تکسچر پازل

darya.1

New Member
سلام به همه
درخواست تکسچر پازل رو دارم
کسی میتونه برام بفرسته؟:rose:

darya.1

New Member
سلام . ممنون از عکسی که فرستادید ولی من منظورم تکسچرپازل تو خو فتوشاپ بود که یک عکس را به پازل تبدیل می کنه مشکل من اینه که درون فولدر Presets، فولدر Textures را پیدانمیکنم.. یعنی از ابتدا اینچنین فولدری ساخته نشده بود.بعد وارد یه سایتی شدم که کلا تبدیل کردن یک عکس را به پازل کامل توضیح داده بود که درون توضیحاتش نوشته بود اگر چنین تکسچری را نداشتید باید دانلودش کنید و این آدرس را با این عبارت داده بود:((اگر شما هم با این مشکل مواجه شدید راه حل بسیار ساده است، کافی است نام آن تکسچری که به دنبالش هستید را گوگل کنید (به عنوان مثال Puzzle.psd))که مناسفانه من نتونستم پیداش کنم حالا نمیدونم میتونید بازهم کمکم کنیدیا نه در هرصورت ارتون ممنونم موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Leoric

Member
سلام . ممنون از عکسی که فرستادید ولی من منظورم تکسچرپازل تو خو فتوشاپ بود که یک عکس را به پازل تبدیل می کنه مشکل من اینه که درون فولدر Presets، فولدر Textures را پیدانمیکنم.. یعنی از ابتدا اینچنین فولدری ساخته نشده بود.بعد وارد یه سایتی شدم که کلا تبدیل کردن یک عکس را به پازل کامل توضیح داده بود که درون توضیحاتش نوشته بود اگر چنین تکسچری را نداشتید باید دانلودش کنید و این آدرس را با این عبارت داده بود:((اگر شما هم با این مشکل مواجه شدید راه حل بسیار ساده است، کافی است نام آن تکسچری که به دنبالش هستید را گوگل کنید (به عنوان مثال Puzzle.psd))که مناسفانه من نتونستم پیداش کنم حالا نمیدونم میتونید بازهم کمکم کنیدیا نه در هرصورت ارتون ممنونم موفق باشید.

این پوشه ی Texture به صورت پیش فرض اصلا تو Preset فتوشاپ وجود نداره . این واژه ایی که شما گفتید و رو Search کردم و

این عکسی رو که ضمیمه می کنم رو پیدا کردم . امیدوارم مفید باشه . اگه میشه لینک آموزش رو بدید تا ببینم مشکل

از کجاست !

پیوست ها

• puzzle.psd
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 102
آخرین ویرایش:

R-med

Well-Known Member
من Shape اینو دارم
واست میزارم .
اگر هم مشکلی بود در خدمتم

پیوست ها

• Shape_puzzle.rar
    12 کیلوبایت · بازدیدها: 42

S.K.Y

New Member
من Shape اینو دارم
واست میزارم .
اگر هم مشکلی بود در خدمتم
مرسی دوست خوبم...:rose:
ولی من میخاستم اون آموزش بالایی را که لینکش را گذاشتم درست کنم ...که نیاز به تکسچر پازل داره...
با SHAPE سخته یه خورده کار کردن....

R-med

Well-Known Member
مرسی دوست خوبم...:rose:
ولی من میخاستم اون آموزش بالایی را که لینکش را گذاشتم درست کنم ...که نیاز به تکسچر پازل داره...
با shape سخته یه خورده کار کردن....

خواهش میکنم
اینو گذاشتم برای اینکه فکر میکردم شاید لازمت بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا