تکسچرینگ جاده پر پیچ و خم

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه دوستان:)

یه جاده هست (مثل وضعیت زندگی منه) اینو چجور میتونم بهش تکسچری بدم که همراه خطوط ممتد و متقاطع و این حرفا باشه

Capturee.JPG
پیشاپیش ممنون کمکتونم
:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام
شما یک قسمت از تکسچر رو تهیه میکنید (یا توی فتوشاپ میسازید)، بعد بوسیله ی U Tile و یا V Tile که داخل متریال هست اون رو تکرار میکنید.
اینکه جاده پیچ داره یا صافه فرقی نداره، شما باید اون رو Unwrap کنید (به صورت صاف)

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آسون ترین راه اینه که مدیفایر uvw map رو بهش بدی و مپینگ رو face قرار بدی،البته راه اصولیش همونجور که barnara گفت باید با مدیفایر unwrap uvw کار کنی

3dmad

Well-Known Member
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون ببخشید یخده دیر جواب دادم.:rose:

سلام
شما یک قسمت از تکسچر رو تهیه میکنید (یا توی فتوشاپ میسازید)، بعد بوسیله ی U Tile و یا V Tile که داخل متریال هست اون رو تکرار میکنید.
اینکه جاده پیچ داره یا صافه فرقی نداره، شما باید اون رو Unwrap کنید (به صورت صاف)

راستش این unwarp کردن همیشه برام مث یه غولیه که ترسیدم برم طرفش :shock: ولی حالا یه امتحان میکنم اگه نتونستم دوباره میام بهم کمک کنی:green: (البته یه آموزش تو همین سایت هست نیگاش کردم منتاسب بری این کار نبود) فعل دسترسی به سیستمم ندارم به محض اینکه تونستم بشینم پاش امتحانش میکنم

با پلاگین railclone میتونی خط کنار جاده و وسط جاده رو بندازی خود جاده رو هم با این پلاگین میتونی در بیاری

خیلی پلاگین جالبیه تا حالا باهاش آشنایی نداشتم حتما نصبش میکنم و ازش استفاده میکنم ممنونم کامی جون:wink:

آسون ترین راه اینه که مدیفایر uvw map رو بهش بدی و مپینگ رو face قرار بدی،البته راه اصولیش همونجور که barnara گفت باید با مدیفایر unwrap uvw کار کنی

خب این راه آسونه که فرمودید مشکلش خطوط جاده است که باید متناسب با پیچ و خم باشه! راه اصولیشم همون غولست!

3dmad

Well-Known Member
باید texture رو با استفاده از فتوشاپ seamless کنی تا موقعی که کنار هم قرار میگیرن خطوطشون معلوم نشه

به این لینک یه نگاه بنداز

http://www.photoshoptextures.com/texture-tutorials/seamless-textures.htm

واو چه آموزش بدرد بخور و خوبی بود خیلی ممنون

ولی ببخشید مثل اینکه من منطورمو درست بیان نکرده بودم، شما اشتباه متوجه منظورمو متوجه شدید. من منظورم خطوط خود جاده بود که ممتد و منقطعه منظورم این بود که این خطوط هماهنگ با جاده بشن که دوستان و شما لطف کردید و راهنمایی فرمودید

من از این آموزش شما برای زمینش استفاده میکنم بازم خیلی ممنون وقت گذاشتید

3dmad

Well-Known Member
سلام
شما یک قسمت از تکسچر رو تهیه میکنید (یا توی فتوشاپ میسازید)، بعد بوسیله ی u tile و یا v tile که داخل متریال هست اون رو تکرار میکنید.
اینکه جاده پیچ داره یا صافه فرقی نداره، شما باید اون رو unwrap کنید (به صورت صاف)

آقاجون من رفتم دنبال راهی که شما فرمودید، ولی این راه که خیلی طول میکشه خـــــــــــــــــــیلی!! یا من بلد نیستم باهاش کار کنم که تو اینصورت ممنون میشم کمک کنی

01.JPG

همونطور که فرمودید تکرارش کردم

مشاهده پیوست 90078

اینجا هم با پنجره uvw هموطور که فرمودید خواستم صافش کنم

مشاهده پیوست 90077

ولی اینجوری خیلی طول میکشه، باید تک تک ورتکساشو تو یه خط مستقیم صاف کنم ؟!!!

پیوست ها

• 02.JPG
    02.JPG
    53.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 02.JPG
    02.JPG
    88.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا