تکنیک های افتر افکت

Peace Dove

Well-Known Member
Motion Sketch (نقشه حرکت)
فرض کنید می خواهید شی خود را در صحنه می خواهید حول یک منحنی پر پیچ و خم و کج و معوج جابه جا کنید . اگر بخواهید به صورت دستی و با گذاشتن Key Frame های متعدد و سپس جابه جایی شی این کار را انجام دهید مطمئنا بسیار اذیت خواهید شد و وقت زیادی را نیز از شما خواهد گرفت . به کمک Motion Sketch این کار به راحتی مقدور است .
۱- شی مورد نظر را انتخاب کنید .
۲- از مسیر window\ Motion Sketch نقشه حرکت را فعال کنید . ماوس به شکل یک به اضافه در می آید .
۳- Start Capture را بزنید . نقشه حرکت آماده نقشه برداری است .
۴- شی را در هر مسیری که دوست دارید جابه جا کنید .
به ادامه مطلب بروید

Motion Sketch (نقشه حرکت)
فرض کنید می خواهید شی خود را در صحنه می خواهید حول یک منحنی پر پیچ و خم و کج و معوج جابه جا کنید . اگر بخواهید به صورت دستی و با گذاشتن Key Frame های متعدد و سپس جابه جایی شی این کار را انجام دهید مطمئنا بسیار اذیت خواهید شد و وقت زیادی را نیز از شما خواهد گرفت . به کمک Motion Sketch این کار به راحتی مقدور است .
۱- شی مورد نظر را انتخاب کنید .
۲- از مسیر window\ Motion Sketch نقشه حرکت را فعال کنید . ماوس به شکل یک به اضافه در می آید .
۳- Start Capture را بزنید . نقشه حرکت آماده نقشه برداری است .
۴- شی را در هر مسیری که دوست دارید جابه جا کنید .به طور خودکار اسلایدر در طول تایم لاین حرکت کرده و Key Frame هایی را ایجاد می نماید .پیش نمایش فیلمتان را ببینید . شی در طول مسیری که شما انتخاب کرده اید حرکت می کند .
The Wiggler ( جنبش)
شاید حرکات جسمی را در طول یک مسیر دیده اید که لرزش هایی را نیز دارد . به بیان دیگر جسم در طول مسیر حرکت خود می لرزد و حرکت می کند . شاید هم دوران جسمی را دیده اید که به صورت لرزان عمل چرخش را انجام می دهد . به صورت دستی این کار عملی اما وقت گیر و اعصاب خرد کن است . اما به کمک Wiggler می توانید این کار را به سهولت و سرعت و دقت انجام دهید :
۱- ابتدا جسمی را متحرک کنید
. این حرکت می تواند تغییر اندازه ، تغییر مکان ، دوران و یا هر مورد دیگر باشد .
۲- حداقل دو Key Frame ی را که می خواهید عمل جنبش میان آن ها صورت بگیرد انتخاب کنید .
۳- از مسیر Window\The Wiggler تکانه یا جنبش را انتخاب نمایید .
۴- تنظیمات زیر را اعمال نمایید :
Apply To : می توانید تعیین کنید که به کل مسیر اعمال شود و یا به مسیر تعیین شده .
Noise Type : که می توانید تعیین کنید حرکت به صورت نرم (Softness) باشد یا با تکان (Jagged ) .
Dimension: برای تعیین این که دامنه تغییر حول محور X ، Y یا Z باشد و یا در تمام جهات به صورت مستقل و یا در تمام جهات به صورت یکسان . تغییرات به صورت راندوم توسط سیستم اعمال می شوند .
Frequency: که برای تعیین میزان و تعداد نوسان در هر سیکل به کار می رود . افزایش این مقدار میزان لرزش را افزایش می دهد و برعکس .
Magnitude: که شدت و مقدار نوسان را تعیین می نماید.
Paint ( نقاشی متحرک )
اشتباه نکنید . منظورم از نقاشی متحرک ، انیمیت کردن حرکت نیست زیرا این کار را به سهولت توسط Key Frame ها می توانید انجام دهید . منظورم ایجاد جلوه ای است که به نظر می رسد نقاشی ای در طول زمان ترسیم می شود مثلا به نظر می رسد که دستی نامرئی در حال کشیدن نقاشی روی یک بوم است .
۱- بر روی لایه ای که می خواهید نقاشی کنید دوبار کلیک کنید تا باز شود .
۲- از مسیر Effect\Paint جلوه نقاشی را اعمال نمایید .
۳- از منوی Window نیز پالت Tools را فعال کنید . از ابزارهای موجود در این پالت مانند قلم مو ، استامپ ، ابزار کشیدن دایره و مستطیل می توانید برای ترسیم اشکال استفاده نمایید . یکی را ( مثلا قلم مو ) انتخاب کنید و شکلی را در مونیتور نرم افزار ترسیم نمایید .
۳- در تایم لاین کنار نام لایه فلشی وجود دارد . آن را باز کنید . مجددا فلش دیگری با برچسب Effect وجود دارد . آن را نیز باز کنید . سرانجام به ابزارهای نقاشی مانند Brush می رسید که با باز کردن فلش آن ها و سپس گذاشتن Key Frame ها می توانید نقاشی خود را ترسیم نمایید .
امیدوارم از قسمت اول آموزشهای ما لذت برده باشید.

منبع:کارینو جی اف ایکس
 

Peace Dove

Well-Known Member
اگر حین فیلمبرداری به علت برخی از مشکلات نور پردازی ، رنگ ها از بین رفته و یا تغییر نموده اند و یا این که دوست دارید تا رنگ موجود در صحنه را تغییر دهید ، به راحتی از طریق امکانات موجوددر منوی افکت نرم افزار افتر افکت می توانید به هدف خود برسید . ابزارهای ممکن به شرح زیر می باشند :
color correction > Change Color effect
به کمک ابزار قطره چکان و یا سطل رنگ ، می توانید رنگی را در صحنه انتخاب نموده و سپس به کمک اسلایدرها و سایر تنظیمات ، رنگی با مشخصات دیگر را ایجاد نمایید . در واقع از این افکت برای تبدیل یک رنگ به رنگ دیگر استفاده می شود . مزیت این افکت در دقت آن و سهولت استفاده می باشد .
color correction > Change to Color effect (formerly Change Color HLS effect)
به وسیله این افکت می توانید در کادر From رنگ اولیه را انتخاب نموده و سپس در کادر To رنگ نهایی را تعیین نمایید. لذا تمام رنگ های اولیه صحنه به رنگ نهایی که شما تعیین نمودید تبدیل می شوند . دقت و سرعت عمل از ویژگی های این افکت می باشد . از بخش Tolerance نیز می توانید دامنه انتخاب خود را تعیین نمایید . از بخش Softness نیز می توانید بریدگی های میان رنگ ها را حذف نموده و جلوه یکنواختی به آن ها بدهید .
color correction> Color Balance (HLS) effect
یک افکت کارآمد برای رنگ آمیزی (Hue) ، تنظیم
نور و روشنایی رنگ (Lightness ) و اشباع رنگ ( saturation ) می باشد . این گزینه بر روی تمام رنگ های صحنه اعمال می شود و به رنگ خاصی مقید نیست .
color correction > Color Link effect
مجموعه ای از رنگ های یک لایه را که در بخش Source انتخاب نموده اید گرفته و سپس یک میانگین از رنگ ها را گرفته و لایه انتخابی را با آن رنگ میانگین رنگ آمیزی می نماید .
color correction > Colorama effect
برای ایجاد رنگ های عجیب و غریب و رنگ آمیزی صحنه به کار می رود.در واقع همانند یک کارخانه پیشرفته تولید رنگ به شما در رنگ آمیزی صحنه کمک می کند .
color correction> Equalize effect
برای تعدیل رنگ های صحنه به کار می رود . در واقع تمام ویژگی های نور و کنتراست و اشباع رنگ های صحنه را یکسان می نماید .
color correction > Gamma/Pedestal/Gain effect
تمام کانال های رنگی را می توانید به صورت مجزا انتخاب نموده و سپس به صورت مجزا آن ها را تغییر دهید . مثلا می توانید میزان رنگ قرمز در تمام رنگ های موجود در صحنه را کاهش یا افزایش دهید .
color correction > Grow Bounds effect
با افزایش پیکسل های رنگی در صحنه ، کارایی رنگ را در صحنه افزایش می دهد . افزایش زمان رندر و حجم فایل نیز در پی این جلوه روی می دهد .
color correction > PS Arbitrary Map effect
با تغییر مقدار Phase می توانید رنگ را به یک رنگ راندوم تبدیل نمایید .
color correction > Tint effect
یک طیف نوری میان دو رنگ انتخابی شما ایجاد نموده و به تمام صحنه اعمال می نماید .

منبع:کارینو جی اف ایکس
 

جدیدترین ارسال ها

بالا