تکثیر جمعیت

سلام من یه پروزه گرفتم میخوام یه تکثیر جمعیت هوشمند داشته باشم ( نیاز به انیمیت نداشته باشه ) .
خودم دوتا plugin پیدا کردم Massive/Goleam
Massive فقط ازش دو تا فیلم دارم که ماله شرکت FX.PHD اگه فیلمه دیگه ای هست بگید لطفا .
Goleam هم خیلی قوی نیست .
اگر کسی Massive بلده لطفا بگه

آقا دمت گرم
من قبلا با Behavior سافت ایمیج کار کردم ابزار خوبیه ولی به نظرت کار مشکلی نیست که من تمام کارامو دارم تو maya انجام میدم بعد بیام رو سافت ایمیج سوییچ کنم ؟
فک کنم به دردسرش نمیارزه .

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
Massive هم محیط جدایی داره و بعد ایمپورت میشه توی برنامه های دیگه مثل مکس و مایا

الان شما این اموزش تا اخر ببین بعد میبره همین توی مایا

سلام من یه پروزه گرفتم میخوام یه تکثیر جمعیت هوشمند داشته باشم ( نیاز به انیمیت نداشته باشه ) .
اگر کسی massive بلده لطفا بگه
به هر حال شما باید یکسری از فایل های موشن رو توسط موشن کپچر تهیه کنید و سپس با استفاده از اونها برای جمعیتتون مغز ایجاد کنید.

massive هم محیط جدایی داره و بعد ایمپورت میشه توی برنامه های دیگه مثل مکس و مایا

البته حتما هم لازم نیست دوباره به مایا برگرده.

آخرین ویرایش:
مشکل من اینه که وقت انیمیت ندارم . فایل موشن آماده هم ندارم .
میدونی از کجا میشه گیر آورد ؟

Massive هم محیط جدایی داره و بعد ایمپورت میشه توی برنامه های دیگه مثل مکس و مایا

الان شما این اموزش تا اخر ببین بعد میبره همین توی مایا

من خیلی وقت پیش تو سافت ایمیج کار کردم
الان من میدونم اگه با massive کار کنم خروجی درستی میده .
قبلا هم خروجی های خوبی ازش گرفتن برای مایا .
در کل massive رو ترجیح میدم .

مشکل من اینه که وقت انیمیت ندارم . فایل موشن آماده هم ندارم .
میدونی از کجا میشه گیر آورد ؟

باید دید کارت چیه و به چه موشن هایی احتیاج داری.معمولا موشن های آماده هم که وجود داره فقط حرکات دویدن و راه رفتن و ایستادن رو می تونی ازشون استفاده کنی که اون رو هم باید رو کاراکترت مچ کنی.به هر حال بسته به نوع کارت باید یکسری از حرکات رو انیمیت کنی و راه دیگه ای هم نیست.

رییس از راهنماییت و امضات معلومه که دستی تو massive داری .
من شدیدا لنگ یادگیری massive هستم . شما که اوستای این کاری کسی رو سراغ داری آموزش بده .

رییس از راهنماییت و امضات معلومه که دستی تو massive داری .
من شدیدا لنگ یادگیری massive هستم . شما که اوستای این کاری کسی رو سراغ داری آموزش بده .

نه کسی رو نمیشناسم که بخواد یاد بده.(تا به خوای یاد بگیری فکر کنم زمان پروژتم به پایان برسه).

آقا ما اینهمه میگیم اوستا اوستا برای اینکه بگی خودم هستم . یاد میدم .
انصافا Massive ارزش یادگیری رو داره چون پروژه سریاله .
حالاحالا ها هست .

با عرض شرمندگی باید بگم که بنا به دلایلی فعلا قصد آموزش اون رو ندارم.دوستان دیگه ای هم اینو خواسته بودن.اما اگر روزی این تصمیم رو گرفتم حتما اعلام می کنم.

آقا پس ماهم تو انتظار
ولی در کل شما خودت چطوری یاد گرفتی . تا ما آماده شیم برا کلاس شما .

آقا پس ماهم تو انتظار
ولی در کل شما خودت چطوری یاد گرفتی . تا ما آماده شیم برا کلاس شما .

با همین چیزایی که تو اینترنت هست و البته با سعی و خطای زیاد.خیلی از چیزا رو باید خودت تست بزنی تا متوجه شی.در ضمن اگربه شیدر نویسی با rsl و موتور رندر رندرمن آشنایی داشته باشی خیلی بهتر هست.تو خروجی نهایی خیلی بهت کمک می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا