می دیم
هر کی با هر برنامه ای که دوست داره
از قدیم گفتن
هنر نزد ایرانیان است و بس . . . !

نبینم باز سر برنامه ها به جون هم می افتین
ما همه با هم دوستیم
حالا یکی با افتر یکی بی افتر

سلام
:lol:
آقا حمید سرو مغز زدن چیه منو رضا باهم سر این مساله زیاد سر به سر هم میزاریم فقطم برای خنده.:green:
آقای شیرانی هم همونطور که گفتم آقای ما هستن مسابقه رو هم میزاریم البته از اول تابستون.
ببخشید که از بحث تاپیک دور شدیم .
از کلیه دوستانی که ناراحت شدن عذر خواهی میکنم.
یا حق

Mandana

Active Member
چه آهنگه توپسی.عالی بود به نظرم
فقط همون مشکل ماشینها که بهش اشاره کردی...در کل گیگیلی شده بود
موفق باشی بلادل:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
مسابقه ای در کار نیست میگم چرا نمیشه این دانلود کرد :rose:

wild-mans

Member
سلام
از همه دوستان که از راههای دور و نزدیک اومدند و ما رو مفتخر کردن ممنونیم.
ایشالله عمری باشه یه کلیپ دیگه واسه تیزر بسازیم کلی خوشحالی کنیم.
اگه عمری باقی بود تابستون برو بچز و دعوت میکنم بیان ده کورمون هم آب و هوا چنج کنن و هم کباب و اینا.
کدورت ها روهم بریزیم توی زاینده رود اصفهانیا بخورن:green:.
امیدوارم که همه شاد و سرزنده باشن در ضمن لینکها رو هم چک کردم بی عیبن.
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا