{ تکنیک های طراحی وب} bookmark کردن سایتتان

aghahamidgol2

Active Member
در این مطلب یک آموزش کلیشه ای و شاید قدیمی را بررسی می کنیم که شاید مشکل خیلی از دوستان و یا مسائل روزمره باشد . با کلیک روی عکس یا لینکی و متنی می خواهیم سایتمان به علاقه مندی های کاوشگر اینترنت !

کدهای زیر را به بخش head منتقل و کپی کنید.
کد:
<script type="text/javascript">
function bookmarksite(title,url){
if (window.sidebar) // firefox
	window.sidebar.addPanel(title, url, "");
else if(window.opera && window.print){ // opera
	var elem = document.createElement('a');
	elem.setAttribute('href',url);
	elem.setAttribute('title',title);
	elem.setAttribute('rel','sidebar');
	elem.click();
} 
else if(document.all)// ie
	window.external.AddFavorite(url, title);
}
</script>

در این مرحله تنها کافی است به تصویر یا متن مورد نظر لینک دهیم با کمک اصول زیر :

کد:
javascript:bookmarksite('title_of_site', 'url_of_site')

و این هم یک مثال واضح

کد:
<a href="javascript:bookmarksite('Majidonline', 'http://www.majidonline.com')">Bookmark this site!</a>

توجه کنید این کدهای ساده با مرورگر های : اینترنت اکسپلورر ، اوپرا و فایرفاکس کار می کند.

موفق باشید

NabiKAZ

Well-Known Member
از اینکه هدفت آموزش بود بسیار ممنونم.
ولی من هیچوقت دلیل استفاده از این گزینه رو تو وب سایتها درک نکردم! خب هر کی بخواد از دکمه خود مرورگر استفاده میکنه ...!
به نظرم مناسب یه سایت حرفه ای نیست.

نبی

aghahamidgol2

Active Member
خواهش می کنم هدف همه تو این کمک دادن و گرفتن است ...
در ضمن از نظر شما می تونه این موضوع حرفه ای نباشه بلکه در سایت های بزرگ دنیا این گزینه یافت می شه و مانند یک گزینه ی کلیشه ای مد شده که یک جورایی مثل تبلیغ یا هشدار جلوی چشم کاربر قرار می گیره برای اضافه شدن به علاقه مندی ها و به امید کلیک های بعدی ...

aghahamidgol2

Active Member
یک نمونه : http://www.modxcms.com ( با اینکه الان شما می تونی این سوال رو مطرح کنی که کجای این سایت بزرگ است ؟ قبلش جواب بدم که تعداد کاربران و تیم حرفه ای و پیج رنک این سایت نشان می دهد که سایت کوچکی نیست )

خودت خیلی واردی و تو سایت های زیادی باید دیده باشی اگر وبگرد قدیمی باشی و ...
به هر حال این مطلب واست مهم نیست می تونی توش شرکت نکنی بزاری کسی که واسش مهم است بهره ببره ...

NabiKAZ

Well-Known Member
خودت خیلی واردی و تو سایت های زیادی باید دیده باشی اگر وبگرد قدیمی باشی و ...
من که فقط تو وبلاگ ها دیدم ، فقط بدرد همونا میخوره !
به هر حال این مطلب واست مهم نیست می تونی توش شرکت نکنی بزاری کسی که واسش مهم است بهره ببره ...
خب بزارن ، فقط به نظر من بی کلاسیه ! (نظر شخی)

pendesign

Member
دوستان خواهشا موضوع رو از خط اصلی خودش منحرف نکنید ! بجای این حرف ها مطالب کاربردی دیگری رو قرار بدید ... ولی من در این مسئله با " نبی " موافقم . اصلا دگمه کاربردی نیست ... .

NabiKAZ

Well-Known Member
دوستان خواهشا موضوع رو از خط اصلی خودش منحرف نکنید ! بجای این حرف ها مطالب کاربردی دیگری رو قرار بدید ... ولی من در این مسئله با " نبی " موافقم . اصلا دگمه کاربردی نیست ... .

موضوع تاپیک اینه: "bookmark کردن سایتتان"
فکر کنم ما هم داریم در مورد همین مبحث صحبت میکنیم !

YTERROR

Active Member
سایت یاهو داره سایت گئگل هم من قبلا دیده بودم داشت و خیلی زا سایتهای دیگه هم داره

دلیل این که دیگران استفاده نمی کنند از خود مرورگرشون میشه گفت تنبلی یا اطلاعات کم کاربرا میشه گفت

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
به نظر من استفاده از BookMark در صفحه به تفکر طراح بر می گرده، با پیشرفت مرورگر ها و درک درست اونها از صفحه و بالا بردن امکانات آنها، کم کم BookMark در صفحه میشه قسمت کمدی صفحه،...

YTERROR

Active Member
یک سایت وقتی کیی طراحی می کنه باید به این فکر کنه که 60 الی 70 درصد بازدید کننده اون سایت که بستگی به محتواش داره سایت تخصصی مسلما نداره ولی سایتهایی عمومی که طرف حتی بلد نیست چجوری آدرس سایت رو بنویسه چه برسه اصلا معنی بوک مارک رو بدونه باید یک لینک گزاشت که نوشته باشه با کلیک بروی این مطلب صفحه خانگی یا .. تبدیل میشه

نمیشه گفت یک کار درست هست یا نیست چون قرار نیست یک طراح با سلیقه یا طرز فکر خودش و نیاز خودش سایت رو طراحی کنه

باید نسبت به فهم و شعور عموم و دید مردم و نیاز بازدید کننده بره جلو

aghahamidgol2

Active Member
pendesign جان داریم در مورد همین موضوع بحث می کنیم حالا درسته زیاد بحث جالبی نیست و کاملا کلیشه ای است ...

آقای نبی , اینکه شما اولین ایده ی طراحی وب رو فراموش کردی جای تذکر داره ... وب سایت را برای خودت و تنها برای خودت می خواهی درست کنی ؟ فکر کنم طراحان و برنامه نویسانی که همه چیز را از دید خود نگاه می کنن جزو ضعیف ترین گروه ها هستند...

یاهو تررور حرف های منظقی و مثال های خیلی خوبی زدی .... متشکرم در ضمن تو بهترین بودن گوگل و یاهو فکر نکنم بحثی باشه !!!!!! بازم ممنون

همگی موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا